Voetgangers drukknop

Voetgangers drukknop Noble voetgangers drukknop

Onze voetgangersknop is een essentieel onderdeel voor het verbeteren van de veiligheid van voetgangers op zebrapaden en kruispunten. Ontworpen met gebruiksvriendelijke functies en robuuste constructie, deze drukknop zorgt voor betrouwbare prestaties en gebruiksgemak in verschillende verkeersomstandigheden.

Specificaties:

 • Materiaal : Hoogwaardige buikspieren of weerbestendige pc
 • Dimensies : 81,1 mm*137,5 mm
 • Stroomvoorziening : 12-24VDC of 220VAC
 • Bedrijfstemperatuur : -20 ° C tot 60 ° C
 • Montage : Paal gemonteerde of op de muur gemonteerde opties beschikbaar

Enkele toepassingen:

 • Stedelijke kruispunten
 • Schoolzones
 • Voetgangersovergangen in de buurt van winkelcentra
 • Openbaar vervoer hubs
 • Woonwijken

 

 

Belangrijkste kenmerken:

 1. Duurzaam ontwerp : Gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, is onze voetgangersknop gebouwd om zware weersomstandigheden en frequent gebruik te weerstaan, waardoor duurzaamheid wordt gewaarborgd.

 2. Gemakkelijke activering : De grote, responsieve knop is gemakkelijk te drukken, waardoor het toegankelijk is voor alle voetgangers, inclusief die met een handicap.

 3. Visuele en audio feedback : Uitgerust met zowel visuele als audio -indicatoren, geeft de drukknop duidelijke feedback wanneer geactiveerd, zodat voetgangers weten dat hun verzoek is geregistreerd.

 4. Verbeterde veiligheid : Door voetgangers toe te staan ​​hun intentie om over te steken aan te geven, helpt de drukknop om veiligere zebrapaden te creëren, waardoor het risico op ongevallen wordt verminderd.

 5. Energiezuinig : Ontworpen om minimale stroom te consumeren, de drukknop is een milieuvriendelijke keuze die de energiekosten verlaagt.

 6. Integratiemogelijkheden : Onze voetgangersknop kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende verkeerscontrolesystemen, waaronder intelligente zebra -kruisingssystemen en verkeerslichten, waardoor het algehele verkeersbeheer wordt verbeterd.

Waarom kiezen voor onze Touchless -knop voor voetgangers?

Door onze voetgangersknop te kiezen, investeert u in een product dat prioriteit geeft aan veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het duurzame constructie en het doordachte ontwerp maken het een waardevolle toevoeging aan voetgangersovergang, wat bijdraagt ​​aan veiliger en efficiëntere stedelijke mobiliteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een ​​aangepaste oplossing voor uw specifieke behoeften te bespreken.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us