Videocameradetector met draadloze cameradetector voor kruispunt

Videocameradetector met draadloze cameradetector voor kruispunt
Videocameradetector met draadloze cameradetector voor kruispunt
Videocameradetector met draadloze cameradetector voor kruispunt
Videocameradetector met draadloze cameradetector voor kruispunt
Videocameradetector met draadloze cameradetector voor kruispunt

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 620,19
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, Contant geld
  • Pakket details:1 sets / CTN (doos maat: 46 * 18 * 21 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:500per / maand
Contact met ons

Videocameradetector  

Tot en met   het   niet-aflatende   inspanningen   van   mijn   ingenieurs   voor   drie   jaren. onze ingenieur ontwikkelde een videocameradetector. en het noemde TCD-8. het zal een aantal accessoires.   het inclusief lens, LED, camerabeugels en hoepel, waterdichte uitlaat. combinatie van alle onderdelen dan was het een complete videocameradetector. het verkeersdetectiesysteem kan worden onderverdeeld in bedrade en draadloze cameradetector.  

met de bedrade cameradetector. 1 standaard kruispunt. we kunnen onderstaande oplossing aan de klant aanbieden: (4 stuks antenne + 1 stuks uitgangsbord + 1 stuks controller + 4 stuks videocameradetector).

videocameradetector

met een draadloze cameradetector, we kunnen een oplossing bieden zoals hieronder: als de draadloze videocameradetector wordt gebruikt in stadsmacht. (5 stuks antenne + 1 stuks uitgangsbord + 1 stuks controller + 4 stuks videocameradetector). als de draadloze videocamera detector gebruikt met zonne-energie (4 stks antenne + 1 stks Output board + 1 stks controller + 4 stks videocamera detector)

NVR (netwerkvideocamera). videocameradetector tot   het detectorgebied of er een auto bestaat en   draag deze informatie over naar de controller en geef de groene tijd aan. Meestal. NVR werkt met videocameradetector. u kunt NVR bestellen bij ons bedrijf en u kunt ook NVR bij uw lokale bestelling bestellen.  

videocameradetector

Hoe een videocameradetector te installeren:

Setp1 .   Gebruik vier M6 roestvrijstalen interne zeskantschroeven en moeren om de montagebeugel en de beugel aan elkaar te vergrendelen. 2. gebruik de roestvrijstalen ring om de videocameradetector op de lichtmast te bevestigen, 3. pas de hoek van de camera en de montagebeugels aan en bevestig deze met de inbusbout.  

Stap 2 . Zorg ervoor dat het rijstrookgebied van de videocameradetector binnen de camera ' s opnamegebied.  

Ste p3. Maak netwerk   kabel van de camera naar de IO-kaart.    

Ste p4:   Schakel de IO-kaart uit en sluit de camerakabel aan op de Ethernet-poort van de camera .

Stap5: Verbind het uitgangssignaal van de IO-kaart met de verkeerslichtcontroller. sluit de     PC / NVR naar IO-kaart (Opmerking: plaats de zekering, de Ethernet-poort van de camera geeft POE-uitvoer)

Stap6 : Schakel de voeding van de IO-kaart in. De fout-LED van de IO-kaart gaat branden, nadat de camera normaal werkt, gaat de verbindings-LED aan en gaat de fout-LED uit.)  

Stap7 : Na de video werkt de cameradetector normaal, de camera-LED knippert.

Stap8 : Stuur ons een machinecode na het installeren van onze camera-instellingensoftware. dan kunnen we u de seriecode sturen.  

Stap9: Open de camera-instellingensoftware, klik op zoeken om de camera te controleren die verbinding heeft gemaakt. 01 is camera1, 02 is camera   2 .... .

Stap 10: Pas de camera ' aan s opnamegebied zo goed mogelijk uit, dan kunt u de lus in de baan tekenen. Opmerking: de lusrichting is de rijrichting, zorg er ook voor dat de ID van de video   cameradetector in een IO-bord is uniek. als ze dezelfde ID-camera hebben,                     de output wordt oncontroleerbaar.  

Stap 11 . Nadat de tekening is voltooid, slaat u deze op de camera op ......

Stap 12. wanneer de camera normaal werkt. als een voertuig wordt gedetecteerd, kunnen we het uitgangssignaal controleren via de softwaretaakbalk of de signaalgroep-LED van de IO-kaart gaat branden.    

videocameradetector

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us