100 mm verkeerslichtlicht met verkeerslicht van goede kwaliteit te koop

100 mm verkeerslichtlicht met verkeerslicht van goede kwaliteit te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD-112F-2
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD68
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 1 set (46 * 19 * 22 cm, 2,45 kg)
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 stuk / maand
Contact met ons

100 mm   Verkeerslichtlicht  

100mm verkeerslicht met 2 aspecten rood-groen verkeerslicht.   De rol van verkeerslichten bij verkeersveiligheid wordt steeds belangrijker. Om de verkeersveiligheid te verbeteren en het aantal verkeersongevallen te verminderen, heeft het ministerie van communicatie   en het ministerie van Openbare Veiligheid hebben overeenkomstige verkeersregels opgesteld en verschillende soorten verkeerssignaalproducten ontwikkeld en vervaardigd, die veel worden gebruikt in het stadsvervoer. 100 mm verkeerslichtlichttoepassing is erg breed.     In sommige gebieden is de stroomtoevoer echter krap of kan de kabel niet worden gelegd. De verkeerslichten in de buurt werken niet goed midden tussen de verkeerslichten. Het is gemakkelijk om verkeerschaos te veroorzaken, verkeersrisico's met zich mee te brengen en mensen te beïnvloeden ' s levens. Zonne-verkeerslichten kunnen worden gebruikt om dergelijke problemen op te lossen.

100 mm verkeerslicht

Na decennia van technologische verbetering is LED ' De lichtopbrengst is sterk verbeterd. Gloeilampen, halogeen wolfraamlampen hebben een lichtopbrengst van 12-24 lumen / watt, fluorescentielampen 50-70 lumen / watt en natriumlampen 90-140 lumen / watt. Het grootste deel van het stroomverbruik wordt warmteverlies. De verbeterde LED-lichtefficiëntie zal 50-200 lumen / watt bereiken en het licht heeft een goede monochromaticiteit en een smal spectrum. Het kan direct gekleurd zichtbaar licht uitstralen zonder te filteren. Momenteel hebben alle landen in de wereld het onderzoek naar led-lichtefficiëntie opgevoerd en hun lichtrendement zal in de nabije toekomst aanzienlijk worden verbeterd. Met de commercialisering van zeer heldere LED's in verschillende kleuren, zoals rood, geel en groen, hebben LED's geleidelijk de traditionele gloeilampen en wolfraamhalogeenlampen vervangen als verkeerslichten. Omdat het licht dat door de LED wordt uitgezonden relatief geconcentreerd is in een klein ruimtehoekbereik, is er geen reflector nodig en heeft het uitgezonden licht geen gekleurd lichtfilter nodig om te filteren, dus wordt alleen een bolle lens of een Fresnel-lens gebruikt om een parallelle straal, en dan wordt het kussen gebruikt. De lens diffundeert opnieuw en buigt de bundel af om te voldoen aan de vereiste lichtverdeling, plus een kap. Het is veel eenvoudiger van structuur. De LED straalt een enkele kleur uit die gemakkelijk herkenbare rode, gele en groene kleuren oplevert. 100 mm rood-groen verkeerslicht, verkeerslicht van goede kwaliteit, 100 mm verkeerslicht.

100 mm verkeerslicht

Bovendien heeft het een hoge helderheid, een laag stroomverbruik, een lange levensduur, snel opstarten, laag vermogen, geen stroboscopisch en minder zichtbaar zicht. Vermoeidheid, die bevorderlijk is voor milieubescherming en andere voordelen, kan jarenlang zonder onderhoud worden gebruikt, waardoor de onderhoudskosten aanzienlijk worden verlaagd. Lange levensduur: De werkomgeving van de lamp is relatief hard, koud en warm, zon en regen, dus de betrouwbaarheid van de lamp is hoog. De gemiddelde levensduur van 100 mm verkeerslichtlicht van een   gloeilamp voor algemene signaallampen is 1000 uur en de gemiddelde levensduur van een laagspanningshalo-tungs-lamp is 2000 uur, wat resulteert in hoge onderhoudskosten. LED-verkeerslicht zonder schade veroorzaakt door gloeidraadschokken, en er is geen probleem met het kraken van de glazen kap. Zo brengt verkeerslichtlicht veiligheid voor ons leven.

100 mm verkeerslicht


 

 

 

 

 


 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us