Automatische deursensor

Automatische deursensor Infrarood fotocelsensor voor automatische deursensor

 

 

De   Automatische deursensor   wordt aangedreven door een aanbod van 12/24 (VAC/VDC). De draadloze infrarooddeursensor heeft een maximaal bereik van maximaal 10 meter, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het werkt in temperaturen variërend van -10 tot 60 ℃. De maximale werkstroom voor de zender (TX) is 25 mA en voor de ontvanger (RX) is deze 35 mA. De maximale relaiscontactstroom is 500 mA. De sensor heeft een beoordeeld IP55 en biedt bescherming tegen stof en water.

Belangrijkste kenmerken:

 • Anti-sunlight: De automatische deursensor kan effectief werken, zelfs in direct zonlicht.
 • Veelzijdige toepassingen: Geschikt voor gebruik met oproldeuren, geautomatiseerde schuifdeuren, garagedeuren en ramen.
 • Componenten: Bevat zowel een zender als ontvanger voor normaal werking.
 • Anti-diefstal systeem: Detecteert en waarschuwingen wanneer ongeautoriseerde personen binnenkomen door de garagedeur.
 • Batterijvrij ontwerp: Makkelijk om internationaal te verzenden.

 

 

 

 

Fotocell -infraroodstraalsensor met automatische versterkingsaanpassing past zich aan aan regen, mist, sneeuw en andere ongunstige weersomstandigheden. Uitgerust met speciale filters en circuits, is het bestand tegen sterke lichte interferentie. Deze fotocellen zijn ideaal voor automatische poorten. Optische lenzen zorgen voor snellere en handiger aanpassingen met een hogere nauwkeurigheid. Het ontwerp omvat een verlichtingsbeschermingscircuit.

Installatie:

 1. De sensor openen: Til het voorpaneel van de infraroodfotocellsensor op.
 2. Kabelinvoeging: Plaats de kabels in hun aangewezen behuizing.
 3. De basis monteren: Repareer de basis aan de muur. Boor voor draadloze infrarooddeursensoren drie 5 Ø Gaten en plaats de juiste schroefankers. Boor voor metalen oppervlakken drie 3 Ø Gaten voor zelftappende schroeven.
 4. Connecties maken: Sluit de draden indien nodig aan. Indien correct gepositioneerd en uitgelijnd, wordt de rode LED op de ontvanger uitgeschakeld. De LED zal oplichten telkens wanneer de straal wordt onderbroken.
 5. De automatische deursensor bedekken   : Vervang het voorpaneel en zorg ervoor dat het op zijn plaats klikt. Test de relaisrespons door de balk meerdere keren te onderbreken.
 6. De panelen beveiligen: Bevestig de voorpanelen met de meegeleverde schroeven.

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us