Verkeerslichten

Verkeerslichten te koop

Beste distributeurs, bieders van de overheid en aannemers,

Wij zijn Shenzhen Noble Opto Co., Ltd   Een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige LED-verkeerslichten. We zijn toegewijd aan het bieden van de meest betrouwbare, energie-efficiënte en krachtige LED-verkeerslichten   en oplossingen. Onze producten zijn niet alleen signaallichten; Ze zijn een cruciaal onderdeel van het succes van uw projecten.

Als fabrikant van verkeerssignaal produceren we allerlei verkeerslichten, vanuit het perspectief van de grootte: we hebben 100 mm, 200 mm, 300 mm, 400 mm en zelfs 500 mm, en we kunnen vier kleuren maken: rood, groen, amber, blauw, en wit. Zoals u kunt kiezen 2 aspecten: verkeer Siganl rood en groen.   En we kunnen allerlei patronen oem: rode vork, groene pijl, rode en groene voetgangers, countdown timer, fiets, enzovoort.    

Verkeerslichten

Waarom kiezen voor onze LED -verkeerslichten?

1. Uitzonderlijke kwaliteit

We gebruiken de meest geavanceerde LED -technologie en premium materialen om ervoor te zorgen dat elk signaallicht uitstekende helderheid en duurzaamheid beschikt. Onze producten ondergaan rigoureuze kwaliteitstesten en voldoen volledig aan alle relevante internationale en binnenlandse normen.

2. Energie -efficiëntie

In vergelijking met traditionele signaallichten verminderen onze LED -signaalverlichting het stroomverbruik met meer dan 50% en hebben ze een levensduur van meer dan 100.000 uur, waardoor het onderhoud en de vervangingskosten aanzienlijk worden verlaagd. Dit bespaart u niet alleen geld, maar draagt ​​ook bij aan de bescherming van het milieu.

3. Innovatief ontwerp

Onze signaallichten hebben een compact ontwerp dat gemakkelijk te installeren is en esthetiek combineert met functionaliteit. Of het nu gaat om stedelijk verkeersbeheer of complexe kruispunten, onze producten bieden duidelijke indicaties en betrouwbare prestaties.

4. Uitgebreide serviceondersteuning

We bieden een volledig scala aan services, van oplossingsontwerp, productvoorziening, tot installatie en inbedrijfstelling, waardoor soepele verkeerslichten worden uitgevoerd projectuitvoering. Bovendien biedt ons professionele after-sales-team tijdige en effectieve technische ondersteunings- en onderhoudsdiensten, waardoor u gemoedsrust krijgt.

5. Bewezen succes

We hebben samengewerkt met tal van overheidsdiensten en grote technische projecten. Onze producten worden zowel in eigen land als internationaal gebruikt en krijgen wijdverbreide erkenning en lof.  

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us