blinde klok drukknop te koop

blinde klok drukknop te koop

Productdetails:

  • Merk:Nobtra
  • Serienummer: PTB-20BS-V12
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:Ce

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD56.20
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdag
  • Betalingsmiddel:T / T, bankoverschrijving, Alibaba Online-bestelling, WeChat
  • Pakket details:1Cartons / 10st
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 stuk / maand
Contact met ons

Blinde klokknop  

blinde klok drukknop met bekabeld & Draadloos twee typen. Om het probleem met de verkeersveiligheid op te lossen, werden veel blinde klokknoppen geïnstalleerd op de kruising.   De blinde mensen kunnen het geluid horen en veiliger de weg tegenkomen. Als iemand wacht   een lange tijd op de kruising. Hij of haar hand is net dicht bij de drukknop. Het zal het signaal naar de controller overbrengen en aangeven dat   Iemand wil de weg oversteken. Na een cyclustijd. Het voetgangerverkeerslicht verandert in het groene licht.   De knoop van de blinde klokdruk wordt op de lichtpool bevestigd. Misschien maak je je zorgen over waterdicht. Om voor de buitenactiviteiten te passen.   Ons materiaal was ABS + PC en IP65 waterdicht niveau.   Goed gebruikt voor de kruising.  

Blinde klok drukknop

Sinds 2016 jaar. We beginnen de voetgangersknop te exporteren. Eenheid nu. Het heeft 5 jaar.     Bestel klanthoeveelheid meer dan 100 stks.   Veel landen installeren onze blinde klokknop. Met kleine grootte en aandachtsvoorziening.   Onze normale blinde klok duwt op de knop met     " TICK " en we kunnen ook OEM OEM.   Stuur uw land stem naar mij en houd de tijd binnen 1 seconde. Dan zal onze ingenieur het toevoegen aan de blinde klok.   Aanvullend. U kunt de voice toevoegen aan de knop Blinde klokknop nadat u de goederen hebt ontvangen. We hebben een handleiding en het zal je leren hoe het te doen.     We hebben een professional     UV-graveermachine. Zo kunnen we de " afdrukken WACHTEN " naar jouw land ' s taal. Bijvoorbeeld. met de Spaanse taal " ESPERE "   Gebaseerd op uw daadwerkelijke vereiste. Dan zullen we de taal afdrukken. Voor de knop Blinde klok drukken. We kunnen een 12-24VDC bekabelde blinde klokknop, 220VAC bedrade blindklokknop en 220VAC draadloze blinde klokknop. Als u de drukknop Draadloze blinde klok bestelt. Voeg draadloos toe. Omdat het signaal de draadloze zender was. Dus moet een draadloze ontvanger uitrusten.    

Blinde klok drukknop

De draadloze blinde klokknop is uitgerust met pc-inside-configuratiesoftware. Door de netwerkkabel aan te sluiten, kunt u de knopuitvoermapping op de pc configureren en het spraakvolume van de knop Blinde klokknop aanpassen.   W Ith LED-verlichting en taal Herinneringen, knop Snelle tekst en grafische afbeeldingen kunnen worden aangepast. Met 32-bits MCU-besturing kan het voetganger-knoopsignaal worden uitgevoerd via de ontvanger 8 groep IO-uitgang of 485-uitgang, het uitgangssignaal kan vrij worden toegewezen of het uitvoerprotocol kan worden aangepast en het verkeerssignaal van derden kan worden aangepast en het verkeerssignaal van derden kan worden aangepast naadloos verbonden.   De knoop van de blinde klokdruk kan het hoge flux voetgangerverkeerssignaallicht voor de kruising werken.   Meestal, 1 standaard 4-way kruispuntinstallaties 8pcs blinde klok drukknop en 8pcs voetganger verkeerslicht. Als u don ' T wil de spraakfunctie. Dan kunt u onze voetgangersknop bestellen. We kunnen een 12-24VDC- of 220VAC bedrade drukknop en een 12-24VDC of 220VAC   Draadloze kruising drukknop.    

Blinde klok drukknop

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us