Verkeersvideocamera met signaalingang van de cameradetector. 16-kanaals optische relaisuitgang

Verkeersvideocamera met signaalingang van de cameradetector. 16-kanaals optische relaisuitgang
Verkeersvideocamera met signaalingang van de cameradetector. 16-kanaals optische relaisuitgang

Productdetails:

  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:$ 620,9
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-6 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 sets / CTN (doos maat: 46 * 18 * 21 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:500 per / maand
Contact met ons

Verkeer Videocamera

Verkeersvideocamera   reparatie is heel eenvoudig. Je kunt de slechte video veranderen als je 's nachts een paar mensen hebt. De belangrijkste tool was Ladder, dan kun je de kapotte vervangen. Ten opzichte van het traditionele gevoel van plaats. De onderhoudsprocedures zijn erg ingewikkeld en vergen veel mankracht en materiële middelen.   Onze verkeersvideocamera zal bij toekomstige ontwikkeling de volgende functies hebben. Voertuigtelfunctie en video-trackingfunctie. Deze functies vereisen geen wijzigingen aan het product ' s interne software en vereist alleen een upgrade van onze software, gewoon ok. en onze R & D-afdeling Onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling wordt bestudeerd en we geloven dat onze verkeersvideocamera in de nabije toekomst een plaats in de wereld zal hebben. een voordeel van onze draadloze videocamera.

verkeer videocamera

1.   Het materiaal van de video is waterdicht en zonnebrandcrème. De camera is ontworpen met een zonneklep om te voorkomen dat er regen in de camera komt. wat ' s meer. we zullen details Engelse gebruikershandleiding aanbieden. Het zal u begeleiden bij het doen ervan.   verkeerscamera's zijn heel dicht bij mij en heel normaal in   ons dagelijks leven.

2. Het   draadloze video verkeerscamera heeft een CE-certificaat en kan worden geëxporteerd naar verschillende landen in de wereld. Onze camera's werken met controlesystemen in andere landen. Er zijn twee manieren om verbinding te maken: IO   & communicatie   IO: 16 IO + 4 foutverbindingen. Compatibel met de meeste controller. Communicatie omvat 485 en 232. Nobi ' s protocollen en aangepaste protocollen zijn beschikbaar. Eenvoudige bedrading, slechts één kabel.

3. Het materiaal van de bedrade cameradetector was aluminium en plastic. en zijn gewichten en verftechnologie en niet roestvrij.   Aluminium roest niet in vergelijking met andere materialen en heeft een lange levensduur.

verkeer videocamera

4. Het materiaal van de Caltrans verkeerscamera lens was glas. Het voordeel was de goede lichttransmissie, hoge temperatuurbestendigheid, goede UV-bestendigheid en goede signaalontvangst. De lens van de draadloze webcam is een apparaat dat de foto pakt, en het effect is veel groter dan dat van de bewakingscamera via het draadloze computernetwerk. De lens is onderverdeeld in een standaardlens en een lange focuslens. De aanpassing van de brandpuntsafstand is eigenlijk om de afstand van het beeld aan te passen. De standaardlens kan de kenmerken van dingen zien en de lens met lange brandpuntsafstand kan de specifieke details van dingen zien.

5.   Op de vier hoeken van de doos plaatsen we parelkatoen en noppenplaatjes. Het doel hiervan is om het product te beschermen tegen beschadiging. Na transport over lange afstand naar het buitenland zijn de door de klant ontvangen producten nog steeds compleet. Bewijs dat onze verpakkingskwaliteit erg goed is. Bovendien hebben we aan de buitenkant van de doos een kwetsbaar label en een lichthandig label, dus de koerier zal speciale aandacht besteden.

6. De verkeersvideocamera komt vooral tot uiting in de definitie van de foto. Om de helderheid van het beeld te bereiken, is het niet alleen een horizontale resolutie van 540 TVL, maar ook een aantal brede dynamische, automatische witbalans, scherpte-aanpassing van het beeld, super digitaal. Ruisonderdrukking, intelligente digitale automatische meetcompensatie en andere functies.

verkeer videocamera


 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us