Draadloze cameradetectie met draadloze antennes verbinden voor detectie.

Draadloze cameradetectie met draadloze antennes verbinden voor detectie.
Draadloze cameradetectie met draadloze antennes verbinden voor detectie.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD620,9
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 1 set (46 * 19 * 22 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 pc / maand
Contact met ons

Draadloze cameradetectie

Draadloze cameradetectie. Er mogen geen putjes, krassen, vervormingen, scheuren, enz. Op de buitenbehuizing van de draadloze cameradetectie zitten. De coating moet glad en vlak zijn, de kleur moet uniform zijn en er mogen geen defecten zijn. Zoals rimpels, blaarvorming en barsten. Het logo of de test op de behuizing van draadloze cameradetectie (verzoek van klant ' s) moet redelijk, duidelijk, correct en stevig zijn en mag er niet af vallen of gedragen worden. De structuur van de draadloze lusdetector moet eenvoudig, veilig en veilig te installeren en aan te passen zijn. Het materiaal van de draadloze cameradetector moet milieuvriendelijk zijn en niet schadelijk voor de menselijke gezondheid. De installatievoegen zijn voorzien van een constructie met verstelbare verticale en laterale hoeken voor installatie en constructie. De beweegbare delen moeten flexibel zijn, niet klemmen, geen duidelijke vervorming of ongelijke ongelijke defecten.  

draadloze cameradetectie

 

De isolatieweerstand tussen het elektriciteitslijnsegment van de hot sale draadloze cameradetector   en het chassis is onder normale omstandigheden. Mag niet minder zijn dan 100 ohm, in warme en vochtige toestand. Moet niet minder zijn dan 2 ohm. De voedingsklem van de detector en de behuizing moeten gedurende 1 minuut bestand zijn tegen een sinusvormige wisselspanning met een frequentie van 50 Hz en een effectieve waarde van 3000 V. Er zal geen boogvorming of storing optreden. De videodetector kan normaal starten bij lage temperaturen (minus 20 graden) en is functioneel en logisch correct. De videodetector kan worden gestart bij 55 graden Celsius en kan normaal werken met logica. Over de vochtigheid en hittebestendigheid van de videodetector. Het moet een vochtige hittetest van 40 graden Celsius en een relatieve vochtigheid van 90% gedurende 48 uur kunnen doorstaan. De videodetector moet correct werken en logisch correct zijn.

draadloze cameradetectie

Corrosieve metalen onderdelen, behuizingen en montagebeugels van videodetectoren moeten worden getest op weerstand tegen smogcorrosietests. Zoutnevelcorrosietest is niet langer vereist voor producten die de smogbestendigheidstest hebben doorstaan, maar relevante certificatiedocumenten moeten worden overlegd. Het materiaal is bestand tegen veroudering. Verf en plastic materialen die direct worden blootgesteld aan zonlicht buiten de apparatuur, moeten worden gekwalificeerd voor gebruik bij weersbestendigheidstests. Voor producten die de verouderingstest hebben doorstaan, is de verouderingstest niet vereist, maar het conformiteitscertificaat is vereist en het gekwalificeerde product mag op de markt worden gebracht. Trillingsbestendigheidstest, na 15 trillingscycli. De functie moet vrij zijn van afwijkingen en de constructie moet vrij zijn van beschadigingen. Onderdelen mogen niet loszitten. Winddrukweerstand, de videodetector kan normaal werken wanneer hij wordt blootgesteld aan winddruk die wordt gegenereerd door een windsnelheid van 40 m / s. Draadloze cameradetectie moet worden verzegeld om schadelijke effecten van regen, sneeuw en andere stoffen en stof die het interieur binnendringen te voorkomen. De mate van bescherming van de behuizing. Standaardiseer het detectiebereik van de videodetector. Gedetecteerd wanneer de horizontale afstand van de dichtstbijzijnde rijstrook gelijk is aan 5 meter en wanneer de horizontale afstand van de verste rijstrook 40 meter is. De betreffende parametermeting wordt binnen 200 meter van de verkeersstroomrichting uitgevoerd en de nauwkeurigheid van de gemeten parameters wordt gecontroleerd.

draadloze cameradetectie


 

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us