Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-106
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 39
Minimum bestelling 5 Stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 50 stuks doos
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Single Vehicle Loop Detector te koop

Loopdetector voor één voertuig te koop vanuit China,   Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop   Toepassingen, lay-out van voertuiglusdetector, bedradingsschema voor lusdetector, installatie van verkeerssignaallusdetector.

Single Vehicle Loop Detector te koop

Lusdetector voor één voertuig te koop LD-106     rotatiebereik geproduceerd door ons bedrijf: 20-2000uh.   Afhankelijk van de behoeften van klanten, kan het voltage worden geselecteerd: 12-24VDC of 85-240VAC.   Single Vehicle Loop Detector Te koop LD-106 relaisuitgang is onderverdeeld in twee typen: online relais / foutrelais.   Geo-sensing werktemperatuur: -40 ° C - + 70 ° C.   Single Vehicle Loop Detector Te koop LD-106 frequentie kan worden ingesteld met 4 schakelaars, 20-80 KHz.   Grondresponstijd: schakel 10-90MS in, schakel 10-90NS uit. Als u moet resetten, kunt u dit resetten via de knop aan de voorkant van het chassis.   Vochtigheidsvereisten voor de normale werkomgeving: tot 95% relatieve vochtigheid zonder rekening te houden. Productgevoeligheidsinstelling: er zijn 16 manieren om uit te kiezen, de hoogste kan worden geselecteerd: 0,010% DL / L, de laagste kan kiezen: 2,56% DL / L.   Ringdraad voor installatie: 2-aderige afgeschermde kabel is vereist voor installatie van meer dan 10 meter, en de afstand tussen de schakelkast en de lus mag niet groter zijn dan 30 meter.

Single Vehicle Loop Detector te koop

De installatievereisten en installatiedetails van Single Vehicle Loop Detector For Sale LD-106 moeten vóór installatie worden gecontroleerd. Het waterdichte niveau van de buitenste schakelkast die wordt gebruikt voor de installatie van de Single Vehicle Loop Detector te koop LD-106 moet worden gecontroleerd. Omdat dit product over het algemeen buitenshuis wordt geïnstalleerd, vereist de buitendoos van de installatiebesturing dat het waterdichtheidsniveau IP65 is; De installatie moet zo dicht mogelijk bij het detectiecircuit plaatsvinden, de installatieafstand is te ver, dit heeft invloed op het normale gebruik van het product; Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop LD-106 moet uit de buurt van het sterke magnetische veld worden geïnstalleerd, de informatie van het sterke magnetische veld zal interfereren met enkelvoudige voertuiglusdetector te koop LD-106; de installatie van de Single Vehicle Loop Detector For Sale LD-106 moet de lus vermijden. Er loopt een hoogspanningslijn in de buurt van de detector; Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop LD-106 kan niet op het trillende object worden geïnstalleerd, omdat er geen manier is voor het trillende object om enkelvoudige voertuiglusdetector te koop LD-106 normaal te laten werken. Wanneer de buitenste schakelkast is geïnstalleerd binnen 10 meter van de lus, kan de buitendoos worden bediend met gewone draden. Op de hoogte. Voor meer dan 10 meter is een 2-aderige afgeschermde kabel nodig. De afstand tussen de buitendoos en de lus mag niet groter zijn dan 30 meter. Houd bij het installeren de productstekker en het stopcontact in verticale richting.   Kan niet naar links en rechts zwaaien, het resultaat van het links en rechts zwaaien en uit de grond trekken is dat het de onderkant van de Single Vehicle Loop Detector Te koop LD-106 en de steken beschadigt。

Single Vehicle Loop Detector te koop

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us