Voertuigdetector met vier lussen Installatie met lus voor voertuigdetector

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-402
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 175
Minimum bestelling 5 Stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 set / CTN
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Voertuigdetector met vier lussen

Voertuigdetector met vier lussen te koop,   Four Loop Vehicle Detector prijs   Installatie van vierlussen voertuigdetector op de kruising. Verkeersdetectoren met inductieve lus, bedradingsschema voor lusdetectoren, voertuiglusdetector te koop. Voertuigdetector met vier lussen LD-402   wordt meestal geïnstalleerd op kruispunten, T-kruisingen, grote parkeerterreinen, etc.

Voertuigdetector met vier lussen

Four Loop Vehicle Detector locatie en installatie:
1. Installeer Loop Vehicle Detector   in een weerbestendige behuizing om te voorkomen dat regen de grond binnendringt tijdens regenachtig weer, wat resulteert in de Loop Vehicle Detector   werkt niet.
2. De voertuigdetector met vier lussen moet zo dicht mogelijk bij het detectiecircuit worden geplaatst, want hoe dichter de installatieafstand is, hoe sterker het ontvangen signaal is, hoe hoger het product werkt.
3. De detector moet altijd uit de buurt van sterke magnetische velden worden geïnstalleerd. Als het product in de buurt van een sterk magnetisch veld wordt geïnstalleerd, zal het product tijdens het gebruik in verschillende mate worden gestoord.
4. De installatieplaats moet ervoor zorgen dat er geen hoogspanningslijnen in de buurt van de lusvoertuigdetector lopen en proberen weg te blijven.
5. Installeer de voertuigdetector met vier lussen   niet op een vibrerend object. Omdat er geen manier is om het trillende object goed te laten werken.
6. Als de schakelkast binnen 10 meter van de lusvoertuigdetector is geïnstalleerd, kunt u gewone draden gebruiken. Het wordt aanbevolen om   te gebruiken meeraderige koperdraad. Wanneer u de lusdetector installeert, corrigeert de installatie, koppelt u de basis los, trekt u deze uit en plaatst u deze verticaal, geen links-rechts, links-rechts uittrekken en inbrengen zijn onjuist, waardoor het product gemakkelijk beschadigd kan raken.

Voertuigdetector met vier lussen

Voor de draadmaterialen die voor de installatie worden gebruikt, dient u de normale nationale norm voor voertuigdetectorspoel met vier lussen, hogetemperatuurdraad, hogetemperatuurbestendigheid en een verscheidenheid aan kleuren aan te schaffen. (Let tijdens het aanbestedingsproces op het materiaal van de draad, want sommige leveranciers gebruiken gewone vertinde draad om te doen alsof ze draad van hoge temperatuur verkopen, wat laaggeprijsde draad is, maar het langdurig gebruik van verborgen gevaar, let op de koper.)
Onder hen zijn er 19 vertinde koperdraden, verschillende specificaties, verschillende koperdraaddiameters, teflon buitenmantel, hoge temperatuur waterdicht en anticorrosief, en een lusdetector speciaal voor spoelen. (Dit soort draad wordt vaak gebruikt in omgevingen met hoge temperaturen om oxidatie bij hoge temperaturen te voorkomen. Nationale voorschriften en industriële specificaties gebruiken vertinde koperdraad als geleider, vertinde koperdraad buiten zilverwitte metaalglans, de interne snede is puur koper. kopers hoeven zich niet af te vragen of het koper in orde is.

Opmerking: bij het installeren van een voertuigdetector met vier lussen   spoel, let dan op de volgende punten. Bij het beginnen met het detecteren van de richting van het voertuig, mogen de twee vierlussen-voertuigdetectorspoelen niet worden geïnstalleerd in de ondergrondse afstand voorbij de lengte van het passerende voertuig. De afstand tot het voertuig moet binnen het installatiebereik van de twee spoelen met vier lussen voor de voertuigdetector blijven.   Alleen als het voertuig op de spoel met vier lussen voertuigdetector blijft, drukt het voertuig op de spoel, kan de voertuigdetector met vier lussen het voertuig detecteren en voelt de voertuigdetector met vier lussen aan.

Voertuigdetector met vier lussen

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us