Enkele lus voertuigdetector Gemakkelijk te bedienen lusdetector Te koop Nieuwe producten

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-105
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 39
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 25 reeksen / CTN
Mogelijkheid om te leveren 5000 per / maand

Voertuigdetector met enkele lus

Single Loop Vehicle Detector te koop, Single Loop Vehicle Detector prijs, Vehicle Loop Detector, Loop Detector bedradingsschema, Induction Loop Traffic Detector. Single Loop Vehicle Detector LD-105 Specificatie: Zelfdraaiend bereik: 20-2000uh, Spanning: 12-24VDC of 85-240VAC,   Relaisuitgang: aanwezigheidsrelais / storingsrelais, werktemperatuur: -40 ℃ - + 70 ℃ ,   Frequentie: 4 stappen schakelaar, 20-80 KHz, Reactietijd: schakel 10-90MS in, schakel 10-90NS uit,   Reset: reset met de drukknop aan de voorkant van de behuizing, Vochtigheid: tot 95% relatieve vochtigheid zonder rekening te houden, Gevoeligheid: 16 manieren selecteerbaar, hoogste: 0,010% DL / L, laagste: 2,56% DL / L, Lusdraad: meer dan 10 meter vereist het gebruik van een 2-aderige afgeschermde kabel, niet meer dan 30 meter afstand tussen schakelkast en lus, Afmeting: 75 mm * 43 mm * 110 mm.

Voertuigdetector met enkele lus

Enkele lus voertuigdetector LD-105 spoel gebruikt voor montage op de grond:
Koop bij het installeren van de aardlusspoel eerst de reguliere nationale standaardlusdetectorspoel, hoge temperatuurlijn, hoge temperatuurweerstand, de spoel heeft een verscheidenheid aan kleuren. (Bevestig bij het kopen van spoelen de aankoop van fabrikanten van ringspoelen, omdat sommige leveranciers gewone vertinde draad gebruiken om te doen alsof ze draad voor hoge temperaturen verkopen, de gewone vertinde draad is laag in prijs en er zijn enkele verborgen gevaren bij het leggen langdurig gebruik, let op de koper. onderscheid.)
Er zijn veel soorten spoelen, waaronder 19 vertinde koperdraden, verschillende specificaties, verschillende diameters van koperdraad, teflon buitenmantel, hoge temperatuur waterdicht en anticorrosief, en een lusdetector speciaal voor spoelen. (Dit soort draad wordt vaak gebruikt in omgevingen met hoge temperaturen om oxidatie bij hoge temperaturen te voorkomen. Nationale voorschriften en industriële specificaties gebruiken vertinde koperdraad als geleider, vertinde koperdraad buiten zilverwitte metaalglans, de interne snede is puur koper. kopers hoeven zich niet af te vragen of het koper in orde is.

Voertuigdetector met enkele lus

Single Loop Vehicle Detector LD-105 spoel installatie-instructies:

Gewoonlijk moet de detectielus van de detectiespoel een rechthoek gebruiken. De rechthoeken aan beide zijden staan ​​loodrecht op het metaal (de bewegingsrichting van het voertuigobject. Als er twee aardingsspoelen moeten worden geïnstalleerd, wordt aanbevolen dat de afstand tussen de twee ongeveer 0,8-1 m is. Single Loop Vehicle Detector van de spoel de lengte van de lange zijde wordt doorgaans bepaald door de breedte van de weg. Hieronder is de afstand tussen de twee uiteinden smaller dan de afstand van de weg ongeveer 0,3-1 meter. Vermijd overmatig buigen van de omringende diagonale lijnen, de draden geplaatst in de sleuven moeten getwiste paren zijn, de lengte wordt aanbevolen om 30-50 cm te gebruiken, de voertuigdetector is parkeren In de obstakelkast of de stembus. Om de detector in de beste staat te laten werken, moet de inductantie van de lus spoel moet worden gehouden tussen 100uH-300uH, in het geval van lus spoel inductie ongewijzigd .. De cilindernummers hebben een belangrijke relatie met de omtrek, de omtrek is kleiner, cilinder meer en meer.

Voertuigdetector met enkele lus

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us