Infraroodsensor met fotocelsensor met infraroodstraal voor slagboom

Infraroodsensor met fotocelsensor met infraroodstraal voor slagboom
Infraroodsensor met fotocelsensor met infraroodstraal voor slagboom

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: PS-20
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 19
  • Minimum bestelling: 10 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:50 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:10000 per / maand
Contact met ons

Infrarood sensor  

Infrarood sensor. Aangezien de door de zender uitgezonden straal buitengewoon krachtig is, kan de correcte werking worden beïnvloed door reflectieverschijnselen met objecten in de buurt wanneer er een afstand is van minder dan 4-5 meter van de ontvanger. Onderbreek de straal meerdere keren en controleer of het relais omschakelt en de rode led op de ontvanger oplicht. Niet uitgelijnd: RODE LED AAN. Uitgelijnd: RODE LED UIT. Shen Zhen Noble Opto Co., Ltd is een professionele lokale fabrikant en exporteur voor het deurbesturingssysteem. Met meer dan 10 jaar ervaring op deze gebieden zijn nobele producten van hoge kwaliteit geëxporteerd naar meer dan 100 landen.

infrarood sensor

Het schaalmateriaal van de infraroodsensor.Het neemt ABS + plast milieuvriendelijk   vlamvertragende materiaalproductie van de schaal, hoge temperatuur en hoge oxidatiebestendigheid.   De zender van een infraroodsensor. Power indicator, uniek optisch ontwerp, optische focus, doordringende sterke, stabiele prestaties, nauwkeurigheid, sterk verbeterd. De ontvanger van de infrarood sensor. Stroomindicator, signaalindicator alarmindicator, normaal open / lang gesloten alarmuitgangsmodus, handmatige pinwisseling, om aan de behoeften van verschillende apparaten te voldoen. Uitstekend vakmanschap. Het hele productieproces strikte eisen, vereiste vakmanschap en kwaliteit door meerlaagse detectie, ingebouwd lichtmontagesysteem, antiverblinding van 50.00lUX, om de impact van licht of autolicht te vermijden.   infrarood fotocelsensor / groothandelaar infrarood fotocelsensor / straalfotocelsensor / infrarood detectie.  

infrarood sensor

 

Kenmerken van de infraroodsensor:
1. Single beam sensor / single beam detector wordt gebruikt voor automatische schuifdeur, coil deur, garagedeur ramen, etc.
2. Bestaat uit een zender en een ontvanger en de geïntegreerde versterker kan een infraroodstraal produceren. Smalle infraroodstraal (I of II) kan onderbreking door extern licht voorkomen.
3. Zelfs geïnstalleerd op lage hoogte (20-40 cm vanaf de vloer), kan de detectieafstand ook worden gegarandeerd (5-15 meter).
4. De door MICROCELL geproduceerde straal heeft een zelfdetecterende functie voor de schuifdeuren. Zodra de zelfdetecterende straal wordt onderbroken, stopt de deur met sluiten en keert snel terug naar de uiterste breedte. De deur gaat open totdat de detectiestraal wordt hervat. Wanneer de deur volledig sluit, wordt de detectiestraal ongeldig.

Meestal worden infrarooddetectoren gebruikt en hun belangrijkste voordelen zijn het kleine formaat, AC en DC kunnen worden gebruikt. Actieve infrarood-inbraakdetectoren gebruiken meestal complementaire zelf-geëxciteerde multi-resonantiecircuits als aandrijfkracht, direct toegevoegd aan de infrarood lichtgevende diodes. Het uiteinde zendt een gepulseerde infraroodstraal met een hoge werkcyclus uit, die het stroomverbruik van de voeding vermindert en het anti-interferentievermogen van de actieve infrarood-inbraakdetector verbetert. De foto-elektrische sensor in de actieve infraroodontvanger wordt meestal gebruikt. Fotodiodes, fototransistoren, silicium fotocellen, silicium lawinediodes, enz., Volgens GBl0408.4-2000 " Inbraakdetector Deel 4: Inbraakdetector met actieve infraroodstraling " : " De infraroodsensor werkt op de detectieafstand gespecificeerd door de fabrikant. De detector moet een alarmtoestand genereren wanneer het stralingssignaal volledig of op een bepaald percentage van de duur van de schaduw gedurende meer dan 40 ms is.
 

infrarood sensor


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us