200 mm 2 Aspect-verkeerslicht met verkeerslicht voor Chinese leveranciers

200 mm 2 Aspect-verkeerslicht met verkeerslicht voor Chinese leveranciers
200 mm 2 Aspect-verkeerslicht met verkeerslicht voor Chinese leveranciers

Productdetails:

  • Serienummer: JD-212-RG
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 85
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 reeksen / CTN (61 * 32 * 23 cm) G / W: 5,76 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

200 mm verkeerslicht met 2 standen  

200 mm 2 Aspect verkeerslicht met LED-licht met hoge helderheid. De meeste mensen gebruiken dit item in tolstations. Ik ' Het is een eer om ons 200 mm rood-groene verkeerslicht voor jullie allemaal te introduceren.   De eerste stap. Ik wil zijn omslag introduceren. We kunnen dekking voor 2 items aanbieden. de eerste was een heldere lens. en de tweede was een spinnenweblens.   Als je kiest voor een heldere lens. dan was de geleide hoeveelheid 90 stuks overeenkomstig. als uw keuze een spinnenweblens was. dan led hoeveelheid was 61 stks. Waarom bieden we een andere dekking. Omdat verschillende klanten verschillende eisen hebben. Om aan het marktvereiste te voldoen. We openen 2 modellen voor ons 200mm 2 Aspect verkeerslicht.   En 200 mm rood-groen verkeerslichtvermogen lager 7watt. En zijn helderheid meer dan 200cd. en de meeste mensen gebruiken het in   Terminal, garagedeur, parkeerplaats, ondergrondse garage. Daarom. als u in dit gebied een verkeerslicht nodig heeft. Neem dan gerust contact met mij op.  

200 mm 2 Aspect verkeerslicht

De zonneklep van groothandel 200 mm verkeerslicht en het materiaal was Illuminance. Toen we het verpakten. we zullen ze op de bodem van onze dozen leggen. En dan zetten we ons stoplicht en wat schuimkatoen. En het stoplichtmateriaal was pc. Waarom we pc-materiaal kiezen. Door zijn goede warmteafvoer en zeer sterk. Betreffende de   verkeerslicht   schelp. Wij kunnen zwarte en gele pc-behuizing leveren. En de meeste Zuid-Afrikaanse klanten kiezen voor zwart. En sommige   De klant in Zuid-Amerika kiest voor gele pc-behuizing. Zoals   Paraguay, Uruguay en Ecuador.   De laatste. We willen een 200 mm 2-aspect verkeerslichtvoeding voor u introduceren en het was onze ingenieur die veel tijd heeft ontwikkeld en getest. En het werd door steeds meer mensen geaccepteerd.    

200 mm Aspect verkeerslicht

Goede kwaliteit 200 mm verkeerslicht met   Aangepaste kaartpositie. En we hebben 2 vormbeugels. We hebben een C-vorm en L-vorm. Voordat u onze goederen bestelt. We zullen met u de beugel en het voltage bevestigen.   Met de ontwikkeling van de stad. Er is steeds meer 200 mm rood-groen verkeerslicht nodig.   We streven groen licht en veilig licht na. Onze prijs van 200 mm rood-groen verkeerslicht is competitiever dan een 200 mm rood-groen amberkleurig verkeerslicht. Daarom kiezen de meeste wederverkopers voor dit type. Voor ons. Zakendoen voor win-winvoordelen. De klant kiest ons en koopt ons product. We worden erom gewaardeerd en kijken ernaar uit om een ​​langdurige samenwerking aan te gaan. Over de hele wereld.   Ons 200 mm rood-groene verkeerslicht voldoet aan de internationale norm. 200 mm 2 Aspect   verkeer   licht. Sommige mensen kiezen voor rood en amber. En rood en blauw. Maar de prijs is anders. Omdat groene led, blauwe led-prijs hoger is. Door onze geleide import uit Taiwan kan kwaliteit gegarandeerd worden. Voor verdere discussie welkom om contact met mij op te nemen. We zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.  

200 mm rood groen verkeerslicht

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us