Draadloze drukknop voor voetgangers met IP65-ontvanger

Draadloze drukknop voor voetgangers met IP65-ontvanger

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: PTB-20-V12
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD78.5 (ontvanger 39.5USD)
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 kartonnen dozen / 11 stuks (49 * 34 * 22 cm, G / B: 6,72 KG)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

Draadloze drukknop voor voetgangers  

Er kan worden gekozen voor een draadloze voetgangersdrukknop en een bedrade voetgangersdrukknop.   De draadloze voetgangersdrukknop kan werken met een ontvanger. Dan kan het goed werken.   De knopuitgang van de draadloze voetgangersdrukknop was de draadloze manier.   Maar zonder de functie van gesproken aanwijzingen en dynamisch volume. Als je de draadloze Blinde Klok en voetgangersdrukknop samen kiest. Dan is het met deze functie.   Als je in een drukke straat bent. Veel mensen wachten op de kruising en de groene tijd is lang. Als we een aanraaktoets in de paal hebben geïnstalleerd. Als je hand de knop sluit. Het zal informatie overbrengen naar de voetgangersknop. En de draadloze drukknop zal het signaal naar de besturing sturen en de groene tijd verkorten. Het kan dus wachttijd besparen voor   verkeersopstopping.

draadloze voetgangersdrukknop

 

De draadloze voetgangersdrukknoptoepassing op kruispunten en T-splitsingen. Als u een voetgangersstoplicht installeert. Dan moet het een aantal voetgangersdrukknoppen uitrusten. Voor de ontvanger van drukknop.   1 kruispunt moet worden uitgerust met maximaal 16 voetgangersdrukknop.   Voor de draadloze knop gebruikt 2.4G zelforganiserend netwerk Mesh-netwerkcommunicatietechnologie, automatisch signaalrelais, het signaal is stabiel en betrouwbaar en de afstand is lang.   De draadloze blinde-kloktoets is uitgerust met configuratiesoftware aan de pc-zijde. Door de netwerkkabel aan te sluiten, kunt u de knopuitgangstoewijzing op de pc configureren en het stemvolume van de blinde klok aanpassen. Voor de draadloze voetgangersdrukknop. Als uw stoplicht met hoogspanning. We kunnen een IP68-transformator toevoegen. Voor het waterdichtheidsniveau van de draadloze voetgangersdrukknop. Onze ingenieur test veel tijd. Ons product voldoet aan de CE-normen.  

draadloze voetgangersdrukknop

De draadloze voetgangersdrukknop. De frequentieband was 2,4G (2405 MHz-2480 MHz kunnen 16 kanalen worden ingesteld).   Het zendvermogen van de draadloze drukknop was 200mA. de gevoeligheid van de ontvanger was -98dBm. Communicatieafstand van de draadloze voetgangersdrukknop meer dan 200 meter (dit is de afstand tussen de enkele knop en de ontvanger, en de multiknop coördineert de werkafstand verder).   Voor de blinde klok voetganger drukknop. Als de klant zijn landstaal wil toevoegen.     We kunnen stem toevoegen aan de voetgangersdrukknop.   Wat ' s meer. " Wacht " kan OEM zijn. Het kan worden gewijzigd in een andere landstaal. Voordat u goederen bestelt, dient u mij de taal te vermelden die u nodig heeft.   Vergeleken met dezelfde markt. De nobele voetdrukknopprijs is competitiever dan andere.   Daarom. Voor kwaliteit en prijs. We hebben een voordeel voor beide items.   Voor de draadloze voetgangersdrukknop met 2 jaar kwaliteitsgarantie. Om aan verschillende eisen te voldoen. We kunnen onze klant een andere oplossing bieden.     De installatiemethode van de draadloze voetgangersdrukknop.   Railmontage meenemen. Het stroomverbruik van de voetgangersdrukknop is lager dan 3 watt.   Het   Communicatie-interface van de voetgangersdrukknop was   LAN x 1, 485 x 1   De voedingsspanning van de voetgangersdrukknop was 10-30VDC.    

draadloze voetgangersdrukknop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us