Tweekanaals verkeersdetectie met NO / NC kiezen.

Tweekanaals verkeersdetectie met NO / NC kiezen.
Tweekanaals verkeersdetectie met NO / NC kiezen.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 55
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25set / doos
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Tweekanaals verkeersdetectie

Tweekanaals verkeersdetectie. Wanneer we de productie naar onze klant regelen. u moet bevestigen of u NO of NC nodig heeft.   Tweekanaals verkeersdetectie met hoge stroomstootonderdrukking, isolatie van de ingangstransformator van de spoel en zenerdiodebescherming tegen externe interferentie. Hoge stabiliteit met automatische temperatuurverandering en frequentieaanpassing. Gebruikers kunnen verschillende frequenties kiezen om te voorkomen dat de machine uitvalt. Het interne ontwerp maakt gebruik van een krachtige microprocessor en een zeer stabiel oscillatorcircuit en maakt gebruik van kanaalsequentiële scantechnologie om overspraak tussen spoelen te elimineren. Het heeft een frequentie-adaptieve en volledige omgevingsvolgfunctie, isolatie van de spoelingangstransformator, TVS-buis. En gasontladingsbuisbescherming om externe interferentie te voorkomen. Geschikt voor parkeerplaatsen, tolstations voor wegvoertuigen en controlesystemen voor signaallichten. De detector is een enkelkanaals detector, die slechts één inductor tegelijk kan bewaken. Het heeft twee relais om uitgangssignalen te leveren. Gebruikers kunnen verschillende uitgangssignalen kiezen om mechanische aandrijvingen, kaartuitgangen of computervoertuigen te besturen.  

tweekanaals verkeersdetectie

Tweekanaals verkeersdetectie wordt gebruikt wanneer voertuigen moeten worden gedetecteerd. Bijvoorbeeld. Toegangswegen bewaken en beveiligen of voertuigen tellen. Het uitgangssignaal kan worden gebruikt voor het aansturen van aandrijfmechanismen van deuren en poorten, het bedienen van slagbomen, het aansturen van verkeerslichtsystemen in de parkeergarage   of activerende kaartautomaten   in parkeergarages. De richtingsdetectiefunctie kan worden gebruikt om statistieken te maken over het gevlogen voertuig.   Het principe is gebaseerd op een verandering in de inductantie in de lus die wordt veroorzaakt door de metalen componenten van passerende voertuigen. De wijzigingen worden opgepikt en geëvalueerd door een microprocessor. Gebruiksgemak dankzij automatische kalibratie wanneer de bedrijfsspanning wordt aangelegd. als u onze tweekanaals verkeersdetectie met uw slagboom wilt gebruiken. Dat ' het is ok. het heeft het controlesysteem niet nodig.   u verbindt gewoon de draad met lusdetector en barrière. Als u dit niet doet ' t weet hoe je moet bedraden. u kunt uw slagboombedradingsschema naar ons opsturen. onze ingenieur leert u hoe u moet bedraden. Tweekanaals verkeersdetector, tweekanaals lusdetector, tweekanaals verkeerscongestiedetector.  

tweekanaals verkeersdetectie

Tweekanaals verkeersdetectie   wordt voornamelijk gebruikt voor aanwezigheidsdetectie van voertuigen. Geschikt voor parkeerterreinen, tolwegen en verkeerslichtcontrole. De detector is een enkelkanaals detector die slechts één inductor tegelijk kan bewaken. Het heeft twee relais om een ​​uitgangssignaal te leveren. De klant kan verschillende uitgangssignalen selecteren om de mechanische aandrijving, de kaartuitgang of het computervoertuig te besturen. 2. Installeer de detector: De voertuigdetector moet in een droge, waterdichte en vochtbestendige omgeving worden geïnstalleerd, zo dicht mogelijk bij de detectiespoel. Of de detector goed werkt, hangt in grote mate af van de detectiespoel waarop deze is aangesloten. Enkele belangrijke parameters van de spoel zijn de vorm, de grootte, het aantal windingen en de inbeddingsmethode. (Zie " Installatiehandleiding detectiespoel " later.) 4. Gebruik: Nadat de stroom is ingeschakeld, voert de tweekanaals verkeersdetectie een zelftest uit. Het zelftestprogramma duurt ongeveer 3 seconden en het groene indicatielampje verandert van knipperend naar uit wanneer de zelftest slaagt. Tijdens de zelftest is de detectiespoel goed (geen auto mag stoppen).

tweekanaals verkeersdetectie


 

 


 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us