Dual Channel Loop Detector voor garagedeuropener

Dual Channel Loop Detector voor garagedeuropener
Dual Channel Loop Detector voor garagedeuropener

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 dozen / 50 stuk (47 * 30 * 29 cm, G / B: 11,76 KG)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

Tweekanaals lusdetector  

Tweekanaals lusdetector.   Tweekanaals detector gebaseerd op een microprocessor, speciaal ontworpen voor parkeren en toegangscontrole voor voertuigen. De primaire functie van de detector is om de aanwezigheid van voertuigen te detecteren door middel van een inductantieverandering die wordt veroorzaakt doordat het voertuig over een draadlus rijdt die onder het wegdek is begraven. Uitgangsrelais werken in aanwezigheid (fail-secure), puls of richting logische modi aanwezigheid Tijd van dubbelkanaals lusdetector. Het inductantiebereik van de dubbelkanaals lusdetectorspoel 20-2000 μ H. Als we verwijzen naar de voertuiglusdetector. We moeten er rekening mee houden dat de werkprestaties stabiel zijn. De interface van de dubbelkanaals lusdetector. Er zijn 16 niveaus van gevoeligheidsaanpassing. Wanneer we de tweekanaals lusdetector testen in de testkamer voor hoge temperaturen, is onze tweekanaals   lusdetector kan nog steeds normaal en efficiënt werken.

tweekanaals lusdetector

De belangrijkste kenmerken van de dubbelkanaals lusdetector waren de automatische fout- en detectiefunctie van de spoel. Aanwezigheidsoutputtijd kan worden aangepast. Wat ' s meer. Het kan goed werken met ons draadloze controlesysteem. Het toepassingsgebied van voertuiglusdetectoren was voertuigdetectie op parkeerterreinen en elektronisch momentopnamesysteem voor verkeerslichten van politie. Het werkmodel van de voertuiglusdetector kan worden ingesteld met de DIP-schakelaar. Werkfrequentie: 2 schakelaars Alternatief, frequentie hangt voornamelijk af van de spoelgeometrie, de frequentie: 20-200kHz Automatische gevoeligheidsupgrade: Schakelt alternatief Werkingsmodus pulsrelais: puls verlaten / puls invoeren Reactietijd: 20 ms Driftcompensatiesnelheid was tijdige compensatie en de werktemperatuur was -20 graden tot 60 graden. Tweekanaals lussensor, voertuiglusdetector, lusdetector te koop., Tweekanaals verkeersdetector.  

tweekanaals lusdetector

Voertuiglusdetectoren voor poortoperators bieden klanten een veiligheidsdetector die ongevallen kan voorkomen die optreden wanneer stroomuitval ertoe leidt dat voertuigtoegangscontrolesystemen hun logicaborden resetten. Ze bevatten een geavanceerde microcontroller die een krachtige digitale computer combineert met de nieuwste en meest geavanceerde inductieve voertuiglustechnologie om hoge testbetrouwbaarheid en nauwkeurigheid te bieden bij het meten, tellen of detecteren van voertuigen bij het passeren van een residentiële of commerciële poortoperator. Dit vermogen helpt onverwachte poortoperaties te voorkomen, zoals het omhoog of omlaag bewegen van poortarmen, schuifpoortbediening, gemotoriseerde tanden en activering van de barricade. Er wordt sterk aangeraden om een ​​bredere toepassing van voertuiglusdetectoren toe te voegen aan hekoperatoren, of het nu gaat om industriële, commerciële of residentiële, om de werking van zware poorten en voertuigbarricades te onderdrukken om onbedoeld sluiten of optrekken te voorkomen wanneer geautoriseerde voertuigen door voertuigtoegang rijden controlesystemen. Typische tweekanaals oop-detectoren houden een poort open totdat het laatste deel van een voertuig de sluitingslus voorbij de poort is gepasseerd. De detector geeft dan een puls bij vertrek en instrueert het hek om te sluiten nadat het voertuig is gepasseerd. Er is één set beschikbaar om eerst onze kwaliteit te controleren. U bent   tevreden met onze kwaliteit. En we zijn van mening dat ons product het waard is om te kopen. De redelijke prijs van een tweekanaals lusdetector met snelle levering. Wat ' s meer. OEM is acceptabel.  

tweekanaals lusdetector

 

 


 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us