100 mm rood-groen verkeerslicht met 2 jaar kwaliteitsgarantie

100 mm rood-groen verkeerslicht met 2 jaar kwaliteitsgarantie

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD112F-2
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD68
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 set / 1 doos (46 * 19 * 22 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

100 mm rood-groen verkeerslicht   Licht  

100 mm rood-groen verkeerslicht met spinneweblens.   En de binnenkant van het verkeerslicht was de stroomvoorziening.   De meeste stroomvoorziening is gemaakt door onze fabriek. En zelden importeren uit andere landen.   100 mm rood-groen verkeerslichtlicht Zonneklep was pc-materiaal en het bevestigd op het verkeerslichtlichaam en het kan niet worden gescheiden. Op deze manier.   Het kan voorkomen dat het door anderen wordt gestolen.   In de ingewanden van het verkeerslicht. Er zal een label zijn en het markeert de gebruikte werkspanning van het verkeerslicht, voldoet aan de certificaatnorm.   Wat ' s meer.   Het ook met een QR-code.   Als u uw telefoon gebruikt, scan deze dan en u zult zien wanneer het stoplicht wordt geproduceerd.   Betreft ongeveer 100m rood-groen verkeerslicht. We zullen drie items voor u leveren. De eerste met 37 stuks LED-lampje. De tweede was 39 stuks LED-licht. De derde met 45 stks LED-licht. Maar de prijs van de drie items 100 mm rood-groen verkeerslicht is hetzelfde. Om aan verschillende klantenvereisten te voldoen.   onze openen drie verschillende modellen.   Vergeleken met hetzelfde marktproduct. onze prijs van 100 mm rood-groen verkeerslicht is zeer concurrerend.   Wat ' s meer. Elk jaar. we zullen onze productcatalogus bijwerken en sommige hete verkoopitems zullen goedkoper zijn dan voorheen.  

100 mm rood-groen verkeerslicht

 

Betreffende de installatie van   2 aspecten 100 mm rood-groen verkeerslicht. Het kan horizontale installatie of verticale installatie zijn.   De levensduur van de LED kan oplopen tot 1.000.000 uur. Over de led, we importeren uit Taiwan. Originele Taiwan Epistar LED met 30 graden kijkhoek. 100 mm rood-groen verkeerslicht met de waterdichte interface en verlengt de levensduur. Misschien zal een klant verwarren dat   de productiestroom. Laat me nu de productiestroom voor jullie allemaal introduceren.   De eerste was het kiezen van grondstoffen.   Toen was het printplaten maken. Deze stap is erg belangrijk.   De derde was automatisch toegevoegd soldeer. De vierde was machinaal gemonteerd. Het eerste was het stoplicht in het product. De zesde was lak toegevoegd. dan zal onze fabrieksarbeider beginnen met het monteren van 100 mm rood-groen verkeerslicht. De volgende. ons verkeerslicht heeft verouderingstesten nodig. Tenslotte. Het zal de productie perfect verpakken en voltooien. Behalve 100 mm volle bol rood-groen verkeerslicht. we kunnen ook 100 mm rood kruis groen pijl verkeerslicht doen. Over led-kleur. U kunt kiezen uit rood, groen, amber, blauw, wit enzovoort. 100 mm rood-groen verkeerslicht met waterdicht, stofdicht.   100 mm verkeerslicht, groothandel 100 mm verkeerslicht.  

100 mm rood-groen verkeerslicht

 

Het belangrijkste kenmerk van 100 mm rood-groen verkeerslichtlicht  

1. Al onze verkeerslichten kunnen voldoen aan of groter zijn dan   CE / Rohs-normen   voor het stoplicht.  

2. We kunnen het zo configureren dat het overeenkomt met elke   specificatie, en bereid een breed scala aan accessoires op voorraad voor.  

3.   LED-verkeerslicht vermindert de algehele werking & handhaaft de kosten, energiebesparing 90% vermindering van het stroomverbruik in vergelijking met gloeilampen

4. betrouwbaarheid & verkeersveiligheid: verbeterde zichtbaarheid gedurende de levensduur van de producten vermindert de uitval van noodverlichting door het ontwerp minimaliseert de fantoomeffecten van de zon.  

5. 100 mm rood-groen verkeerslicht met fashion design. Met meerdere waterdichte verzegelde, waterdichte IP65.

6. met verre kijkafstand en overeenstemming met internationale relationele normen.  

100 mm rood-groen verkeerslicht

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us