Video voertuigdetector met draadloze videocameradetector te koop

Video voertuigdetector met draadloze videocameradetector te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD620,9
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 dozen / set
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

Video voertuigdetector  

Video voertuig detector met 16 kanaals uitgang. Er komt een uitgangskaart voor signaaloverdracht.   De video-voertuigdetector is een zelfontwikkeld voertuigdetectieapparaat. Het maakt gebruik van een krachtige DSP als verwerkingsplatform. Het maakt gebruik van de nieuwste computer vision-analyse en algoritme-technologie voor patroonherkenning om geel in te voeren, te verlaten, te bestaan ​​en op (dubbel) geel te drukken. Lijnen, illegale rijstrookwisselingen en ander gedrag worden gedetecteerd; tegelijkertijd heeft de apparatuur ook de functie om verschillende basisverkeersinformatiegegevens te analyseren en te detecteren. De basisgegevens die kunnen worden gedetecteerd, omvatten verkeersstroom, gemiddelde snelheid van de rijstrook, momentane snelheid van het voertuig, bezettingsgraad van de rijstrook, voertuigdichtheid, informatie zoals voertuigtype; functies zoals een hoog detectiepercentage, laag percentage valse alarmen, nauwkeurige triggering en werk in alle weersomstandigheden.

video voertuig detector

Met behulp van uniek automatisch leren op de achtergrond, compensatie, richtingbepaling en andere algoritmen, kan het effectief de interferentiefactoren filteren, zoals gebrek aan nachtlicht, waterreflectie op het wegoppervlak, voertuigschaduw, cameratrilling, voetganger, batterijauto, motorfiets, enz., het verminderen van false positives. De I / O-uitgangsinterface gebruikt een foto-elektrisch isolatieapparaat, dat de kenmerken heeft van hoge stabiliteit en een lange levensduur. Tegelijkertijd worden de ingangs- en uitgangssignalen geïsoleerd, waardoor effectief wordt vermeden dat het kernapparaat van het apparaat wordt beschadigd door een externe spanningsuitval. Het apparaat maakt gebruik van een RS232- en optische poortinterface om naadloos te communiceren met de intelligente bajonet voor verkeersinformatie en het systeem voor het vastleggen van rood licht. Het product kan de staat van binnenkomst, vertrek, aanwezigheid enz. Van het voertuig detecteren en geeft verschillende triggersignalen af ​​via I / O. Het product kan automatisch afbeeldingen vastleggen en JPEG-afbeeldingen uitvoeren wanneer het voertuig passeert. Comprimeer en upload de afbeelding automatisch naar de server van het opgegeven IP-adres. Hiermee kunt u op elk moment een nieuw detectiegebied maken of een detectiegebied bewerken en wijzigen, zonder dat dit de normale werking van andere detectiegebieden beïnvloedt. Zodra de nieuwe detectie is opgeslagen, wordt de locale opgeslagen en wordt het testen onmiddellijk gestart, zonder dat u de achtergrond opnieuw hoeft te leren.

video voertuig detector

De dynamische video van de kruising kan op afstand worden bekeken via het netwerkkanaal, en de parameterconfiguratie op afstand van het netwerkknooppunt kan worden uitgevoerd, en de bediening is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Wanneer we verwijzen naar de videocameradetector. Het is normaal gesproken in standaard kruispunten en T-kruispunten. De Video Voertuigdetector is een multifunctionele detector voor een groot gebied met totaal andere kenmerken en detectiemogelijkheden dan andere voertuigdetectoren. Het moet zijn unieke detectiefuncties in de standaard weerspiegelen, zoals wachtrijlengte en cross-line. Reizen en ga zo maar door. Videocameradetector kan werken met het verkeerslichtcontrolesysteem. videolusdetector kan de traditionele voertuiglusdetector vervangen. Vanwege de ontwikkeling van de stad. Geavanceerde technologie is een vereiste. Wat ' s meer. onze videocameradetector kan werken met de snelheidslezer. Maar het heeft aanvullende software nodig. Dan kan het perfect werken. Noble biedt een goede verkoopservice en een product van goede kwaliteit.   Geloof dat ons product door steeds meer mensen wordt geaccepteerd.    

video voertuig detector

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us