Vier lusdetector te koop voertuiglusdetector te koop nieuwe producten

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-402
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD175
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details 50 stcs een doos
Mogelijkheid om te leveren 3000 per/maand

Four Loop Detector te koop

Four Loop Detector te koop nieuwe producten,   Vier lusdetector te koop installatie op het kruispunt, hoe werkt een inductieve lusdetector, inductielus verkeersdetector, inductieve lusverkeersdetectorkosten.

Vierlusdetector te koop van panelindicatie en hoe de bovenstaande informatie te wisselen.
De stroom -LED wordt weergegeven op het voorpaneel: de LED boven de rode voeding geeft aan " PD1, PD2 "
De functies CH, CH2, CH3 en CH4 moeten de LED detecteren: als de LED continu wordt verlicht: het geeft aan dat het voertuig detecteert.

Four Loop Detector te koop


Als de LED op het displaypaneel langzaam knippert: het geeft aan dat de huidige cyclus kortgesloten is of het aantal vervormingen nadat de cyclus onvoldoende is. Als de LED op het displaypaneel snel knippert: het geeft aan dat de huidige lus open of loopt te veel is en te veel wordt gedraaid. De SW1 weergegeven op de vier lusdetector te koop   Paneel komt overeen met CH1 en CH2, en de SW2 die wordt weergegeven op het Panel Four Loop -detector te koop is overeenkomend met CH3 en CH4. De instellingen die worden gebruikt voor de vier lusdetector te koop onze aanwezigheid en puls, het eerste wat we moeten weten is dip nr. DIP -modus en functie in drie delen. Wanneer u SW1 DIP 6 tot CH1 gebruikt, DIP -modus selecteert, is de functie de pulsuitgang en dip 1   Naar CH2, DIP -modus selecteert uit, de bijbehorende functie is de aanwezigheidsuitgang, wanneer u SW2 instelt, DIP NO. Dip 6 tot CH3, DIP -modus selecteert op, de bijbehorende functie is pulsuitgang en vervolgens Dip 1 tot CH4, DIP -modus selecteert uit, de overeenkomstige functie is aanwezigheidsuitgang.

Four Loop Detector te koop

Wat betreft de gevoeligheidsinstelling van de vier lusdetector te koop, is de versnellingspositie van elk fabrieksontwerp anders en is de instelling ook anders. De gevoeligheid van het grondgevoel is erg belangrijk voor het product van de vier lusdetector te koop. Hoe hoger de gevoeligheid van het product, hoe beter de kwaliteit van het product en hoe beter de gevoeligheid. Het gevoel van land, het voordeel is dat het voertuig in de ingang en uitgang is geïnstalleerd, leuningen niet crashen, de vier lusdetector te koop   Van het bedrijf dat door ons bedrijf wordt geproduceerd, is de gevoeligheidsinstelling Standard, zie eerst de instellingsgevoeligheidsknop SW1 DIP7 DIP8 en gevoeligheidsinstelling 4 items, gebruik CH, DIP7 Selectie is ingesteld op, DIP8 selecteert dezelfde instelling als op gevoeligheid is ingesteld op Hoog. Als DIP7 -selectie is ingesteld op AAN, selecteert DIP8 dezelfde instelling als op gevoeligheid is ingesteld op hoog. Als DIP-selectie is ingesteld op AAN, wordt DIP8-selectie ingesteld op UIT en wordt de gevoeligheid ingesteld op middelhoog. Als DIP7-selectie is ingesteld op UIT, wordt DIP8-selectie ingesteld op AAN, is de gevoeligheid ingesteld op middellange lage. Als DIP7 -selectie is ingesteld op UIT, is DIP8 -selectie ingesteld op UIT, gevoeligheidsinstelling voor Low.

Four Loop Detector te koop

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us