Voertuigdetectie met tweekanaals inductielusdetector

Voertuigdetectie met tweekanaals inductielusdetector
Voertuigdetectie met tweekanaals inductielusdetector

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-206
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 50 set (47 * 30 * 29 cm.G / B: 11,76 KG)
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 Stuk / maand
Contact met ons

Voertuigdetectie  

Voertuigdetectie wanneer de detector wordt ingeschakeld, detecteert deze automatisch en stemt hij af op de aangesloten   spoel.   Dit proces duurt ongeveer 5 seconden en de LED op het bovenpaneel zal verschillende keren knipperen (0,5 seconden, 0,5 seconden uit). De voertuigdetectie voert de spoeltest uit tijdens het afstemmingsproces. Wanneer de inductantie van de spoel het toegestane bereik overschrijdt of het open circuit of kortsluiting optreedt, zal de LED continu knipperen. Als de spoeltest normaal is, zal de LED op het bovenpaneel niet meer knipperen en zal het normaal werken (het relais zal op dit moment niet aannemen). Moet normaal werken, zelfs als beide spoelen normaal zijn. Wanneer de detector detecteert dat er een voertuig arriveert, neemt hij het relais op dat overeenkomt met de standaarduitgang en licht de bijbehorende LED-indicator op; wanneer het voertuig vertrekt, wordt het relais dat overeenkomt met de standaarduitgang vrijgegeven en gaat de bijbehorende LED uit. Indicatielampje. Als de detector niet reageert wanneer de spoel wordt gedetecteerd, past u de gevoeligheid opnieuw aan.

voertuig detectie

Voertuigdetectie overal waar voertuigen gedetecteerd moeten worden, bijvoorbeeld voor het bewaken en beveiligen van toegangswegen of voor het tellen van voertuigen. Het uitgangssignaal kan worden gebruikt voor het aansturen van aandrijfmechanismen van deuren en poorten, het bedienen van slagbomen, het aansturen van verkeerslichtsystemen of het activeren van kaartautomaten op parkeerterreinen. Het maakt gebruik van geavanceerde microprocessortechnologie en kan in verschillende omgevingen werken. Twee uitgangen hiervan zijn onbeperkt wanneer de corresponderende lus permanent is bedekt, terwijl de andere multi-mode zijn die door gebruikers kunnen worden ingesteld. Lusdetectoren zijn de afgelopen jaren een populair instrument geworden met ontelbare toepassingen bij de politie, van bewakingsoperaties tot verkeerscontrole. Automatisering van poorten en deuren is een populair gebruik van de lusdetector geworden. De lus bestaat uit verschillende draadlussen en bij installatie op verschillende oppervlakken moet rekening worden gehouden met de gevoeligheid van de lus. Door de juiste gevoeligheid in te stellen, kan de lus werken met maximale detectie. Wanneer detectie plaatsvindt, bekrachtigt de detector 2 relais voor de uitgang (elk kan afzonderlijk worden geconfigureerd). Deze bekrachtiging van het relais kan in verschillende modi worden geconfigureerd door de respectieve dip-schakelaar te selecteren. Foutuitgang:   Knippert langzaam: het kan zijn dat de lus een kortsluiting is of dat het aantal bochten niet genoeg is. Knippert sneller: het kan zijn omdat de lus open is of het aantal beurten te veel is. tweekanaals lusdetector, lusdetector te koop, voertuigdetectie.  

voertuig detectie

Het kenmerk van voertuigdetectie:  
1. industriële engineering ontwerpconcept.
2. standaard industriële gids installatie.
3. sterke anti-jamming vermogen en stabiliteit.
4. Verscheidenheid aan output-interface aangepast aan een andere scène.
5. Een verscheidenheid aan vormkeuzes komt tegemoet aan de vraag naar differentiatie.
6. stabiliteit op hoge temperatuur.
7. omgevingsafwijking automatische compensatiefunctie.
8. spoel automatische foutdetectie functie.
9. Wanneer de DIP-schakelaar in de stand staat of de aanwezigheidsuitgangstijd verandert, wordt zelfdetectie uitgevoerd.
10.ABS zijn uitgelijnd met de pilaar die compact met elkaar kunnen worden gecombineerd
11. Aanwezigheidsoutputtijd kan worden aangepast.
12. De werkmodus kan worden ingesteld met de DIP-schakelaar.
13. Pulsoutput of permanente output kan worden aangepast.

voertuig detectie


 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us