Draadloze camera voor kruising met voertuigtelfunctie te koop

Draadloze camera voor kruising met voertuigtelfunctie te koop
Draadloze camera voor kruising met voertuigtelfunctie te koop

Productdetails:

  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:$ 620,9
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 5-7 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 sets / CTN (doos maat: 46 * 18 * 21 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:500 per / maand
Contact met ons

Draadloze camera   Voor kruispunt

Als je een blik werpt op de website van Foreign. Zoals YouTube, Twitter, Instagram en Blogger. u kunt zien dat een grote hoeveelheid verkeersdetectiecamera is geïnstalleerd. en de normale plaats was een vierrichtingskruising, T-kruising, eenrichtingskruising, tolstation, parkeerplaats en tunnels, de ingang van Bridge Hole. waarom veel draadloze camera's voor de kruising. Zoals het rapport. Elk jaar   de kans op een verkeersongeval bereikt 20% a De oorzaak van de meeste verkeersongevallen wordt veroorzaakt door kop-staartbotsingen en sputum verkeerslichten. Overheden in verschillende landen hechten veel belang aan verkeersveiligheidskwesties, zo veel draadloze camera's   zijn geïnstalleerd voor de kruising. Maar sommige mensen zullen dat onderscheid van Noble verwarren verkeersdetectiecamera en   Hivision Camera. en onze ingenieur doet wat onderzoek en verzamelt wat gegevens. controleer het onderstaande:   De door Hivision Camera gebruikte functie was het detecteren en vastleggen van roodlichtovertredingen. een andere voor de hand liggende functie was   red-time analyse voor voertuigovertredingen. maar onze videocamera is te koop zonder deze functie. en de belangrijkste functie van onze kruispuntverkeerscamera's was het detecteren van gebieden of het hebben van een voertuig en deze informatie terug te sturen naar de verkeersleider.   Bijvoorbeeld. als deze richting veel auto's heeft en zelden voetgangers. we kunnen de groene tijd verkorten en de roodlichttijd verlengen voor verkeerscamera's die te koop zijn.  

draadloze camera voor kruispunt

De draadloze camera voor kruispunten kan ook omgaan met druk verkeer en tijd besparen. toen we ernstige verkeersopstoppingen tegenkwamen. de verkeersmelding komt ter plaatse en maakt enkele   Begeleiding en baggeren. dus een draadloze camera voor kruisingen kan wat maximale personele middelen en voordelen besparen. met andere woorden. draadloze camera detectie installatie kan weergeven van de   Economische kracht in uw land. waarom   de kosten van cameradetectie zijn niet goedkoop. je hebt   nodig bestel videocamera detectie, output board, draadloze antenne samen. en sommige klanten hebben een controlesysteem en verkeerslicht nodig.  

draadloze camera voor kruispunt

videocameradetector raadt aan om de volgende onderhoudstaken eenmaal per jaar uit te voeren.   afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse. Mogelijk moet u de frequentie van het onderhoud verhogen. het heeft een onderhoudstaak. Bijvoorbeeld. Reinig het voorpaneel van de verkeersvideocamera.   controleer het camerabeeld. controleer vervolgens de configuratie van het systeem. Sommige tools vereist. Zachte doek en mild schoonmaakmiddel. PC met draadloze camera voor videocameradetector PC-tool. En houd er rekening mee dat u de sensor niet verplaatst en wanneer u goederen ontvangt. raadpleeg eerst de gebruikershandleiding.  

draadloze cameradetector

wanneer de klant de videocameradetector ontvangt. (draadloze camera voor kruising) in eerste instantie. u kunt de buitenkant van kartons controleren of er wat kapot is. als dat het geval is, neemt de plaats een foto naar ons en zullen we deze foto's aan onze expediteur bezorgen en hen informeren hoe dit gebeurt. Tweede. u moet   verifiëren de hoeveelheid van alle accessoires of ze compleet zijn. binnenkant van dozen.     Wij plaatsen de productlijst onderaan de doos. Stap tot slot. u kunt de goederen testen en zien dat ze normaal kunnen werken.  

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us