Loop Detector Prijs Easy Operate Loop Detector Te koop Nieuwe producten

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-402
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Minimum bestelling 5 Stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 25 reeksen / CTN
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Loop Detector Prijs Eenvoudig te bedienen

Loop Detector Prijs Easy Operate Te koop,   Loop Detector Prijs Easy Operate Prijs,   Lusdetector Prijs Gemakkelijk te bedienen Nieuwe producten, Voertuiglusdetectorlay-out, Pave Over lusinstallatie, Lusdraad.Loopdetector Prijs Eenvoudig te bedienen LD-402 Verkeersdetector met vier kanalen LD-402 werkspanning: 12-24vdc Indicaties en schakelaar, Power Led: Rood power led geeft PD1, PD2, CH, CH2, CH3, CH4 Detectie aan, led: continu aan, geeft een voertuigdetectie aan, Knippert langzaam, en geeft aan   lus is een kortsluiting of het aantal wendingen na de lus is niet voldoende. Snel knipperen geeft aan dat de lus een open circuit is of te veel wendingen na de lus.

Loop Detector Prijs Eenvoudig te bedienen

Lusdetector Prijs Eenvoudig te bedienen, LD-402, Detectorpositie en installatie, Installeer de detector in een weerbestendige behuizing.
De detector moet zich zo dicht mogelijk bij de detectielus bevinden. De detector moet altijd uit de buurt van sterke magnetische velden worden geïnstalleerd. Leg geen hoogspanningskabels in de buurt van de lusdetectoren. Installeer de detector niet op trillende objecten.
Als de schakelkast binnen 10 meter van de lus is geïnstalleerd, kunnen normale draden worden gebruikt om   sluit de   schakelkast aan de lus. Meer dan 10 meter vereist het gebruik van een 2-aderige afgeschermde kabel. Overschrijd niet   30 meter afstand tussen schakelkast en lus. Houd bij de installatie de stekker en het stopcontact van het product in verticale richting.

Loop Detector Prijs Eenvoudig te bedienen

Loop Detector Prijs Easy Operate LD-402, Loop Installation, de loops zijn afgedicht met een " snelwissel " zwarte epoxyverbinding of hete bitumenmastiek om te mengen met het wegdek. als lusomtrek 3-4m gebruikt, cilindernummer 6, als lusomtrek 4-6m, cilindernummer 5, als lusomtrek 6-10m gebruikt, cilinder nummer 4, als lusomtrek 10-20m, cilindernummer 3, als lusomtrek gebruik 20m-up, cilindernummer gebruik 2, etc. Loop Detector Prijs Easy Operate LD-402, It   Kan worden geïnstalleerd op de kruising, T-splitsing, kruising van één woord, het wordt aanbevolen om elke richting naar behoefte te installeren.   Algemene installatie van de kruising van voertuiglusdetector, het kan niet   installeer de countdown-timer, want het aftellen kan alleen de laatste 3 seconden aftellen.

Loop Detector Prijs Gemakkelijk Bedien LD-402, Problemen oplossen, Problemen en hoe ze op te lossen, zoals, als de detector niet werkt, druk dan op reset; Als de rode led-indicator niet volledig brandt, controleer dan de stroomtoevoer; Als de groene led-indicator, de eerste, langzaam knippert, kan dit zijn omdat de lus kortsluiting is of het aantal beurten   is niet genoeg, de tweede Knippert sneller, het kan zijn omdat de lus open is of het aantal beurten te veel is. Indien nee: beurten is niet genoeg, verlaag dan de frequentie, als de frequentie nog steeds te hoog is, moet u meer beurten toevoegen. zo nee: van bochten is te veel, hogere frequentie, als de frequentie nog steeds te laag is, moet u enkele bochten verwijderen.

Loop Detector Prijs Eenvoudig te bedienen

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us