Aardlusdetector met inductieve voertuiglusdetector te koop

Aardlusdetector met inductieve voertuiglusdetector te koop
Aardlusdetector met inductieve voertuiglusdetector te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD206
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 25 stuk
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

Aardlusdetector  

Aardlusdetector. In de sector van intelligente parkeerplaatsen wordt aangenomen dat voertuigdetectoren bij iedereen bekend voorkomen. Vanwege verschillende applicatietechnologieën kunnen ze worden onderverdeeld in voertuigdetectoren van het ringkernspoeltype, voertuigdetectoren met ultrasone sensoren, voertuigdetectoren met radardetectie en voertuigdetectoren met videodetectie. Onder hen moet de voertuigdetector van het ringkernspoeltype het meest worden gebruikt. Het omvat een gronddetectiespoel onder de rijstrook, die een verandering in het magnetische veld van de spoel veroorzaakt wanneer het voertuig passeert. De voertuigdetector kan parameters zoals voertuigstroom, snelheid en voertuiglengte berekenen op basis van de verandering van het magnetische veld. In het intelligente parkeersysteem speelt de gronddetecterende voertuigdetector vooral een triggerende rol om te detecteren of er een voertuig op de rijstrook is. Omdat de gronddetectietechnologie voor voertuigdetectoren volwassen, eenvoudig te installeren en goedkoop is, wordt deze veel gebruikt in de parkeergarage-industrie.  

aardlusdetector

Als traditionele aardlusdetector voor verkeersinformatie   apparaat, heeft de autodetector met ringkern een zeer hoge betrouwbaarheid. Prestaties met hoge kosten zullen in de toekomst op grote schaal worden gebruikt. De spoel die in de grond is begraven, is verbonden met de afstemlus die wordt ondersteund door de constante stroombron via een transformator. En er wordt een elektromagnetisch veld opgewekt in de ruimte rond de spoel. Wanneer de voertuigcarrosserie het magnetische veldbereik van de spoel binnengaat, wordt een wervelstroom van de gesloten lus opgewekt in het ijzeren deel van het voertuig. Deze wervelstroom wordt weer opgewekt door een nieuw magnetisch veld in tegengestelde richting van het oorspronkelijke magnetische veld. Zorgt ervoor dat de totale inductantie van de spoel kleiner wordt. De afstemfrequentie is afgeweken van de oorspronkelijke waarde en de hogere frequentie wordt naar de fase verzonden. De afwijkingswaarde wordt bevestigd in vergelijking met de spanning van de spanningsgestuurde oscillator. Hiermee wordt de doorgang of aanwezigheid van het voertuig aangegeven.   Het uitgangssignaal van de fasevergelijker bestuurt de spanningsgestuurde oscillator zodanig dat de oscillatorfrequentie de verandering in de resonantiefrequentie van de spoel volgt, zodat de uitgang een pulssignaal is en de uitgangsversterker het pulssignaal versterkt. En digitale, analoge en frequentie-uitgang kan worden gebruikt voor snelheidsmeting, het digitale signaal voor het tellen van voertuigen.

aardlusdetector

Nauwkeurige snelheidsmeting en nauwkeurigheid bij het tellen van grote verkeersvolumes. Momenteel is de nauwkeurigheid van de nauwkeurigheid van de snelheidsmeting van de autodetector met ringkernspoel voor huishoudelijk gebruik zeer hoog. Volledig in staat om te voldoen aan de productnormen van de transportsector. De aardlusdetector met   CE-compilatie, voertuiglusdetector met industrieel ontwerp, groothandellusdetectie LED-indicatie. Lage kosten en eenvoudig te installeren Automatische frequentieselectie. Daarom kan de kwaliteit van onze aardlusdetector worden gegarandeerd. Als fabrikant van aardlusdetector. We exporteren goederen naar huis en aan boord. In de afgelopen jaren. We hebben goede feedback gekregen van onze klant. Voor ons. Goede kwaliteit en klant is even belangrijk. Omdat een goede kwaliteit veel orde brengt. En we zullen kwaliteit nastreven.  

aardlusdetector

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us