Inductieve lus voertuigdetector Dubbele lusdetector te koop

Inductieve lus voertuigdetector Dubbele lusdetector te koop
Inductieve lus voertuigdetector Dubbele lusdetector te koop
Inductieve lus voertuigdetector Dubbele lusdetector te koop
Inductieve lus voertuigdetector Dubbele lusdetector te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-202
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:55 dollar
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:50 sets / CTN (doosgrootte: 51 * 33 * 35 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Voertuigdetector met inductieve lus

Voertuigdetector met inductielus   Voertuigdetector met inductielus   van de witte shell Dual Loop Detector te koop

Onze fabriek produceert een lusdetector   er zijn veel modellen en verschillende kleuren omhulsel, Dual Loop Detector te koop, Dual Loop Detector prijs,     hoe   werkt een inductieve lusdetector, bedradingsschema lusdetector, parkeerplaats inductielus.

Voertuigdetector met inductieve lus

1. de inductieve lus

De inductieve lus is gewoon een spoel van geïsoleerde koperdraad (bouwdraad) die in de weg wordt geleid als het voertuig er direct overheen rijdt. Spoelen worden meestal met meerdere windingen gebruikt en de uiteinden van de spoel worden meestal lang genoeg gelaten om de positie van de voertuiglusdetectormodule te bereiken zonder de kabel aan te sluiten.

In de bestaande bestrating die moet worden geïnstalleerd, installeert de luslijn meestal de luswikkeling door een smalle groef op het wegdek te snijden met een betonsnijder, de lusgeleider in de groef te wikkelen en de groef te vullen met asfalt of epoxy om de groef. Eventueel water en voorkom bewegende geleiders. In nieuwe wegen kunnen de spoelen worden gemaakt van PVC-buizen en tijdens het gieten worden begraven in nat beton.

De kenmerken van de inductieve lus bepalen de effectiviteit (gevoeligheid) van de lus bij het detecteren van de doorgang van voertuigen erboven. Deze kenmerken hebben betrekking op de grootte, vorm en het aantal windingen van de draad en worden hieronder beschreven.

Voertuigdetector met inductieve lus

2. De voertuiglusdetector

De voertuiglusdetector is een goedkope elektronische module in een kleine behuizing, compleet met elektrische aansluitingen voor in- en uitgangen. De detector moet worden ondergebracht in een beschermende behuizing. Dit apparaat wordt gevoed met netspanning of met wisselstroom / gelijkstroom met lage spanning, afhankelijk van het modeltype.

De voertuiglusdetector biedt visuele indicatoren voor de status van het voedings- en uitgangsrelais. Een aantal schakelaarinstellingen optimaliseren de prestaties van de detector voor de omstandigheden ter plaatse.

De detectorelektronica bekrachtigt de inductieve lus met een ac-signaal dat een magnetisch veld rond de lusgeleiders veroorzaakt. Veranderingen in dit magnetische veld als gevolg van het passeren van een voertuig worden verwerkt door de elektronica om voertuigdetectie te bieden.

De besturingsuitgangen van de detector zijn via uitgangsrelais die normaal open of gesloten relaiscontacten bieden.

Raadpleeg de voertuiglusdetector   Gebruikershandleiding voor meer details.

3. Detectielusgeometrie

Detectielussen moeten, tenzij de omstandigheden ter plaatse dit verhinderen, rechthoekig van vorm zijn en moeten normaal worden geïnstalleerd met de langste zijden in de juiste hoek ten opzichte van de richting van de verkeersbeweging. Deze zijden moeten idealiter 1-2 meter van elkaar verwijderd zijn. Merk op dat kleine lussen de beschikbare detectiehoogte beperken, wat problemen veroorzaakt bij het detecteren van voertuigen met een hoog bed en sommige SUV ’ s

Voertuigdetector met inductieve lus De lengte van de lus wordt bepaald door de breedte van de weg die moet worden bewaakt. De lus moet tot 300 mm van elke rand van de rijbaan reiken.

In het algemeen moeten lussen met een omtrekmeting van meer dan 10 meter worden geïnstalleerd met twee windingen van draad, terwijl lussen met een omtrek van minder dan 10 meter drie of meer windingen moeten hebben. Lussen met een omtrek van minder dan 6 meter moeten vier windingen hebben. Het is een goede gewoonte om op het moment van installatie aangrenzende lussen te construeren met afwisselend drie en vier windingen.

Als de lusinstallatie in beton is, raadpleeg dan de installatiehandleiding van het item alvorens te beslissen over het aantal lusomwentelingen.

Voertuigdetector met inductieve lus

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us