Dual-channel voertuiglusdetector met inductie met dubbele kanaal

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-206
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD59
Minimum bestelling 5 -stukje
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details 1 karton/ 50 set (47*30*29 cm. G/ w: 11,76 kg)
Mogelijkheid om te leveren 5000 stuk/maand

Dual-channel voertuiglusdetector

Wanneer de detector wordt ingeschakeld, detecteert en stemt deze automatisch op de aangesloten spoel, een proces dat ongeveer 5 seconden duurt. Gedurende deze tijd zal de LED op het bovenste paneel meerdere keren flitsen (0,5 seconden aan, 0,5 seconden korting). De detector voert een spoeltest uit tijdens het afstemmingsproces. Als de spoel ' S -inductie overschrijdt het toegestane bereik of als er een open of kortsluiting optreedt, zal de LED continu flashen.

Als de spoeltest succesvol is, zal de LED op het bovenste paneel stoppen met knipperen en zal de detector de normale werking invoeren (het relais gaat op dit moment niet in dienst). Beide spoelen moeten correct functioneren om het systeem de normale werking in te voeren.

Wanneer de detector een voertuig detecteert, zal het het relais betrekken dat overeenkomt met de standaarduitgang en de overeenkomstige LED -indicator verlichten. Wanneer het voertuig vertrekt, zal het relais loskomen en wordt de LED uitgeschakeld.

Als de detector niet reageert wanneer een voertuig wordt waargenomen, past u de gevoeligheid dienovereenkomstig aan.

Dual-channel voertuiglusdetector

Voertuigdetectie is essentieel waar voertuigen moeten worden gecontroleerd of geteld, zoals voor het beschermen van toegangswegen of verkeersbeheer. Het uitgangssignaal van voertuigdetectoren kan de deur- en poortmechanismen regelen, barrières bedienen, verkeerslichtsystemen beheren of kaartdispensers op parkeerplaatsen activeren. Met behulp van geavanceerde microprocessor -technologie kunnen deze detectoren effectief functioneren in verschillende omgevingen.

Loopdetectoren zijn steeds populairder geworden voor verschillende toepassingen, van bewaking en politie tot verkeerscontrole. Ze worden vaak gebruikt voor het automatiseren van poorten en deuren. De lus zelf bestaat uit verschillende draadlussen, en het ' is belangrijk om lusgevoeligheid te overwegen bij het installeren op verschillende oppervlakken. Juiste gevoeligheidsinstellingen zorgen voor maximale detectie -efficiëntie.

Wanneer een voertuig wordt gedetecteerd, geeft de dual-channel voertuiglusdetector twee relais voor output, die elk individueel kunnen worden geconfigureerd. De relaismodi kunnen worden aangepast met behulp van de respectieve DIP -schakelaars.

Foutuitvoerindicaties:

 • Langzaam knipperen: Dit kan wijzen op een kortsluiting in de lus of onvoldoende bochten in de draad.
 • Snel knipperen: Dit kan wijzen op een open circuit in de lus of te veel beurten in de draad.

Loopdetectoren zijn te koop en kunnen worden geconfigureerd voor dual-channel detectie, geschikt voor een breed scala aan voertuigdetectiebehoeften.

voertuigdetectie

Kenmerken van dual-channel voertuiglusdetector:

Deze functies markeren de ' S Betrouwbaarheid, flexibiliteit en integratie -gemak in verschillende operationele omgevingen.

 1.  

 2. Industrial-grade engineering ontwerp: Gebouwd met duurzame componenten voor betrouwbare prestaties in industriële omgevingen.

 3. Gestandaardiseerde industriële gidsinstallatie: Vereenvoudigt de implementatie met consistente installatieprocedures.

 4. Deze functies markeren het systeem ' S Betrouwbaarheid, flexibiliteit en integratie -gemak in verschillende operationele omgevingen.

 5. Sterke anti-jammingcapaciteit en stabiliteit: Zorgt voor een stabiele werking in uitdagende elektromagnetische omgevingen.

 6. Verscheidene uitvoerinterfaces: Ondersteunt diverse applicaties met meerdere interface -opties.

 7. Meerdere vormopties: Beschikbaar in verschillende configuraties om aan verschillende installatiebehoeften te voldoen.

 8. Stabiliteit op hoge temperatuur: Handhaaft de prestatie-integriteit in condities op hoge temperatuur.

 9. Automatische omgevingsafwijkingscompensatie: Past aan voor veranderingen in het milieu om de nauwkeurigheid te behouden.

 10. Automatische spoelfoutdetectie: Waarschuwt operators voor spoelfouten voor tijdig onderhoud.

 11. Zelfdetectie bij configuratiewijzigingen: Voert zelfcontroles uit wanneer instellingen worden aangepast voor betrouwbaarheid.

 12. ABS -afstemming voor integratie: Vergemakkelijkt compacte integratie met bestaande structuren.

 13. Verstelbare aanwezigheid Uitgangstijd: Aanpasbaar voor specifieke operationele vereisten.

 14. Configureerbare werkmodus via DIP -schakelaar: Biedt flexibele bedieningsmodi zonder complexe opstelling.

 15. Verstelbare uitgangsmodi: Ondersteunt zowel puls- als permanente uitvoerconfiguraties.

 

 

voertuigdetectie

Dual-channel voertuiglusdetector met spoel

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us