Lusspoel met lusdetectorspoelen van goede kwaliteit te koop.

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-loop-spoelen
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD75 (305 meter)
Minimum bestelling 5 Stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 set / CTN
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Loop-spoel

Lusspoel met   Lusspoel Het is een oscillerend circuit. Het is zo geconstrueerd dat een cirkelvormige groef op de grond wordt gevormd, ongeveer 1 meter in diameter, of een rechthoekige groef met een vergelijkbaar oppervlak, en twee tot drie draadwindingen zijn begraven in de groef, die een inductieve spoel vormt in de aarde ' s oppervlak, deze lus   spoel maakt deel uit van een oscillerend circuit. Het bestaat uit een oscillerend circuit en een condensator. Het principe is dat de oscillatie stabiel en betrouwbaar is. Dit oscillerende signaal wordt door de conversie naar het frequentiemeetcircuit gestuurd dat is samengesteld uit de microcomputer met één chip. Meet de frequentie van deze oscillator. Wanneer er een groot metalen voorwerp zoals een auto passeert, wordt de verandering van de oscillatiefrequentie veroorzaakt door de verandering van het ruimtemedium (de oscillatiefrequentie neemt toe wanneer er een metalen voorwerp is), en deze verandering wordt gebruikt als bevestiging signaal van de auto via de " grondspoel " , en Het tijdsinterval tussen het begin en het einde van het sein kan op zijn beurt worden gebruikt om de snelheid van de auto te meten. Dit is de " grondspoel " . De sleutel tot de technologie is dat de ontworpen oscillator stabiel en betrouwbaar is, en dat de frequentie aanzienlijk verandert wanneer de auto passeert.

Loop-spoel

Onder ideale omstandigheden (ongeacht de invloed van alle omgevingsfactoren) houdt de inbedding van de grondspoel alleen rekening met de grootte van het gebied (of omtrek) en het aantal windingen, ongeacht het materiaal van de draad. Bij praktische engineering moet echter rekening worden gehouden met de mechanische sterkte van de draad en het anti-verouderingsprobleem van hoge en lage temperaturen. In sommige omgevingen moet ook rekening worden gehouden met de zuur- en alkalicorrosiebestendigheid. De detector zal niet goed functioneren als gevolg van veroudering van de draad of onvoldoende treksterkte om schade aan de draad te veroorzaken. In het eigenlijke project wordt aanbevolen om Teflon hogetemperatuur-meerstrengs zachte draad van 1,0 mm of meer te gebruiken. onze specificatie van lusspoelen was 300v.  

Loop-spoel

Gewoonlijk moet de detectiespoel rechthoekig zijn. De twee lange zijden staan ​​loodrecht op de bewegingsrichting van de metalen voorwerpen en de afstand ertussen wordt aanbevolen als 1 meter. De lengte van de lange zijde is afhankelijk van de breedte van de weg, en meestal zijn de uiteinden 0,3 tot 1 meter smaller dan de wegafstand. met lusdetectiespoel, lussensorspoel, voertuiglusdetectiespoel.   Loop coil te koop.   Laat bij het opwikkelen van de spoel voldoende draad over om verbinding te maken met de lussensor en zorg ervoor dat er geen verbinding in het midden is. Na het opwikkelen van de spiraalkabel moet de geleidingskabel in een strak getwist paar worden gemaakt, waarbij minimaal 20 keer 1 meter moet worden gedraaid. Anders worden de niet-getwiste uitgangskabels te droog ingevoerd, waardoor de inductantiewaarde van de spoel onstabiel wordt. De lengte van de uitgangskabel mag in het algemeen niet langer zijn dan 5 meter. Aangezien de gevoeligheid van de detectiespoel afneemt naarmate de lengte van de lead toeneemt, is de lengte van de leadkabel zo kort mogelijk.

lus spoel

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us