Tweekanaals verkeersdetectie met voertuiglusdetector Autodetectiesensor

Tweekanaals verkeersdetectie met voertuiglusdetector Autodetectiesensor
Tweekanaals verkeersdetectie met voertuiglusdetector Autodetectiesensor

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-206
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50 stuks een doos maat 47 * 30 * 35 cm gewicht 13,8 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 pc / maand
Contact met ons

Tweekanaals verkeersdetectie  

Tweekanaals verkeersdetectie, voornamelijk voor het parkeergeleidingssysteem. Bereik automatische parkeerbegeleiding. Parkeerplaatsen voor realtime controle en beheer, de beste plek om richtlijnen te parkeren. Groot LED-display, real-time simulatie toont de parkeerstatus. Het telsysteem voor de resterende plaatsen wordt weergegeven. Het voertuig wordt nauwkeurig en betrouwbaar gedetecteerd met behulp van de ultrasone detector. Tweekanaals verkeersdetectie, zogenaamde inductieve lusverkeersdetectoren, kan voertuigen detecteren die op een bepaald punt passeren of aankomen, bijvoorbeeld bij het naderen van een verkeerslicht of in het snelwegverkeer. In het trottoir is een geïsoleerde, elektrisch geleidende lus aangebracht. De elektronica-eenheid zendt energie in de draadlussen met frequenties tussen 10 kHz en 200 kHz, afhankelijk van het model.   De tweekanaals verkeersdetectie kan video werken met ons draadloze controlesysteem. Meestal. 1 standaard kruispunt kan 8-delige tweekanaals verkeersdetectie uitrusten. Maar ik wil je zeggen dat als je kiest voor tweekanaals verkeersdetectie. Dan kun je de countdown timer niet kiezen. Omdat de werkmodus van onze afteltimer werd bestudeerd.  

tweekanaals verkeersdetectie

De antwoorduitvoermodus voor tweekanaals verkeersdetectie was anders met een enkelkanaals lusdetector. De tweekanaals verkeersdetectie met CE-compilatie. Met industrieel ontwerp en LED-indicatie. De tweekanaals verkeersdetectie met lage kosten en eenvoudig te installeren. Met gemotoriseerde poorten en deuren met tweekanaals verkeersdetectie. Met automatische frequentieselectie van onze voertuiglusdetector. Tweekanaals lus   detector wordt voornamelijk gebruikt voor detectie van aanwezigheid van voertuigen. Geschikt voor parkeerterreinen, tolwegen en verkeerslichtcontrole. De detector is een enkelkanaals detector die slechts één inductor tegelijk kan bewaken. Het heeft twee relais om een ​​uitgangssignaal te leveren. De klant kan verschillende uitgangssignalen selecteren om de mechanische aandrijving, de kaartuitgang of het computervoertuig te besturen. Installeer de detector: De voertuigdetector moet in een droge, waterdichte en vochtbestendige omgeving worden geïnstalleerd, zo dicht mogelijk bij de detectiespoel. Of de detector goed werkt, hangt in grote mate af van de detectiespoel waarop deze is aangesloten. Enkele belangrijke parameters van de spoel zijn de vorm, de grootte, het aantal windingen en de inbeddingsmethode. (Zie " Installatiehandleiding detectiespoel " later.)   De kwaliteit van de autodetector met twee kanalen is erg goed.  

tweekanaals verkeersdetectie

Nadat de stroom is ingeschakeld, voert de detector een zelftest uit. Het zelftestprogramma duurt ongeveer 3 seconden en het groene indicatielampje verandert van knipperend naar uit wanneer de zelftest slaagt. Tijdens de zelftest is de detectiespoel goed (er mag geen auto op geparkeerd worden). Na de tweekanaals verkeersdetectie   zelftest is geslaagd, wanneer er een auto door de spoel rijdt, brandt het groene indicatielampje en treedt het bijbehorende uitgangsrelais in werking. Omdat de taxistandplaats relatief hoog is, kan deze ' t worden waargenomen in de middelste positie. U moet de grondspoel afstellen. Het zou beter moeten zijn. 1 is om het aantal detectielussen te vergroten. 2 is om de aardingsspoel van de wagen te testen. Lijn, kan geen eenvoudige wikkelmethode van het type 0 gebruiken.

tweekanaals verkeersdetectie


 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us