Fabrikanten van voertuiglusdetector met relais voor inductieve lusvoertuigdetector

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-202
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 55
Minimum bestelling 5 -stukje
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details 50 sets/ctn
Mogelijkheid om te leveren 5000 per/maand

Fabrikanten van voertuiglusdetector  

Fabrikanten van voertuiglusdetector

Shenzhen Noble Opto.co., Ltd. is een fabrikant van het voertuiglusdetector. Ons assortiment omvat de vakkundig gemanipuleerde voertuigdetectielussen, oppervlakte-gemonteerde voertuigdetectielussen en virtuele lusdetectoren.

Toepassingen:

De LD-202 Dual Loop-detector is ideaal voor elk scenario waar voertuigdetectie nodig is. Het wordt vaak gebruikt voor:

 • Monitoring en beveiliging van toegang tot toegang
 • Voertuigen tellen
 • Deur- en poortaandrijfmechanismen regelen
 • Bedrijfsbarrières
 • Beheer van verkeerslichtsystemen op parkeerplaatsen
 • Kaartdispensers activeren in parkeerfaciliteiten

Product beschrijving:

De LD-202 is een inductieve lusdetector met één kanaal. Het werkt volgens het principe van het detecteren van veranderingen in inductie in de lus, veroorzaakt door de metalen componenten van passerende voertuigen. Deze veranderingen worden verwerkt en geëvalueerd door een microprocessor. De LD-202 is gebruiksvriendelijk, met automatische kalibratie bij toepassing van de bedrijfsspanning.

Fabrikanten van voertuiglusdetector

12VDC -detector met relais voor inductieve voertuiglusdetector

Hoofdkenmerken:

 1. Reset Switch: De RESET -schakelaar zorgt voor handmatig resetten van de detector tijdens de inbedrijfstelling en testen. Dit proces stuurt de detectielus opnieuw af en bereidt deze voor op voertuigdetectie.

 2. Selecteerbare pulstijd: Met deze functie kunt u de duur instellen waarvoor het pulsrelais wordt bekrachtigd en opties van 1 seconde of 0,5 seconden biedt.

 3. Selectie van pulsrelais: Het pulsrelais kan worden geconfigureerd om te voorzien in voertuigdetectie of wanneer het voertuig de lus verlaat.

 4. Gevoeligheidsboost: Deze functie stelt het niet-gedetecteerde niveau in op maximale gevoeligheid, waardoor het verlies van detectie voor voertuigen met een hoge bed voorkomt.

 5. Schakel selecteerbare gevoeligheid: Met 11 verstelbare gevoeligheidsinstellingen biedt deze functie flexibiliteit bij het configureren van de detector om aan verschillende vereisten te voldoen.

 6. Schakel selecteerbare frequentie: Er zijn vier frequentie-instellingen beschikbaar om overspraak tussen aangrenzende lussen te voorkomen, waardoor een nauwkeurige detectie wordt gewaarborgd.

 7. Filteroptie: Deze optie introduceert een vertraging tussen voertuigdetectie en de activering van het uitgangsrelais, waardoor valse detectie van kleine of snel bewegende objecten wordt voorkomen.

 8. Permanente aanwezigheid Optie: Deze functie zorgt voor langdurige detectie van een voertuig dat gedurende langere periodes over de lus wordt geparkeerd.

Componenten en installatie:

Er zijn twee basiscomponenten in een detectiesysteem voor opritvoertuig: de lusdetector en de lussen zelf.

Loop -detector:

 • Functie: De lusdetector is de " Brain " van het systeem, besturingsmodulecomponenten geïnstalleerd op de bediening of printplaat van de gate -operator. Het bepaalt de acties die worden ondernomen wanneer een voertuig wordt gedetecteerd.
 • Installatiemethoden: Er zijn twee installatiemethoden:
  • Plug-in type: Sommige poortoperators hebben ingebouwde stopcontacten voor plug-in lusdetectoren.
  • Bedrijf: Andere modellen vereisen het bedraden van de detector met behulp van een harnas en connectoren.

Lussen:

 • Soorten:
  1. Saw-Cut Loop (ingesneden lus): Geïnstalleerd in bestaande wegen, worden deze lussen geplaatst in groeven in de stoep gesneden. Zaaggesneden lussen zijn beschikbaar als:
   • Loopdraad met een aangepaste grootte: Voor het maken van lussen van specifieke maten.
   • Voorgevormde lussen: Voorafgesloten met variërende inloopdraadlengtes voor eenvoudige installatie.
  • Vereiste afdichtingsmiddel: Alle zaaggesneden lussen moeten worden afgesloten met lusafdichtmiddel om een ​​goed functioneren en een lange levensduur te garanderen.

Fabrikanten van voertuiglusdetector

Belangrijkste kenmerken van deze detectoren omvatten handmatige resetmogelijkheden, selecteerbare pulstijden, verstelbare gevoeligheid, frequentie-instellingen om overspraak te voorkomen en opties voor permanente aanwezigheidsdetectie. De flexibiliteit in de configuratie en het gemak van installatie, of het nu plug-in of bedraad is, maakt deze detectoren geschikt voor een breed scala aan omgevingen en vereisten.

Als fabrikant van een voertuiglusdetector, Shenzhen Noble Opto.co., Ltd. ' De toewijding aan kwaliteit en innovatie zorgt ervoor dat hun voertuiglusdetectoren voldoen aan de hoogste normen, waardoor betrouwbare en precieze voertuigdetectie wordt geboden voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen.

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us