Dubbel kanaal verkeersdetectie met voertuiglusdetectie -detectiesensor

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-206
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD59
Minimum bestelling 5 -stukje
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details Carton 50 st

Verkeersdetectie met dubbele kanaal  

Dubbel kanaal verkeersdetectie voornamelijk voor het parkeergeleidingssysteem. Automatische parkeergeleiding bereiken. Parkeerplaatsen voor realtime controle en management, de beste plek om richtlijnen te parkeren. Grote LED-display, realtime simulatie toont de parkeerstatus. Het overgebleven spaties van de spaties wordt weergegeven. Het voertuig wordt gedetecteerd met behulp van de ultrasone detector nauwkeurig en betrouwbaar. Dubbele kanaalverkeer detectie, genaamd inductieve-lus verkeersdetectoren, kan voertuigen detecteren die op een bepaald punt passeren of aankomen, bijvoorbeeld bij het naderen van een verkeerslicht of in snelwegverkeer. Een geïsoleerde, elektrisch geleidende lus is geïnstalleerd in de bestrating. De elektronica -eenheid brengt energie over in de draadlussen bij frequenties tussen 10 kHz en 200 kHz, afhankelijk van het model.   De Dual Channel -verkeersdetectie kan werken Video Ons draadloze controllersysteem. Gebruikelijk. 1 Standaard kruising kan een verkeersdetectie met dubbele kanaal uitrusten. Maar ik wil je vertellen dat als je verkeersdetectie met dubbele kanaal kiest. Vervolgens kunt u de countdown -timer niet kiezen. Omdat onze countdown timer -werkmodus werd bestudeerd modus.  

Verkeersdetectie met dubbele kanaal

Dubbele kanaalverkeer detectie -antwoorduitvoermodus was anders met een enkele kanaallusdetector. De Dual Channel -verkeersdetectie met CE -compilatie. Met industriële kwaliteitsontwerp en LED -indicatie. De dual channel verkeersdetectie met lage kosten en gemakkelijk te installeren. Met gemotoriseerde poorten en deuren met dual channel verkeersdetectie. Met automatische frequentieselectie van onze voertuiglusdetector. Dual Channel Loop   Detector wordt voornamelijk gebruikt voor het detecteren van voertuigen. Geschikt voor parkeerplaatsen, wegtol en verkeerssignaalbediening. De detector is een enkele kanaaldetector die slechts één inductor tegelijk kan volgen. Het heeft twee relais om een ​​uitgangssignaal te bieden. De klant kan verschillende uitvoersignalen selecteren om de mechanische aandrijving, het kaart-outapparaat of het computervoertuig te bedienen. Installeer de detector: de voertuigdetector moet zo dicht mogelijk bij de detectiespoel in een droge, waterdichte en vochtbestendige omgeving worden geïnstalleerd. Of de detector goed werkt, hangt grotendeels af van de detectiespoel waarmee deze is verbonden. Verschillende belangrijke parameters van de spoel omvatten spoelvorm, grootte, aantal beurten en inbeddingsmethode. (Zie " Detectiespoelinstallatiehandleiding " later.)   De kwaliteit van de autodetector met dubbele kanaal is erg goed.  

Verkeersdetectie met dubbele kanaal

Nadat de kracht wordt ingeschakeld, zal de detector zichzelf testen. Het zelftestprogramma duurt ongeveer 3 seconden en het groene indicatielampje verandert van knipperen naar UIT wanneer de zelftest voorbijgaat. Tijdens de zelftest is de detectiespoel goed (er mag er geen auto op worden geparkeerd). Na de Dual Channel verkeersdetectie   Zelftest is succesvol, wanneer er een auto door de spoel gaat, is het groene indicatielampje ingeschakeld en de overeenkomstige uitgangsrelais werkt. Omdat de taxisite relatief hoog is, kan deze ' niet worden waargenomen in de middelste positie. U moet de grondspoel aanpassen. Het zou beter moeten zijn. 1 is om het aantal zintuiglijke loops te vergroten. 2 is om de grondgevoel van de kar te testen. Lijn, kan geen eenvoudige 0 -type wikkelmethode gebruiken.

Verkeersdetectie met dubbele kanaal


 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us