Groothandelaar tweekanaals lusdetector met lussensor van goede kwaliteit

Groothandelaar tweekanaals lusdetector met lussensor van goede kwaliteit
Groothandelaar tweekanaals lusdetector met lussensor van goede kwaliteit

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 55
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 set / doos
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Groothandelaar Dual Channel Loop Detector  

Groothandelaar Dual Channel Loop Detector Met NC / NO-uitgang. Als u NC of NO wilt kiezen. u moet ons laten weten wanneer we het gaan produceren.   Er zijn ringkern spoeltype, vierkant spoeltype, ultrasoon type, videotype enzovoort.   Vanuit het oogpunt van kostenprestaties en hoge betrouwbaarheid is de meest gebruikte nog steeds een voertuigdetector van het toroïdale spoeltype. TDe voertuigdetector van het ringkernspoeltype heeft twee soorten doos- en kaarttype. Het bestaat voornamelijk uit een gereguleerde voeding, een oscillerende spoel, een logisch circuit, een microprocessor, een interface en een stuurcircuit, een signaaluitgangscircuit, een inductiespoel, enz., Zoals weergegeven in de volgende afbeelding. De oscillerende spoel is ringvormig, de spiraalkabel is AC / DC 12 # of 14 # AWG-draad met lage impedantie, de draad is samengesteld uit 1,5 vierkante millimeter, 7 × 0,5 mm zachte koperdraad, plus de feeder, de groothandelaar tweekanaals lusdetector binnenin was relaisuitgang. De oscillator bestaande uit een vaste condensator C en een ringvormige spoelinductor L en een triode, de output van de positieve cycloongolf, waarvan de frequentie wordt bepaald door de lusspoelinductie L. Vanuit het perspectief van de oscillator, de grootte van de inductantie L van de ringkernspoel, gezien het wervelstroomeffect, hangt niet alleen af ​​van de inductantie van de ringkern, maar ook van de afstand tussen de grootte van het ferromagnetische object tegenover de spoel. Wanneer de afstand tussen het ferromagnetische object en de spoel wordt verkleind, neemt het wervelstroomeffect op het oppervlak van het ferromagnetische object toe, wordt de inductantie van het oscillerende circuit groter en neemt de frequentie van de oscillator af.

groothandelaar tweekanaals lusdetector

Spoelafstand wanneer de twee spoelen dicht bij elkaar zijn en zijn aangesloten op verschillende voertuigdetectoren, moet hun parallelle afstand minimaal 2 meter van elkaar verwijderd zijn. Wanneer ze niet in het verkoopvlak staan, kan de tussenruimte worden teruggebracht tot 1 meter.   Wanneer meerdere spoelen zijn aangesloten op dezelfde meerkanaals voertuigdetector, kan de tweekanaals lusdetectie oversteekplaatsen tussen hen vermijden door frequentieaanpassing, een functie die kan worden gebruikt voor het bepalen van de richting. Bij gebruik voor deze functie is de maximaal toegestane afstand tussen de twee spoelen 1 meter om ervoor te zorgen dat het voertuig in de rijrichting tegelijkertijd over de twee spoelen kan rijden. Dual-Way Loop Detector / Dual Channel Loop Detectie / Groothandel Loop Detector.  

groothandelaar tweekanaals lusdetector

 

Het bereik is over het algemeen voor een spoel met één winding, de inductantie op de omtrek is 1,5 uH per meter en de spoel met 3 windingen is 9,3 uH per meter. De twisted pair feeder heeft een inductantie van 0,6uH per meter. Toegestane lengtes feeder. Het is vermeldenswaard dat lange feeders de gevoeligheid van de detector kunnen verminderen, dus de lengte van de feeder moet worden geminimaliseerd. De twee feeders moeten in elkaar worden gedraaid om uitgestraalde interferentie tussen de feeders te verminderen, en indien mogelijk worden afgeschermde kabels over het algemeen als feeders gebruikt. De totale lengte van de feeder mag in het algemeen niet meer zijn dan 350 meter. Om de groothandel dual channel   te verbeteren lusdetectorgevoeligheid, moet de inductantie van de spoel groter zijn dan de inductantie van de feeder. Daarom moet in het geval van een lange feeder met een kleine spoel het aantal windingen van de spoel worden verhoogd.  

tweekanaals lusdetector

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us