200 mm verkeerslichtlicht met IP65 waterdicht verkeerslicht te koop

200 mm verkeerslichtlicht met IP65 waterdicht verkeerslicht te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD212F-2
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 85
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 1 set (63 * 32 * 23 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 Stuk / maand
Contact met ons

200 mm verkeerslichtlicht  

200 mm verkeerslichtlicht met heldere en spinnenweblens voor uw keuze. Als we de kruising oversteken. We kunnen zien dat er een verkeerslicht met een volledige bal van het voertuig was, een pijl-verkeerslicht, een voetgangers-verkeerslicht, een afteltimer en een voetgangersdrukknop, enzovoort. Maar 200 mm verkeerslichtlicht is normaal. Bevel. U kunt verschillende 200 mm verkeerslichten zien. Bijvoorbeeld.   200 mm verkeerslicht voor voetgangers, 200 mm volledig bal verkeerslicht met een countdown timer en 200 mm rood groen high-flux verkeerslicht. Vanwege de uitstraling van het stoplicht. Onze levens worden veiliger en beschaving. We weten wat de verkeerslichten betekenen. We wachten geduldig als het groene lampje brandt. In toevoegingen. Het productieproces van verkeerslichten is erg complex. Van led-lichtaankoop en het maken van printplaten. Elke stap is belangrijk. Let alleen op elk detail. De kwaliteit van onze producten kan worden gegarandeerd.

200 mm verkeerslicht

 

Verkeerslichten worden gebruikt op kruispunten. Door het geven van instructies aan voertuigen of voetgangers om te rijden of te stoppen, kan het verkeer en de stroom van mensen die tegelijkertijd aankomen worden geminimaliseerd om de verkeerscapaciteit van de kruispunten te verbeteren en een vlotte doorstroming van kruispunten te garanderen. Veiligheid. Verkeerslichten kunnen worden ingedeeld in de volgende drie categorieën in termen van toepassingsverdeling. Het signaallicht van het motorvoertuig bestaat uit drie kleuren groen, geel en rood. Als het groene licht brandt, mag het voertuig passeren, maar het draaiende voertuig mag de rechtdoorgaande voertuigen en voetgangers die worden vrijgelaten niet hinderen; als het gele lampje brandt, kan het voertuig dat de stoplijn is gepasseerd, blijven passeren; Als het rode lampje brandt, is er geen verkeer toegestaan. De meeste verkeerslichten op de kruispunten in de stad zijn verkeerslichten voor motorvoertuigen. De kwaliteit van het 200 mm verkeerslicht is goed.  

200 mm verkeerslicht

Het rijstrooksignaallicht bestaat uit een groen pijllicht en een rood vorklicht of een rood pijllicht. Als het groene pijllampje brandt, mag het voertuig op de rijstrook de aangegeven richting passeren. Als het rode vorklicht of het rode pijllicht brandt, is het verkeer op de rijstrook verboden. Ingang viaduct, ingang tolpoort   Signaallicht oversteekplaats. 200 mm 2 aspect van het verkeerslicht, parkeerverkeerslicht. Het zebrapadsignaal bestaat uit groen licht en rood licht. 200 mm rood-groen verkeerslicht Als het groene licht brandt, mogen voetgangers het zebrapad oversteken.   Als het rode licht brandt, mogen voetgangers het zebrapad niet betreden. Als ze echter het zebrapad zijn opgekomen, kunnen ze blijven passeren of wachten op de middellijn van de weg. Let op de richting van de pijl voor het kruispunt waar het groene pijllicht is geïnstalleerd. De groene lichtpijl naar rechts mag alleen rechtsaf slaan op de rechterrijstrook; Echter, 200mm stoplicht, sommige rijstroken kunnen rechtdoor en rechtsaf, zodat we ook rechtsaf kunnen slaan. Evenzo, het groene pijllicht dat aangeeft rechtdoor, we kunnen alleen de rechte weg passeren, kunnen niet rechtdoor gaan op de rechter rijstrook.

200 mm verkeerslicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us