200 mm rode kruis groene pijl met hete verkoop verkeerslicht.

200 mm rode kruis groene pijl met hete verkoop verkeerslicht.
200 mm rode kruis groene pijl met hete verkoop verkeerslicht.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD-212CD-2
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD82
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 set (305 meter)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

200 mm rode kruis groene pijl  

200 mm rood kruis groen pijl verkeerslicht met heldere lens. Dit model met zeer heldere LED's met geïntegreerde optiek. ons waterdichte niveau van de verkeerslichtmodule was IP65 en de schaal van het 200 mm waterdichte rode kruis met groene pijl was IP54. 200 mm rood kruis groene pijl bedrijfstemperatuur: -30 graden tot 60 graden. wanneer we goederen naar onze klant sturen. We zullen de lont in ons meetinstrument voor hoge en lage temperatuur stoppen om te testen. Wat ' s meer. de isolatieweerstand meer dan 2M.   We hebben de optische testapparatuur om te testen of het licht van de lamp stabiel en geconcentreerd is. In toevoegingen. we hebben een vibratietest van de complete set 200 mm rood kruis groene pijl verkeerslichtlicht. Deze stap om te controleren of er een schroef los zit of een verkeerslichtmodule of deze normaal kan werken. Na controle is de kwaliteit goed. dan beginnen we met het voorbereiden van een pakket voor u. 200 mm Rode kruis groene pijl eenvoudig te installeren. We zullen de productinstallatiehandleiding aanbieden. We zullen de benodigde schroeven en bijbehorende accessoires uitlichten. Met brede werkspanning: 100-277VAC. 200 mm rode kruis led-hoeveelheid was 45 stks en 200 mm groene pijl met 36 stks led-licht. 200 mm rood kruis groene pijl verkeerslichtlicht met typisch wattage bij 25 ℃. En het werkverbruik lager 3watt. Met 400cd luminantie. Het materiaal van 200 mm rode kruis groene pijl met pc-behuizing materiaal.

200 mm rood kruis groene pijl

Raadpleeg de onderstaande instructie voor de bedrading van een 200 mm rood-groen verkeerslicht. Greenlight verbindt met de voetgangers groene lichtstroomdraad. de rode lijndraad met de voetgangers rode lichtdraad. de groene lijn maakt verbinding met de stroomvoerende draad van het groene licht van het voertuig. de groene lijn verbindt met de voorwaartse groene lichtdraad van het voertuig. de groene lijn verbindt met het voertuig links het groene licht onder spanning. de gele lijn is verbonden met de gele draad van het voertuig. de rode lijn is verbonden met de onder spanning staande draad van het voertuig rood licht. de zwarte lijn is verbonden met een gemeenschappelijke draad. Betreffende de installatie van de 200 mm rode kruis groene pijl. de step1. Steek de schroef in het gat op de paal en zet vast met pakking. zet de draad in de paal. Stap 3. sluit lichtbeugel aan en schroef de paal vast, vast met pakking en M10 moeren. Stap 4. Draai de moeren vast. Stap5. verbind de draad aan de onderkant van de paal, de kleur van de draad komt overeen met het licht ' s kleur. 200 mm rood-groen verkeerslicht, verkeerslicht met 2 aspecten, verkeerslicht van goede kwaliteit.  

200 mm rood kruis groene pijl

Wanneer u goederen heeft ontvangen. u moet de dozen openen en controleren of het goed compleet is. u ontvangt een complete set 200 mm rood kruis groene pijl verkeerslicht, 2 stuks beugel, 1 stuks Engelse handleiding en 13 stuks schroef voor installatie. onze QC-medewerker zal alle accessoires controleren bij het verzenden van goederen. Daarom. zorg er alstublieft voor. Over de verzending. als u een eigen expediteur heeft. we kunnen goederen naar uw expediteurmagazijn sturen. maar verzendkosten van onze fabriek naar uw expediteurmagazijn moet u ervoor betalen. Als u geen expediteur heeft gehad. we kunnen goederen naar u verzenden door onze expediteur en we hebben beloofd dat de prijs zeer concurrerend zal zijn. Omdat we al meer dan 10 jaar samenwerken met onze expediteur.  

200 mm rood kruis groene pijl


 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us