200 mm rood-groen verkeerslicht met 2 jaar garantie verkeerslichtlicht

200 mm rood-groen verkeerslicht met 2 jaar garantie verkeerslichtlicht
200 mm rood-groen verkeerslicht met 2 jaar garantie verkeerslichtlicht

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD-212F-2
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 2-3 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 reeks / CTN (61 * 18 * 22 CM)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

200 mm rood-groen verkeerslicht  

200 mm rood-groen verkeerslicht met spinnenweblens te koop. Onze Mode JD-212F-2 met een laag verbruik. En het levert minder 7 watt.   Met   mode en speciaal design. En het uiterlijk is ontworpen door onze   bouwkundig ingenieur.     De buitenkant van dit product is waterdicht. Als er op het platteland veel regen valt. En ons rood-groene verkeerslicht van 200 mm kan normaal goed werken. en we kregen veel feedback van onze klanten. Sommige leveranciers bieden verkeerslichten die gemakkelijk te beschadigen zijn. Onder invloed van hevige regen viel het verkeerslicht in het water en verbrandde de kracht van de lamp. Maar ons stoplicht heeft dit probleem nooit gehad. In toevoegingen. De zonneklep van ons 200 mm rood-groen verkeerslicht beschermt lichten tegen blootstelling.   Onze ingenieurs gingen naar het eigenlijke kruispunt om onze verkeerslichten te zien, die op 200 meter van elkaar te zien zijn. Daarom.   200 mm rood-groen verkeerslicht met grote kijkafstand.  

200 mm rood-groen verkeerslicht

 

 

Wanneer we overleggen met onze klant. en zij vragen of ons product aan internationale norm voldoet en een of ander certificaat bezit. zoals CE, Rohs en ISO: 9001. En mijn antwoord was dat we dit certificaat hebben. en we kunnen u ook een kwaliteitsgarantiebrief geven als u dat nodig heeft. We zullen het contract en de voorwaarden strikt handhaven. en als groothandel verkeerslicht. We hebben een onafhankelijke fabriek en hebben de afdeling ontwikkeld. Als u uw bedrijfslogo in ons verkeerslicht wilt plakken. Dat ' s geaccepteerd. U moet van tevoren met ons verkooppersoneel communiceren.   Voor uw speciale vereisten worden we aan het contract toegevoegd en gedekt. Het contract heeft rechtsgevolg.   Jij ' opnieuw aangevraagd met betrekking tot ons product of prijzen zullen binnen 12 uur worden beantwoord.    

200 mm rood groen verkeerslicht

 

Als u 200 mm rood-groen verkeerslicht in het parkeersysteem gebruikt. wij zullen hieronder de oplossing voor u aanbieden.   2 set 200 mm rood-groen verkeerslicht en 1 stuks draadloos controlesysteem en 1 stuks enkelkanaals voertuiglusdetector. Dan kan het goed werken. Over de hele systeemspanning. we kunnen 12-24VDC en 85-265VAC aanbieden. Het garantie verkeerslicht is   vereist.   Het ' Het is belangrijk dat voordat u verkeerslichten bestelt. De eerste. u moet bevestigen. welke beugel wil je? De seconde. u moet bevestigen welk voltage u nodig heeft.       De derde. of ordercontrollersysteem nodig is. Dit punt is heel essentieel. Betreffende geleid.   Alle lampkralen werden handmatig ingebracht door ons werkplaatspersoneel en daarna werd onze werkplaats handmatig gesoldeerd.   We behandelen elk proces serieus。Tot slot is de kwaliteit van onze producten gekwalificeerd. JD212F-2 dit model. de schaal kunnen we ook gele pc-behuizing leveren als je dat nodig hebt. We zullen ons best doen om u goede diensten aan te bieden. 200 mm rood-groen verkeerslicht verkoop goed.  

200 mm rood groen verkeerslicht

 

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us