100 mm rood kruis groen pijl verkeerslicht met goede kwaliteit

100 mm rood kruis groen pijl verkeerslicht met goede kwaliteit

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD-112AL-2
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD68
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 sets / CTN (46 * 18 * 22 CM)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

100 mm rode kruis groene pijl

100 mm rood kruis groene pijl verkeerslicht. En het ' Het is normaal dat u dit item in het parkeersysteem kunt zien. Laat me vandaag het Noble 1000 mm rode kruis groene pijl verkeerslicht voor u introduceren. Aanvankelijk. Ik wil de basisparameter voor je introduceren. Het materiaal van was pc + plastic.   We kunnen twee type C-beugels en L-beugels leveren. En de hoeveelheid rode kruis-led was 28 stuks en de led-hoeveelheid met groene pijl was 27 stuk.   Toen was onze 100 mm Rode Kruis Groene Pijl verkeerslichtafdekking spinnenweb. En u zult in de war raken dat we daarom voor een heldere lens kiezen. En onze mallen hebben alleen een patroon.   Deze lamp heeft een zeer goede lichttransmissie. De meeste mensen kiezen voor dit item. Vanwege de kwaliteit en hoge helderheid. Vergeleken met 200 mm rood kruis groen pijl verkeerslicht. De prijs van dit stoplicht is erg goedkoop. en verkoop goed.   De kracht van 100 mm rood kruis groene pijl verkeerslicht lager 4 watt.   Met een laag verbruik en het ' s werkt perfect met onze enkelkanaals lusdetector.  

100 mm rood kruis groene pijl

 

Noble 100 mm rood kruis groene pijl verkeerslicht met luminantie van meer dan 100cd.   De golflengte van rood was 625 ± 5 en de golflengte van groen licht was 505 ± 5. En het zichtbare afstand meer dan 200 meter in knooppunt of parkeerterrein.   Betreffende de stroomvoorziening. En onze stroomvoorziening kiest voor de stroomvoorziening van Mingwei. Het ' is bekend dat   Mingwei-voeding is van zeer goed materiaal en heeft een lange levensduur. Zo was onze productkwaliteit gegarandeerd 2 jaar. Tijdens garantie. Als er een probleem was met de stoplichtmodule van onze stroomvoorziening. We zullen er verantwoordelijk voor zijn en een nieuwe opsturen voor vervanging. Maar als u een probleem vindt. u moet een aantal foto's of video verstrekken. dan kan onze engineer   Analyseer de redenen. Dan kunnen we een oplossing geven. wij zorgen voor de bijbehorende oplossing.

100 mm rood kruis groene pijl

 

Behalve ons 100 mm rood-groene verkeerslicht. Wij exporteren rood-groen verkeerslicht en 100 mm 2 aspect verkeerslicht en groothandel 200 mm Rode Kruis groene pijl verkeerslicht. En als je daar wat vraag naar hebt. Stuur mij een bericht. Dan zullen wij u direct antwoorden. En een belangrijk punt was dat de bedrading van 100 mm Rode Kruis   Green Arrow verkeerslicht.   Zoals de onderstaande afbeeldingen en u kunt ons 100 mm rode kruis groene pijl verkeerslicht zien. Toen er lading was. Toen was het licht de groene pijl. wanneer lading. Het lijkt een rood kruis.   En onze 100 mm rode kruis groene pijl heeft een controller nodig. U kunt kiezen voor onze 2e draadloze controller of een bedraad 2 generatie controller-systeem. Als je een eigen controller hebt. Het kan ook goed zijn. Omdat ons verkeerslicht geschikt is voor elke itemcontroller. Als u meer detailsinformatie wilt weten. Welkom om ons te bellen of een bericht achter te laten.  

100 mm rood kruis groene pijl


 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us