Infraroodstraalsensor Smart Power Detection te koop

Infraroodstraalsensor Smart Power Detection te koop
Infraroodstraalsensor Smart Power Detection te koop

Productdetails:

  • Serienummer: PS-20
  • Land van herkomst:China.
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:$ 19
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 per / maand
Contact met ons

Infraroodstraalsensor Smart Power Detection

Shen Zhen Noble Opto Co., Ltd is een bekende fabrikant en exporteur van slimme stroomdetectie met infraroodstraalsensor van China tot over de hele wereld. ons product exclusief infrarood fotocelsensoren. ook inclusief een lusdetectiesensor, videocamerasensor. Infrarood fotocelsensoren zijn compatibel met alle deuropeners (inclusief draai- en schuifdeur). De geavanceerde PS-20 is ontworpen om erg klein te zijn en gemakkelijk te dragen en in elkaar te zetten. Infrarood fotocelsensoren zijn ook geschikt voor parkeercontrole, automatische controle, slagboomcontrole garagedeuren, alarmsystemen en alarmen, Installatielocatie: deuren, ramen, Kanaal, vangrail, etc. Ontworpen met een brede 12-24VDC spanning. Kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan alarmpanelen en toegangscontrolesystemen.

Infrarood straalsensor

 

 

Dus als je een Infrarood Beam Sensor importeert is dat fijn want je hoeft niet meer uit om de schuifdeur te openen! Deze infrarood fotocelsensoren geven u de gemoedsrust dat de automatische deur pas sluit als u klaar bent om uit te schakelen. Deze sensoren werken op zonne-energie en kunnen lichtstralen tot 20 meter lang uitstralen om de beweging van voertuigen of bezoekers aan uw eigendom te detecteren. Met behulp van de meest geavanceerde technologie won het apparaat ' Laat uw babyauto of personeel uitzetten totdat ze het gebied verlaten. Gemakkelijk te installeren en te bedienen.   we hebben daadwerkelijk getest. en zet de fotocelsensoren onder de sterkere zon. In een relatief lege ruimte is de afstand tussen de twee infraroodstralen 20 meter. Wanneer iemand passeert nadat de bedrading is voltooid, gaat de infraroodstralingsindicator branden. In vergelijking met hetzelfde marktproduct en onze infraroodstraalsensorkit is de doorlooptijd erg kort. 2-3 werkdagen. Omdat we een eigen fabriek hebben. we zijn in staat om op tijd te leveren met kwaliteitsborging. een voor de hand liggend kenmerk van infrarood fotocelsensoren. Een automatische straal voor bewegingsdetectie die de beweging van een automatische schuifdeur detecteert. Automatische straal voor bewegingsdetectie met 2 jaar garantie op dit artikelproduct.  

infrarood straalsensor

 

Waarom kiezen voor Noble infrarood fotocelsensoren.  
1. Andere infrarood fotocelsensoren die op Alibaba worden verkocht, zijn niet hetzelfde met ons product. ons ontwerp is speciaal en slechts één leverancier in Shen Zhen, China.  
2. Hun deksels zijn gemaakt van dunner plastic en ze breken wanneer u de dekselschroeven plaatst.  
3. Hun vermogen om UV te weerstaan ​​is erg slecht. Als het onder de felle zon staat, zal het product niet goed werken en zelfs barsten. Gelieve   u kunt er zeker van zijn dat onze producten zeer sterk zijn in UV-bescherming.
4. vergeleken met andere infrarood fotocelsensoren. onze prijs van de straalsensor is zeer redelijk.  
5. Ons product met hoge gevoeligheid en kan zeer nauwkeurig detecteren.
6. nobele aanbieding beste kwaliteit   Infraroodstraalsensor   aan onze klanten.  
7. Met meer dan 10 jaar ervaring export infrarood straalsensor en verkrijg gouden leverancier in Alibaba platform. Geen klachten van klanten
8. We hebben vele jaren samenwerking expediteur. u kunt wat geld besparen op verzendkosten.  
9. Don ' loop het risico om inferieure producten te kopen om een ​​paar dollar te besparen. Omdat de onderhoudskosten hoger zijn dan het product. daarom waren Noble infrarood fotocelsensoren de beste keuze voor jullie allemaal.  

infrarood straalsensor

 

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us