Loopdetectoren met één kanaal met meerdere gevoeligheid te koop

Productdetails
Merk edele
Serienummer LD-102
Land van herkomst China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte Bespreekbaar
Minimum bestelling 5-10 stuk
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union
Pakket details 50 stuk /doos (46cm*29cm*28 cm) g /w: 10.5kg
Mogelijkheid om te leveren 5.000 stuk/maand

Loopdetectoren met één kanaal  

Waarom kiezen mensen de nobele single channel lus detectoren?  

De prijzen van Nortech Single-Way Loop-detectoren zijn vrij hoog, en andere goedkopere opties sluiten vaak in overeenstemming met de kwaliteit vanwege het gebruik van inferieure materialen. Bijgevolg kunnen ze missen in termen van kwaliteit, duurzaamheid, nauwkeurigheid en functionaliteit.

Single -channel lussensoren zijn daarentegen zeer concurrerend en voldoen effectief aan de marktvereisten. Aangezien de meeste klanten wederverkopers zijn, is het behalen van wederzijds voordelige resultaten van het grootste belang. Nobele single-lus detectoren bieden vergelijkbare kwaliteit met Nortech Loop-detectoren, maar voor slechts de helft van de prijs. Onze detectoren ' De belangrijkste componenten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten in de VS en Japan, bekend om hun elektronische accessoires. Bovendien hebben onze producten certificeringen zoals CE, UL en FCC, die zorgen voor betrouwbaarheid en naleving.

Loopdetectoren met één kanaal hebben een zelf dat een zelfbereiding van 20-2000UH heeft, die veel concurrenten op de markt overtreffen. Ze kunnen werken op spanningen tot 240 VAC, waardoor zorgen over schommelingen in de stroomvoorziening van de stad worden geëlimineerd. Feedback van klanten bevestigt dat onze single-channel lusdetectoren naadloos zich aanpassen aan verschillende voedingen, waardoor optimale prestaties in verschillende regio's worden gewaarborgd.

Als een onderneming in de fabriek bieden we ondersteuning voor OEM-bestellingen, waardoor klanten hun branding op de detectoren kunnen aanpassen. Of het nu ' S label afdrukken of kiezen uit een reeks kleuren zoals wit, zwart en blauw, we zorgen voor verschillende voorkeuren. Bovendien bieden we OEM -dozen en kunnen we op aanvraag bedrijfsnamen en logo's opnemen.

Als u dit nodig heeft, bieden wij originele taalhandleidingen in het Engels, traditionele Chinezen en vereenvoudigde Chinezen om gemakkelijk begrip en installatie te vergemakkelijken. Deel gewoon uw vereisten met ons en ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw behoeften onmiddellijk en efficiënt worden voldaan.

Loopdetectoren met één kanaal

Noble biedt uitzonderlijke verkoopdiensten voor onze Gate Loop -detector. Gedurende de garantieperiode, als er problemen ontstaan ​​met het product, zoals storingen of breuk, zullen onze after-sales-ingenieurs het probleem onmiddellijk aanpakken. Door gebruik te maken van videohulp van de klant, zullen onze ingenieurs u door het probleemoplossingsproces begeleiden. Bovendien bieden we hulp op afstand om eventuele problemen efficiënt op te lossen.

Als het probleem ondanks onze inspanningen aanhoudt, zullen we een vervangende single way -loop -detector   regelen | om zonder extra kosten naar u te worden gestuurd, met betrekking tot de verzendkosten. Ondertussen kunt u de defecte detector aan ons retourneren voor grondig onderzoek om de oorzaak van het probleem te bepalen. We geven prioriteit aan het snel oplossen van problemen omdat we begrijpen dat uitstekende verkoopdiensten cruciaal zijn om uw vertrouwen te verdienen.

Om de hoogste productkwaliteit van lusdetectoren met één kanaal te garanderen, voeren we rigoureuze kwaliteitscontroles uit voordat we bestellingen verzenden. Ons kwaliteitscontroleteam voert initiële tests uit om de functionaliteit te bevestigen, gevolgd door uitgebreide testen door onze kwaliteitscontrole -ingenieurs. Ten slotte voert onze fabrieksmanager een uitgebreide inspectie uit om de juiste verpakkingen en de opname van alle benodigde accessoires te verifiëren.

Loopdetectoren met één kanaal

 

Waarom gebruiken steeds meer klanten onze Single Way Loop -detector in plaats van de rode?

Hoewel je misschien een rode lusdetector tegenkomt die beschikbaar is voor een zeer lage prijs, is het ' is belangrijk om de beperkingen ervan op te merken. Deze goedkopere optie kan moeite hebben om alle soorten voertuigen te detecteren en is vatbaar voor fouten. Talrijke klanten hebben problemen gemeld met de gevoeligheid en blijkt gevallen waarin het passerende voertuigen niet kan detecteren. Onze single -channel lusdetectoren daarentegen hebben een uitstekende gevoeligheid. WE ' VE ontving geen klachten van klanten met betrekking tot gevoeligheid en onderstreepte de betrouwbaarheid van ons product.

Loopdetectoren met één kanaal

De installatie van   Loopdetectoren met één kanaal

 

Onze single-channel lusdetectoren zijn uitgerust met een detectiefilter en frequentie-indicator, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende toepassingen zoals parkeercontrole, gemotoriseerde deuren en poortsystemen.

lusbarrière

 

lusspoel

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us