Draadloze cameradetector te koop met uitgangskaart in de uitverkoop.

Draadloze cameradetector te koop met uitgangskaart in de uitverkoop.
Draadloze cameradetector te koop met uitgangskaart in de uitverkoop.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD620,9
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 1 reeks (46 * 19 * 20 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 stuk / maand
Contact met ons

Draadloze cameradetector te koop  

Draadloze cameradetector te koop. De isolatieweerstand wordt gemeten tussen de voedingsaansluiting van de detector en de behuizing onder de standaard atmosferische condities van de test onder de standaard atmosferische condities. Bij het meten onder de gespecificeerde vochtige warmtecondities, moet de detector uit de vochtige warmtetestkamer worden gehaald. Direct na de meting wordt de meting gedaan en wordt de spanning gemeten op 500 V, de elektrische sterkte van de videodetector. De elektrische sterkte moet worden getest tussen de aansluitpunten van de detector en de behuizing met behulp van een goedgekeurde tester voor elektrische sterkte onder atmosferische standaardomstandigheden van de test. Wanneer gemeten onder gespecificeerde vochtige warmtecondities, moet de tester uit de vochtige warmtetestkamer worden verwijderd. Uitgevoerd binnen 3 minuten (na meting van de isolatieweerstand). De spanning moet geleidelijk toenemen van nul tot de opgegeven waarde. Houd het op 1 minuut. Ga dan geleidelijk naar nul. Tijdens de test mag er geen storing of vliegende vos zijn. De prestaties van draadloze cameradetector te koop   indicatoren en verschillende functies van de videodetector voldoen aan de standaardvereisten, de betrouwbaarheidsvoorspellingswaarde voldoet aan de gespecificeerde vereisten en de omgevingstest kan de betrouwbaarheidstest doorstaan.

draadloze cameradetector te koop

Over de verandering in de temperatuur van de videodetector. De draadloze verkeersdetectie in de niet-werkende toestand wordt verplaatst tussen een lage temperatuur testkamer en een hoge temperatuur kamer. De videocameradetector is de eerste plaats in een lage temperatuur testkamer waar de temperatuur is afgesteld op een gespecificeerde waarde van minus 25 à 3 graden. Wanneer de videodetector temperatuurstabiliteit bereikt bij lage temperaturen. Houd 1 uur vast en breng de videodetector over naar de opgegeven waarde van 70 graden Celsius naar 2 graden   Celsius binnen 2 minuten. Wanneer de videodetector de temperatuurstabiliteit bij hoge temperatuur bereikt, blijft deze binnen 1 uur staan ​​en gaat vervolgens binnen 2 minuten over naar de lagetemperatuurbox. Start de tweede cyclus. Dit wordt in totaal 5 keer gefietst en uiteindelijk uitgenomen in een hoge temperatuurkamer. Nadat de temperatuur is gestabiliseerd bij kamertemperatuur kamer.   Nadat de temperatuur op kamertemperatuur is gestabiliseerd.

draadloze cameradetector te koop

Controleer de prestaties van de detector. Bij gebruik in verouderingsbestendige tests op verven en kunststoffen die buiten de apparatuur direct aan zonlicht worden blootgesteld. Overeenkomstig bovenstaande bepalingen worden vooraf antiverouderingstests uitgevoerd op monsters van verf en kunststof. De kleur, slagvastheid en isolatie-eigenschappen van de test mogen niet significant worden verslechterd. Over trillingen. In overeenstemming met relevante regelgeving. De vaste versnellingsamplitude boven de crossover-frequentie is 10 m / m2. De frequentietest wordt exponentieel uitgevoerd in het frequentiebereik   10-150 Hz, en de zwaaisnelheid is 1 octaaf in minuten voor in totaal 15 cycli. De draadloze cameradetector te koop   zou goed moeten werken in de vibratietest. Na de triltest mag er geen mechanische schade zijn.   De videodetector wordt blootgesteld aan een deel van de natuurlijke winddruktest.  

draadloze cameradetector te koop

 

 

 

 

 

 


 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us