200 mm LED-verkeerslichtlicht met IP65 waterdicht verkeerslicht

200 mm LED-verkeerslichtlicht met IP65 waterdicht verkeerslicht

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD212-2
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 86
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 1 set (64 * 32 * 23 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

200 mm LED-verkeerslichtlicht  

200 mm LED-verkeerslichtlicht met laag verbruik. 200 mm LED-verkeerslichten kunnen een goede zichtbaarheid en prestatie-indicatoren behouden onder zware weersomstandigheden zoals continue verlichting, regen en stof. Het licht dat wordt uitgestraald door het LED-monochromatisch licht, dus het is niet nodig om kleurenchips te gebruiken om rode, gele en groene signaalkleuren te genereren. De lichten die door de LED worden uitgezonden, hebben een richtingsgevoeligheid en een bepaalde divergentiehoek, waardoor het gebruik van de traditionele signaallamp wordt geëlimineerd. Asferische spiegel. Deze eigenschap van LED lost de illusie op van traditionele signaallichten (algemeen bekend als het valse display) en het vervagen van kleurenchips, wat de lichtefficiëntie verbetert. Het voordeel van een LED-lichtbron bij energiebesparing is overduidelijk. Een van de opmerkelijke kenmerken is een laag energieverbruik. Dit is erg zinvol voor de toepassing van de armatuur. LED verkeerslichten bijna 100% van de LED ' s excitatie-energie wordt zichtbaar licht. Ter vergelijking: 80% van de gloeilampen wordt warmteverlies en slechts 20% wordt zichtbaar licht. Leds worden door elektrische energie direct omgezet in lichtbronnen, wat resulteert in extreem lage warmte en bijna geen warmte. Het koeloppervlak van het LED-verkeerslicht kan brandwonden door onderhoudspersoneel voorkomen en kan een langere levensduur krijgen.

200 mm led-verkeerslicht

Verkeerslichten zijn een belangrijk onderdeel van verkeerslichten en vormen de basistaal van het wegverkeer. Verkeerslichten bestaan ​​uit rode lichten (verboden verkeer), groene lichten (voor toestemming) en gele lichten (voor waarschuwingen). Onderverdeeld in: signaallichten motorvoertuigen, signaallichten niet-motorvoertuigen, signaallichten voetgangersoversteekplaatsen, signaallichten rijstrook, richtingaanwijzers, waarschuwingsknipperlichten, weg- en spoorwegovergangslichten. Verkeerslichten zijn een categorie verkeersveiligheidsproducten. Ze zijn een belangrijk instrument om het wegverkeersbeheer te versterken, verkeersongevallen te verminderen, de efficiëntie van het weggebruik te verbeteren en de verkeersomstandigheden te verbeteren. Geschikt voor kruispunten zoals kruispunten en T-vormig. Geleid door verkeerslichtcontrole, begeleidt het voertuigen en voetgangers om veilig en geordend te passeren. 200 mm LED verkeerslicht met beugels in C- en L-vorm. 200 mm rood-groen verkeerslicht met C-vorm en L-vormige beugels, 2 aspect verkeerslicht, 200 mm verkeerslicht.  

200 mm led-verkeerslicht

Op zijn vroegst waren er maar twee kleuren, rood en groen. Later, na verbetering, werd een geel licht toegevoegd. Het rode lampje geeft stop aan, het gele lampje geeft voorbereiding aan en het groene lampje geeft doorgang aan. De drie kleuren worden gebruikt. Enerzijds zijn het de drie primaire kleuren, 200 mm led-verkeerslicht, en ook andere kleuren worden op deze basis overgedragen. anderzijds. Het gebruik van deze drie kleuren als communicatienummers heeft ook betrekking op personen ' s visuele structuur en psychologische reacties. Het gebruik van leds voor verkeerslichten heeft een goed ontwikkelingsperspectief, en omdat verkeerslichten het stadsverkeer soepel laten verlopen. Bijna elk jaar moet een groot aantal verkeerslichten worden bijgewerkt, wat een enorme markt en winst voor verkeerslichten oplevert, de productie en het ontwerp van LED's helpt en de hele LED-industrie stimuleert.

200 mm led-verkeerslicht

 

 

 


 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us