Lusdetectoren te koop, enkele verkeersdetector voor tolstation

Lusdetectoren te koop, enkele verkeersdetector voor tolstation
Lusdetectoren te koop, enkele verkeersdetector voor tolstation
Lusdetectoren te koop, enkele verkeersdetector voor tolstation
Lusdetectoren te koop, enkele verkeersdetector voor tolstation
Lusdetectoren te koop, enkele verkeersdetector voor tolstation

Productdetails:

  • Serienummer: LD-102
  • Land van herkomst:China
  • Certificaat:CE, FC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:$ 39,16 / pc
  • Minimum bestelling: Minimaal 10 stuks
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-6 werkdagen.
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant geld
  • Pakket details:doos / 50 stuks Doosmaat 46 * 28 * 29 cm G / B: 10,6 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 STKS / Per maand
Contact met ons

Loop Detector te koop  

LOOP-detector van Shenzhen Noble OPTO.CO., LTD, lusdetector installeren parkeerplaats en inductielus verkeersdetector zeer intelligent. Lusdetector prijs is erg goedkoop en het was ons hete verkoopproduct.  

lus detector

Noble of Loop Detector van   Productvoordelen, onze lusdetector van spanning kan 85-240VAC of 12-24VAC maken, andere   fabrieken   van spanning alleen   220v of 110v, 12v of 24v.   onze lusdetectormodellen van Loop Inductance, Ideal 25 µ H tot 1000 µ H, max: 20 µ H tot 1200 µ H,   Gevoeligheid   △ L 0,01% tot 2,56% met 16 selecteerbare, applicatieve verkeersregeltoepassingen tolsystemen voertuigtelling verkeersanalyse

Lusdetector te koop producttestmethode, lusdetector Gebruik dezelfde gevoelige spoel (elke zinvolle hoeveelheid binnen de norm) om verbinding te maken met de originele en ontwikkelde producten, geplaatst onder het motorrotorblad, lusdetectortest op dezelfde afstand en in dezelfde omgeving, stel de motorsnelheid in op het maximum, start op, zet de motor uit wanneer de motor draait. Verlaag de snelheid langzaam vanaf hoge snelheid. Wanneer de motor tot een bepaalde snelheid zakt, begint de detectiedetector een signaal te detecteren en te verzenden, en werken het A- en B-relais. De A- en B-relaisingang 220VAC nullijn om het licht aan en uit te schakelen. Scherm. Opmerking: De MCU werkt mogelijk niet goed wanneer de motor op lage snelheid wordt gedraaid, dat wil zeggen dat het roterende mes slechts één keer binnenkomt en er kunnen twee schakelproblemen zijn. lusdetector kan de test normaal bevestigen.

lusdetectoren te koop

2. lusdetector Product hoge en lage temperatuur werktest: testomstandigheden: plaats het product in een constante temperatuur en vochtigheid hoge en lage temperatuur doos, testtools: hoge en lage temperatuur doos multimeter, oscilloscoop, enz.
Gebruik de I-vormige inductor als aardingsspoel (de gevoeligheid ligt binnen de norm) en plaats het product in de hoge en lage temperatuurdoos.
Eén fase: wissel tussen 0-70 graden, de tijd wordt eenmaal per 1 uur geschakeld, er is gedurende 24 uur geen crash in de test en de A- en B-relaisuitgangen zijn verbonden om te zien of er een storing is.
De tweede fase: wissel tussen -40 - +70 graden, de tijd wordt eenmaal in 1 uur geschakeld, er is geen crash in de test gedurende 24 uur, verander dan in 2 uur om de test te wisselen om te zien of er een crash is, en verbind de A- en B-relaisuitgangen om te zien of er een fout is. actie.   3. lusdetector Frequentie en spoelinductie-ingangstestmethode:
Spoelinductie: 20UH-2000UH (ons bedrijf zal 25UH, 85UH, 108UH, 358UH, 500UH, 1000UH, 1200UH, 1500UH, 2000UH meten, andere gevoeligheden worden gemeten door de frequentiemeter) omdat verschillende spoelen verschillende frequenties hebben. Het ingangsfrequentiebereik is dus stabiel binnen 16 KHz-130 KHz. Bij het testen van deze functie wordt de 16-bits draaiknopcode dienovereenkomstig aangepast om te zien of deze onherkenbaar zal zijn wanneer dezelfde spoel een andere gevoeligheid heeft. Let op: Wanneer de gronddetector wordt gevoed Controleer onmiddellijk of er een vertragingsfunctie is van het MCU-detectiesignaal, voornamelijk door het groene indicatielampje te controleren, dat wil zeggen dat het indicatielampje van het grondsignaal helder is of knippert. Onder normale omstandigheden herkent de MCU de aardingsspoel onmiddellijk.

Toepassing van voertuiglusdetector

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us