Tweevoudig lusdetector met inductieve voertuiglusdetector te koop

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD206
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD59
Minimum bestelling 5 -stukje
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details 1 doos/ 25 -stukje
Mogelijkheid om te leveren 3000 stuk/maand

Tweevoudige lusdetector

Op de intelligente parkeerplaatsindustrie zijn voertuigdetectoren een veel voorkomend onderdeel. Deze detectoren kunnen worden gecategoriseerd op basis van hun onderliggende technologie in verschillende typen: toroidale spoelvoertuigdetectoren, ultrasone voertuigdetectoren, radardetectie voertuigdetectoren en voertuigdetectoren van videodetectie. Onder deze zijn toroïdale spoelvoertuigdetectoren het meest gebruikt.

Toroïdale spoelvoertuigdetectoren

Toroïdale spoelvoertuigdetectoren werken door een grondgevoelige spoel in te bedden onder de rijstrook. Wanneer een voertuig over de spoel gaat, verandert het het magnetische veld, dat de detector vervolgens gebruikt om parameters zoals voertuigstroom, snelheid en voertuiglengte te berekenen. Deze technologie is volwassen, gemakkelijk te installeren en kosteneffectief, waardoor het een populaire keuze is in de parkeerplaatsindustrie.

Rol in intelligente parkeersystemen

In intelligente parkeersystemen dienen grondgevoelige voertuigdetectoren voornamelijk als triggers om de aanwezigheid van een voertuig op de baan te detecteren. Hun betrouwbaarheid en betaalbaarheid hebben geleid tot hun wijdverbreide acceptatie.

Belangrijke voordelen

 • Rijpe technologie: Bewezen en betrouwbare prestaties.
 • Gemak van installatie: Eenvoudig in te stellen onder de baan.
 • Kostenefficiënt: Lagere kosten in vergelijking met andere detectietechnologieën.

Tweevoudige lusdetector

Tweevoudige lusdetector

Als een traditionele verkeersinformatie Dual-Way Loop Detector-apparaat biedt de toroidale spoelvoertuigdetector een uitzonderlijke betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit, waardoor het een zeer haalbare optie is voor toekomstige toepassingen. De kerntechnologie omvat een spoel begraven in de grond, die is verbonden met een afstemmingslus ondersteund door een constante stroombron via een transformator. Deze opstelling genereert een elektromagnetisch veld in de ruimte rond de spoel.

Hoe het werkt

 1. Elektromagnetische veldgeneratie: De spoel begraven in de grond genereert een elektromagnetisch veld.
 2. Voertuigdetectie: Wanneer een voertuig de spoel binnenkomt ' S magnetisch veld, wervelstromen worden geïnduceerd in het voertuig ' s metalen onderdelen.
 3. Inductantie verandering: Deze wervelstromen genereren een nieuw magnetisch veld dat zich verzet tegen de oorspronkelijke, waardoor de spoel ' S totale inductantie.
 4. Frequentie -afwijking: De verandering in inductantie verschuift de afstemmingsfrequentie van de oorspronkelijke waarde, waardoor een hoger frequentiesignaal ontstaat.
 5. Signaalverwerking: Deze frequentieafwijking wordt gedetecteerd door deze te vergelijken met de spanning van een spanningsgestuurde oscillator.
 6. Voertuigaanwezigheidssignaal: De fasevergelijker ' S-uitgangssignaal regelt de spanningsgestuurde oscillator om de resonantiefrequentieveranderingen te volgen, wat resulteert in een gepulseerd uitgangssignaal. Een uitgangsversterker versterkt vervolgens dit gepulseerde signaal.

Toepassingen

 • Snelheidsmeting: De digitale, analoge en frequentie -uitgangen kunnen worden gebruikt voor nauwkeurige snelheidsmeting.
 • Voertuigtelling: Digitale signalen vergemakkelijken nauwkeurige voertuigtelling.

Belangrijke voordelen

 • Hoge betrouwbaarheid: Bewezen technologie met consistente prestaties.
 • Kostenefficiënt: Biedt een goedkope prestatieverhouding.
 • Brede toepasbaarheid: Geschikt voor verschillende verkeersmonitoring- en managementtoepassingen.

grondlusdetector

Functies en voordelen

 • Hoge nauwkeurigheid: Zorgt voor precieze snelheidsmeting en het tellen van verkeersvolume.
 • CE Naleving: Houdt zich aan CE -normen en zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid.
 • Design van industriële kwaliteit: Gebouwd om veeleisende omgevingen te weerstaan.
 • LED -indicatie: Biedt duidelijke visuele feedback voor de status van de lusdetectie.
 • Lage kosten en gemakkelijke installatie: Kosteneffectief en eenvoudig te installeren, waardoor het toegankelijk is voor wijdverbreid gebruik.
 • Automatische frequentieselectie: Verbetert de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van detecties.

Kwaliteitsverzekering

Onze grondlusdetectoren worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Als gerenommeerde fabrikant exporteren we onze producten zowel in binnen- als internationaal. In de loop der jaren hebben we uitstekende feedback ontvangen van onze klanten, wat onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid versterkt.

Streven naar perfectie

Voor ons zijn kwaliteit en klanttevredenheid even belangrijk. Goede kwaliteit brengt niet alleen meer bestellingen met zich mee, maar bevordert ook langdurige klantrelaties. We zijn toegewijd om meedogenloos kwaliteitsvolle kwaliteit na te streven, waardoor onze producten voldoen aan de hoogste normen en de verwachtingen van de klant.

Conclusie

Met onze focus op hoge nauwkeurigheid, kwaliteitsborging en klanttevredenheid, zijn onze dual-way loop-detectoren een betrouwbare keuze voor intelligente verkeerssystemen. Onze toewijding aan excellentie zorgt ervoor dat onze producten zullen blijven voldoen aan de zich ontwikkelende behoeften van de transportindustrie.

grondlusdetector

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us