Loop Detector Prijs Easy Operate Loop Detector Te koop Nieuwe producten

Loop Detector Prijs Easy Operate Loop Detector Te koop Nieuwe producten
Loop Detector Prijs Easy Operate Loop Detector Te koop Nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-402
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Loop Detector Prijs Eenvoudig te bedienen

Loop Detector Prijs Easy Operate Te koop,   Loop Detector Prijs Easy Operate Prijs,   Lusdetector Prijs Gemakkelijk te bedienen Nieuwe producten, Voertuiglusdetectorlay-out, Pave Over lusinstallatie, Lusdraad.Loopdetector Prijs Eenvoudig te bedienen LD-402 Verkeersdetector met vier kanalen LD-402 werkspanning: 12-24vdc Indicaties en schakelaar, Power Led: Rood power led geeft PD1, PD2, CH, CH2, CH3, CH4 Detectie aan, led: continu aan, geeft een voertuigdetectie aan, Knippert langzaam, en geeft aan   lus is een kortsluiting of het aantal wendingen na de lus is niet voldoende. Snel knipperen geeft aan dat de lus een open circuit is of te veel wendingen na de lus.

Loop Detector Prijs Eenvoudig te bedienen

Lusdetector Prijs Eenvoudig te bedienen, LD-402, Detectorpositie en installatie, Installeer de detector in een weerbestendige behuizing.
De detector moet zich zo dicht mogelijk bij de detectielus bevinden. De detector moet altijd uit de buurt van sterke magnetische velden worden geïnstalleerd. Leg geen hoogspanningskabels in de buurt van de lusdetectoren. Installeer de detector niet op trillende objecten.
Als de schakelkast binnen 10 meter van de lus is geïnstalleerd, kunnen normale draden worden gebruikt om   sluit de   schakelkast aan de lus. Meer dan 10 meter vereist het gebruik van een 2-aderige afgeschermde kabel. Overschrijd niet   30 meter afstand tussen schakelkast en lus. Houd bij de installatie de stekker en het stopcontact van het product in verticale richting.

Loop Detector Prijs Eenvoudig te bedienen

Loop Detector Prijs Easy Operate LD-402, Loop Installation, de loops zijn afgedicht met een " snelwissel " zwarte epoxyverbinding of hete bitumenmastiek om te mengen met het wegdek. als lusomtrek 3-4m gebruikt, cilindernummer 6, als lusomtrek 4-6m, cilindernummer 5, als lusomtrek 6-10m gebruikt, cilinder nummer 4, als lusomtrek 10-20m, cilindernummer 3, als lusomtrek gebruik 20m-up, cilindernummer gebruik 2, etc. Loop Detector Prijs Easy Operate LD-402, It   Kan worden geïnstalleerd op de kruising, T-splitsing, kruising van één woord, het wordt aanbevolen om elke richting naar behoefte te installeren.   Algemene installatie van de kruising van voertuiglusdetector, het kan niet   installeer de countdown-timer, want het aftellen kan alleen de laatste 3 seconden aftellen.

Loop Detector Prijs Gemakkelijk Bedien LD-402, Problemen oplossen, Problemen en hoe ze op te lossen, zoals, als de detector niet werkt, druk dan op reset; Als de rode led-indicator niet volledig brandt, controleer dan de stroomtoevoer; Als de groene led-indicator, de eerste, langzaam knippert, kan dit zijn omdat de lus kortsluiting is of het aantal beurten   is niet genoeg, de tweede Knippert sneller, het kan zijn omdat de lus open is of het aantal beurten te veel is. Indien nee: beurten is niet genoeg, verlaag dan de frequentie, als de frequentie nog steeds te hoog is, moet u meer beurten toevoegen. zo nee: van bochten is te veel, hogere frequentie, als de frequentie nog steeds te laag is, moet u enkele bochten verwijderen.

Loop Detector Prijs Eenvoudig te bedienen

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us