Draadloze camerasensor met hoge gevoeligheid voertuigdetectie te koop

Draadloze camerasensor met hoge gevoeligheid voertuigdetectie te koop
Draadloze camerasensor met hoge gevoeligheid voertuigdetectie te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD620,9
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 1 set
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 stuk / maand
Contact met ons

Draadloze camerasensor  

Draadloze camerasensor.   De draadloze camerasensor   bestaat hoofdzakelijk uit een externe veldcamera, een datatransmissieapparaat en een videoprocessor. De outfield-camera legt het verkeersbeeld van een deel van de snelweg vast en stuurt dit via het datatransmissieapparaat naar de videoprocessor. De beeldverwerkingshardware van de videoprocessor geeft het beeld weer op een computermonitor en gebruikt vervolgens de interactieve besturingssoftware om een ​​virtuele spoel en een dikke lijn op het verkeersbeeld in te stellen met de muis als snelheidsdetector en teldetector. De grootte en het aantal virtuele spoelen en dikke lijnen kunnen op elk moment worden aangepast aan de situatie van het verkeersbeeld. Wanneer het voertuig de virtuele spoel en de dikke lijn passeert, wordt een detectiesignaal gegenereerd. Na analyse en verwerking door de videoverwerkingssoftware kunnen parameters zoals voertuigsnelheid en verkeersvolume worden verkregen.

draadloze camerasensor

Voor draadloze camerasensor is het grootste probleem de beeldbron. Voor een draadloze cameradetectie die kan voldoen aan de vereisten voor draadloze cameradetectie van een beeldbron, kan de index voor een andere beeldbron ernstig dalen. De meer voor de hand liggende voorbeelden zijn dag en nacht, met schaduwen en geen schaduwen. Daarom moet de afbeeldingsbron een verzameling typische afbeeldingen zijn. De test van een indicator moet worden uitgevoerd op alle objecten van een typische beeldcollectie. Het vermogen van het geteste product om zich aan te passen aan de technische praktijk hangt af van de wetenschappelijke en typische kenmerken van de beeldbronreeks. En representatief. Voor een typische beeldbronset moeten de belangrijkste parameters, zoals de laagste uitgangssignaal-ruisverhouding, resolutie en dynamisch bereik, worden gespecificeerd. Detectie van verkeersstroomparameters is een basisfunctie van een video-voertuigdetector. De essentie ervan is om de aanwezigheid van een voertuig in een bepaald detectiegebied te detecteren en daardoor andere parameters van de verkeersstroom te meten. Deze parameters kunnen onmiddellijk of onmiddellijk zijn. De waarde berekent de statistische waarde. De tijdkarakteristiek verwijst naar de responstijd van de draadloze cameradetector, en de exacte betekenis van verwijst naar het tijdsinterval vanaf het moment dat het voertuig het detectiegebied bereikt dat door de detector is ingesteld tot het moment waarop de detector bevestigt dat het voertuig bestaat. Geeft de tijdsvertraging van de draadloze camerasensor weer.   Voor bedrade en draadloze cameradetector. De andere klant heeft een andere keuze.  

draadloze camerasensor

 

De nauwkeurigheid van de snelheidsmeting en de nauwkeurigheid van het verkeersvolume worden in principe op een hoog niveau gehouden. Momenteel is de nauwkeurigheid van de snelheidsmeting van de veelgebruikte videodetectoren voor voertuigen in China meer dan 95%, en de nauwkeurigheid van het tellen van het verkeersvolume is over het algemeen ongeveer 98%. Na vele inspecties ter plaatse is gebleken dat na gebruik van een zeer gevoelige camera met sterke lichtonderdrukking dezelfde detectienauwkeurigheid als overdag kan worden bereikt zonder 's nachts verlichting van de weg. Voor meer gedetailleerde informatie. Welkom om ons te contacteren. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.    

draadloze camerasensor

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us