Draadloze camera voor kruising met voertuigtellingsfunctie te koop

Productdetails
Serienummer TCD-8
Land van herkomst China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 620.9
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 5-7 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details 1 sets/ctn (kartongrootte: 46*18*21cm)
Mogelijkheid om te leveren 500 per/maand

Draadloze camera   Voor kruising

Wanneer u door websites en platforms bladert zoals YouTube, Twitter, Instagram en Blogger, You ' ll merkt een aanzienlijke aanwezigheid van verkeersdetectiecamera's op. Deze camera's worden vaak geïnstalleerd op cruciale locaties zoals vierwegs kruispunten, T-splitsingen, eenrichtingskruisingen, tolstations, parkeerplaatsen, tunnels en bruggenangen. Maar waarom zijn er zoveel draadloze camera's op kruispunten?

Volgens rapporten bereikt de jaarlijkse waarschijnlijkheid van verkeersongevallen tot 20%, waarbij achterste botsingen en negatieve verkeerslichten de primaire oorzaken zijn. Regeringen wereldwijd erkennen de ernst van deze problemen en geven prioriteit aan verkeersveiligheid, wat leidt tot de wijdverbreide installatie van draadloze camera's op kruispunten. Verwarring ontstaat echter vaak tussen nobele verkeersdetectiecamera's en hivisiecamera's.

Onze ingenieurs hebben enquêtes uitgevoerd en gegevens verzameld om deze verwarring aan te pakken. Hivisiecamera's worden voornamelijk gebruikt voor het detecteren en vastleggen van roodlichtschending, samen met realtime analyse van voertuigovertredingen. Onze camera's te koop hebben daarentegen niet over deze functies. In plaats daarvan richten onze kruisingstrookcamera's zich op het detecteren van de aanwezigheid van voertuigen en het doorgeven van deze informatie aan de controller. Als een bepaalde richting bijvoorbeeld zwaar verkeer maar minimale voetgangersactiviteit ervaart, past de controller de signaaltiming dienovereenkomstig aan door de groene tijd te verminderen en de duur van de rode licht te verlengen.

 

draadloze camera voor kruising

Verkeersdetectiecamera heeft een tweeledig doel: het beheren van verkeerscongestie en het optimaliseren van tijdefficiëntie. Tijdens perioden van ernstig verkeer spelen deze camera's een cruciale rol bij verkeerswaarschuwingen op locatie, waardoor richtlijnen worden geboden en de aanpassingen van de verkeersstroom worden vergemakkelijkt. Bijgevolg minimaliseren ze de noodzaak van uitgebreide menselijke interventie, waardoor het gebruik van hulpbronnen wordt gemaximaliseerd en aanzienlijke voordelen oplevert.

Bovendien weerspiegelt de inzet van verkeerscamera's te koop de economische robuustheid van een natie. Ondanks hun onmiskenbare voordelen, zijn de kosten voor het implementeren van dergelijke systemen niet onbeduidend. Het omvat de aanschaf van videocamera -detectie -eenheden, uitvoerborden, draadloze antennes en, in sommige gevallen, controllersystemen en verkeerslichten.

Hoewel de initiële investering mogelijk aanzienlijk lijkt, wegen de voordelen op de lange termijn in termen van efficiëntie van verkeersbeheer en economische kracht zwaarder dan de kosten die verband houden met het inzetten van deze geavanceerde detectiesystemen.

Installatie van de verkeerscamera

Het onderhoud van de draadloze camera voor kruising

Het onderhoud van de videocamera -detector is essentieel om de optimale prestaties te waarborgen. Het wordt aanbevolen om de volgende onderhoudstaken ten minste eenmaal per jaar uit te voeren, hoewel de frequentie mogelijk aanpassing nodig heeft op basis van locatieomstandigheden:

1. Reinig de voorplaat van de verkeersvideocamera om een ​​duidelijke zichtbaarheid te garanderen.

2. Controleer het camerabeelden op eventuele afwijkingen of vervormingen.

3. Controleer de configuratie van het systeem om de juiste instellingen en functionaliteit te garanderen.

Om deze taken uit te voeren, hebt u de volgende tools nodig:

  • Zachte doek en mild wasmiddel voor het reinigen van de cameraplaatjes.
  • Een pc uitgerust met een draadloze camera voor videocamera -detector -pc -tool voor systeemconfiguratie -verificatie.

It ' is belangrijk om op te merken dat bij het uitvoeren van onderhoud de sensor niet verplaatst om verstoringen in de kalibratie of afstemming te voorkomen. Raadpleeg bovendien bij het ontvangen van goederen de gebruikershandleiding voor de juiste afhandelings- en installatie -instructies.

kruising met camera's

 

Na ontvangst van de videocameredetector (draadloze camera voor kruising) moeten klanten deze stappen volgen voor de eerste inspectie:

Inspecteer eerst de buitenkant van de dozen op tekenen van schade. Als er schade wordt gevonden, neem dan foto's en stuur ze naar ons. We zullen deze foto's doorsturen naar onze expediteur en informeren naar de oorzaak.

Controleer ten tweede de volledigheid van alle accessoires door in de dozen te controleren. Een productlijst wordt ter referentie onderaan het vak verstrekt.

Test ten slotte de goederen om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren. Deze stap is essentieel om te bevestigen dat het product kan werken zoals verwacht.

 

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us