Vier lusdetector te koop Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Vier lusdetector te koop Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten
Vier lusdetector te koop Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-402
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 175
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:50 stks een doos
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Four Loop Detector te koop

Four Loop Detector Te koop Nieuwe producten,   Vier lusdetector te koop Installatie op de kruising, hoe werkt een inductieve lusdetector, inductielus verkeersdetector, inductieve lus verkeersdetector kosten.

Four Loop Detector Te koop van paneelindicatie en hoe de bovenstaande informatie moet worden omgeschakeld.
De power-LED wordt weergegeven op het frontpaneel: de LED boven de rode voeding geeft " aan PD1, PD2 "
De functies CH, CH2, CH3 en CH4 zijn bedoeld om de LED te detecteren: als de LED continu brandt: dit geeft aan dat het voertuig detecteert.

Four Loop Detector te koop


Als de LED op het displaypaneel langzaam knippert: dit geeft aan dat de huidige cyclus kortgesloten is of dat het aantal vervormingen na de cyclus onvoldoende is. Als de LED op het displaypaneel snel knippert: dit geeft aan dat de huidige lus open of lusvormig is en te veel gedraaid. De SW1 weergegeven op de Four Loop Detector For Sale   paneel komt overeen met CH1 en CH2, en de SW2 die wordt weergegeven op het paneel met vier lussen detector komt overeen met CH3 en CH4. De instellingen die worden gebruikt voor de Four Loop Detector For Sale onze aanwezigheid en puls, Het eerste dat we moeten weten is DIP NO. DIP MODE en functie in drie delen. Bij gebruik van SW1 DIP 6 tot CH1, selecteert DIP MODE ON, de functie is Pulse output, dan DIP 1   op CH2, DIP MODE selecteert UIT, de overeenkomstige functie is Aanwezigheidsuitgang, wanneer u Sw2 instelt, DIP NO. DIP 6 tot CH3, DIP-MODUS selecteert AAN, de overeenkomstige functie is Pulsuitgang, dan DIP 1 tot CH4, DIP-MODUS selecteert UIT, de overeenkomstige functie is Aanwezigheidsuitgang.

Four Loop Detector te koop

Wat betreft de gevoeligheidsinstelling van de Four Loop Detector For Sale, de versnellingspositie van elk fabrieksontwerp is anders, en de instelling is ook anders. De gevoeligheid van de ground sense is erg belangrijk voor het product van de vier lussen detector die te koop is. Hoe hoger de gevoeligheid van het product, hoe beter de kwaliteit van het product en hoe beter de gevoeligheid. Het gevoel van land, het voordeel is dat het voertuig is geïnstalleerd in de in- en uitgang, leuningen niet crashen, de vier lusdetector te koop   van het bedrijf dat door ons bedrijf is geproduceerd, is de standaard voor gevoeligheidsinstelling, zie eerst de instellingsgevoeligheidsknop SW1 DIP7 DIP8 en gevoeligheidsinstelling 4 items, gebruik CH, DIP7-selectie staat op ON, DIP8 selecteert dezelfde instelling als ON-gevoeligheid is ingesteld op Hoog. Als DIP7-selectie is ingesteld op AAN, selecteert DIP8 dezelfde instelling als AAN-gevoeligheid is ingesteld op Hoog. Als DIP-selectie is ingesteld op ON, wordt DIP8-selectie ingesteld op OFF en wordt de gevoeligheid ingesteld op Medium-High. Als DIP7-selectie is ingesteld op OFF, is DIP8-selectie ingesteld op ON, en de gevoeligheid is ingesteld op Medium-Low. Als DIP7-selectie is ingesteld op OFF, wordt DIP8-selectie ingesteld op OFF, gevoeligheidsinstelling voor laag.

Four Loop Detector te koop

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us