Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten
Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-106
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 39
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:50 stuks doos
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Single Vehicle Loop Detector te koop

Loopdetector voor één voertuig te koop vanuit China,   Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop   Toepassingen, lay-out van voertuiglusdetector, bedradingsschema voor lusdetector, installatie van verkeerssignaallusdetector.

Single Vehicle Loop Detector te koop

Lusdetector voor één voertuig te koop LD-106     rotatiebereik geproduceerd door ons bedrijf: 20-2000uh.   Afhankelijk van de behoeften van klanten, kan het voltage worden geselecteerd: 12-24VDC of 85-240VAC.   Single Vehicle Loop Detector Te koop LD-106 relaisuitgang is onderverdeeld in twee typen: online relais / foutrelais.   Geo-sensing werktemperatuur: -40 ° C - + 70 ° C.   Single Vehicle Loop Detector Te koop LD-106 frequentie kan worden ingesteld met 4 schakelaars, 20-80 KHz.   Grondresponstijd: schakel 10-90MS in, schakel 10-90NS uit. Als u moet resetten, kunt u dit resetten via de knop aan de voorkant van het chassis.   Vochtigheidsvereisten voor de normale werkomgeving: tot 95% relatieve vochtigheid zonder rekening te houden. Productgevoeligheidsinstelling: er zijn 16 manieren om uit te kiezen, de hoogste kan worden geselecteerd: 0,010% DL / L, de laagste kan kiezen: 2,56% DL / L.   Ringdraad voor installatie: 2-aderige afgeschermde kabel is vereist voor installatie van meer dan 10 meter, en de afstand tussen de schakelkast en de lus mag niet groter zijn dan 30 meter.

Single Vehicle Loop Detector te koop

De installatievereisten en installatiedetails van Single Vehicle Loop Detector For Sale LD-106 moeten vóór installatie worden gecontroleerd. Het waterdichte niveau van de buitenste schakelkast die wordt gebruikt voor de installatie van de Single Vehicle Loop Detector te koop LD-106 moet worden gecontroleerd. Omdat dit product over het algemeen buitenshuis wordt geïnstalleerd, vereist de buitendoos van de installatiebesturing dat het waterdichtheidsniveau IP65 is; De installatie moet zo dicht mogelijk bij het detectiecircuit plaatsvinden, de installatieafstand is te ver, dit heeft invloed op het normale gebruik van het product; Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop LD-106 moet uit de buurt van het sterke magnetische veld worden geïnstalleerd, de informatie van het sterke magnetische veld zal interfereren met enkelvoudige voertuiglusdetector te koop LD-106; de installatie van de Single Vehicle Loop Detector For Sale LD-106 moet de lus vermijden. Er loopt een hoogspanningslijn in de buurt van de detector; Enkelvoudige voertuiglusdetector te koop LD-106 kan niet op het trillende object worden geïnstalleerd, omdat er geen manier is voor het trillende object om enkelvoudige voertuiglusdetector te koop LD-106 normaal te laten werken. Wanneer de buitenste schakelkast is geïnstalleerd binnen 10 meter van de lus, kan de buitendoos worden bediend met gewone draden. Op de hoogte. Voor meer dan 10 meter is een 2-aderige afgeschermde kabel nodig. De afstand tussen de buitendoos en de lus mag niet groter zijn dan 30 meter. Houd bij het installeren de productstekker en het stopcontact in verticale richting.   Kan niet naar links en rechts zwaaien, het resultaat van het links en rechts zwaaien en uit de grond trekken is dat het de onderkant van de Single Vehicle Loop Detector Te koop LD-106 en de steken beschadigt。

Single Vehicle Loop Detector te koop

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us