Voetgangers-aanraakknop met blinde klok Intelligent Praktische voetgangers-aanraakknop

Productdetails
Merk Edele
Serienummer PTB-20SV9
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD68
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 doos / 30st (69 * 35 * 36 cm, 18,22 kg)
Mogelijkheid om te leveren 1000 pc / maand

Voetgangers aanraakknop met blinde klok

Voetgangers aanraakknop met blinde klok te koop,   Voetgangers aanraakknop met blinde klok prijs, voetgangersdrukknop, voetgangersoversteekplaats knop eronder, voetgangers aanraakknop te koop.

Voetgangers aanraakknop met blinde klok

Voetgangersknop en blinde klok, ons bedrijfsconcept, klein en mooi uiterlijk, nieuw ontwerp, rekening houdend met waterdicht ontwerp, eenvoudig te installeren, materiaal met ABS + PC, polycarbonaat en acrylonitril-butadieen-benzeen Ethyleencopolymeren en mengsels zijn thermoplastische kunststoffen samengesteld uit polycarbonaat (polycarbonaat) en acrylonitril-butadieen-styreen (ABS). Ze combineren de uitstekende eigenschappen van de twee materialen en vormen ABS-materialen. Eigenschappen en PC mechanische eigenschappen, slagvastheid en temperatuurbestendigheid, UV-bestendigheid en andere eigenschappen.

Voetgangersknop en blinde klok Dit productontwerp maakt gebruik van een contactloze aanraakknop. Wanneer u de straat moet oversteken, drukt u gewoon op de knop, de hand wordt op het aanraakscherm geplaatst met een afstand van 0,3 mm, de gevoeligheid van de voetgangerknop is hoog en het signaal dat wordt ontvangen door de voetgangersknop verzendt automatisch een signaal . Wachten tot het groene voetgangerslicht door het kruispunt gaat dat moet passeren; het product is hygiënischer op openbare plaatsen, kan signalen ontvangen zonder aan het scherm te kleven en de levensduur van het product is erg lang.

Voetgangers aanraaktoets met blinde klok wordt voornamelijk gebruikt om mensen te informeren door middel van gesproken aanwijzingen. Over het algemeen moet de stem van de blinde luid zijn. Mensen op straat moeten het horen. Op straat is het lawaai overdag harder. Er zijn meer mensen op straat en verschillende geluiden worden gemixt. Samen, maar het geluid is 's nachts zachter en er zijn minder mensen. Afhankelijk van deze situatie is het geluid van dit product instelbaar. Tegelijkertijd wordt het dag- en nachtvolume automatisch aangepast en omgeschakeld. De geluidsbron kan worden aangepast aan de behoeften van de installatiestad, maar moet een geluidsbron zijn.

Voetgangers aanraakknop met blinde klok

Voetgangers aanraakknop met blinde klok de dynamische volumeaanpassingsfunctie kan worden geselecteerd, en de blinde klok is krachtig, en het volume kan automatisch worden aangepast aan het omgevingsgeluidsniveau rond de kruising, en het ontwerp is intelligenter. Blinde klok de draadloze knop gebruikt 2.4G zelforganiserende mesh-netwerkcommunicatietechnologie, automatisch signaalrelais, stabiel en betrouwbaar signaal en lange afstand. Voetganger-aanraakknop met blinde klok, met 32-bits MCU-besturing, kan het voetgangersknopsignaal 8 sets IO-uitgang of 485-uitgang uitvoeren via de ontvanger, het uitgangssignaal kan vrij worden toegewezen of het uitgangsprotocol kan worden aangepast en de Verkeerslichten van derden kunnen naadloos worden aangesloten. Met led-verlichting en taalherinnering kunt u de tekst en afbeeldingen van de knopprompt aanpassen; De draadloze blinde-kloktoets is uitgerust met configuratiesoftware aan de pc-zijde. Door de netwerkkabel aan te sluiten, kunt u de knopuitgangstoewijzing op de pc configureren en het volume van de blinde klok aanpassen. Blinde klok knop selectie specificatie. Welkom op onze website weten meer informatie.

Voetgangers aanraakknop met blinde klok

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us