Loop -detectoren te koop, een enkele manier verkeersdetector voor tolstation

Productdetails
Serienummer LD-102
Land van herkomst China
Certificaat CE, FC
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte $ 39,16/pc
Minimum bestelling Minimaal 10 stks
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-6 werkdag.
Betalingsmiddel T/T, Western Union, Cash
Mogelijkheid om te leveren 5000 pcs/per morth

Loop -detector te koop  

Loop   Detector van Shenzhen Noble Opto.co., Ltd is geschikt voor parkeerplaatsen, tolstations en andere toegangspoorten, en het ' S erg intelligent. Wat ' S meer, nobel ' S Loop Detector Prijs   is erg laag en het is   Ons Hot Sale -productitem.  

lusdetector

  Loop -detectorkenmerken:

Onze lusdetector beschikt over ongeëvenaarde veelzijdigheid in spanningscompatibiliteit en ondersteunt een breed bereik van 85-240VAC of 12-24VAC. Andere fabrikanten daarentegen beperken de opties doorgaans tot 220V of 110V-, 12V- of 24V -configuraties. Bovendien bieden onze lusdetectormodellen een uitzonderlijke flexibiliteit in lusinductantie, variërend van een ideale 25 µ H tot 1000 µ H, met maxima die zich uitstrekken van 20 µ H tot 1200 µ H. Gevoeligheidsinstellingen omvatten van L 0,01% tot 2,56%, met 16 selecteerbare niveaus, waardoor onze detectoren geschikt zijn voor talloze verkeerscontroletoepassingen, waaronder tolsystemen, voertuigtelling en verkeersanalyse.

Testprotocol voor lusdetectorproducten:

Tijdens producttests zorgt een consistente methodologie voor een nauwkeurige evaluatie. Gebruikmakend van een gestandaardiseerde verstandige spoel, die kan worden aangepast aan de normen van de industrie, ondergaan zowel onze originele als nieuw ontwikkelde producten rigoureuze testen. Positioned onder het motorrotorblad, wordt de lusdetector onderworpen aan identieke omgevingscondities en afstanden. De motor wordt vervolgens op maximale snelheid geïnitieerd en geleidelijk vertraagd totdat de detector een vooraf bepaalde drempel detecteert. Zodra deze drempel is bereikt, stuurt de detector onmiddellijk een signaal naar het besturingssysteem, waarbij de A- en B -relais worden geactiveerd. Deze relais beheren op hun beurt de 220VAC nullijn, die de verlichting van lichten regelen. It ' Het is vermeldenswaard dat in zeldzame gevallen van lage motorsnelheid, waar het roterende mes slechts één keer door de lus gaat, er incidentele problemen kunnen zijn met de MCU, mogelijk resulterend in dubbele schakelproblemen.

Loop -detectoren te koop

Temperatuur uithoudingsvermogen beoordeling:

Om de robuustheid van onze lusdetector over verschillende temperatuurbereiken te evalueren, worden rigoureuze testen uitgevoerd onder gecontroleerde omstandigheden met behulp van gespecialiseerde apparatuur zoals dozen met hoge en lage temperatuur, samen met multimeters en oscilloscopen voor nauwkeurige meting.

Fase een: Het onderwerpen van het product aan temperaturen variërend van 0 tot 70 graden Celsius, met intervallen per uur gedurende 24 uur, zorgt voor een grondige controle voor eventuele afwijkingen. Het apparaat blijft operationeel gedurende de testduur, met bijzondere aandacht besteed aan het vlekkeloze functioneren van A- en B -relaisuitgangen.

Fase twee: Door het temperatuurbereik uit te breiden naar -40 tot +70 graden Celsius, blijft het testinterval gedurende de eerste 24 uur per uur. Vervolgens wordt het interval verlengd tot 2 uur om het apparaat te beoordelen ' s veerkracht onder extremere omstandigheden. Doorlopende monitoring van A- en B -relaisuitgangen wordt uitgevoerd om onmiddellijk onregelmatigheden te identificeren.

Frequentie en spoelinductie van de lusdetector   Analyse:

In de beoordeling van spoelinductie van 20UH tot 2000UH meet ons bedrijf nauwgezet specifieke punten, waaronder 25UH, 85UH, 108UH, 358UH, 500UH, 1000UH, 1200UH, 1500UH en 2000UH. Gezien de variantie in spoelgevoeligheid, wordt het invoerfrequentiebereik gestabiliseerd tussen 16 kHz tot 130 kHz.

Tijdens het testen worden aanpassingen aangebracht aan de 16-bit Rotary Dial-code om een ​​consistente herkenning van de spoel te garanderen ondanks veranderingen in gevoeligheid. Een kritisch aspect van deze evaluatie omvat onmiddellijke verificatie van het MCU -detectiesignaal bij het voeden van de gronddetector. De functionaliteit van de MCU ' Het detectiesignaal wordt beoordeeld door het groene indicatielampje, dat onmiddellijk moet verlichten of knipperen bij het detecteren van het grondsignaal. Alle afwijkingen van dit verwachte gedrag worden grondig onderzocht om optimale prestatienormen te handhaven.

Loop -detectortoepassing:

 

Toepassing van voertuiglusdetector

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us