Dual Vehicle Loop Detector Prijs Vehicle Loop Detector Te koop Nieuwe producten

Dual Vehicle Loop Detector Prijs Vehicle Loop Detector Te koop Nieuwe producten
Dual Vehicle Loop Detector Prijs Vehicle Loop Detector Te koop Nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-200
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Dual Vehicle Loop Detector Prijs

Dubbele voertuiglusdetector Prijs nieuwe producten,   Dual Vehicle Loop Detector Prijs vanaf de fabricage,   Dual Vehicle Loop Detector Prijs te koop, Vehicle Loop Detector Layout, Vehicle Loop Detector Installation, Vehicle Loop Detector te koop.

Dual Vehicle Loop Detector Prijs LD-200,   frequentie detectie:
De LED geeft aan wanneer er een probleem is met het voertuig dat door de spoel of spoel gaat. De LED kan ook worden gebruikt om de frequentie van de spoel te bepalen. Door op de resetknop te drukken, wordt het aantal keren geteld dat de LED knippert met 10 KHz. De LED knippert bijvoorbeeld 6 keer en de frequentie is 60 ~ 70 KHz.

Dual Vehicle Loop Detector Prijs

Dual Vehicle Loop Detector Prijs LD-200,   Paneelindicator en schakelaar
(1) LOOP / FAULT en POWER LED: De POWER LED is rood en de stroom is ingeschakeld. LOOP / FAULT-led Groen licht: Het groene lampje brandt wanneer het voertuig binnenkomt en het groene lampje is uit wanneer het voertuig vertrekt. (Het groene lampje knippert wanneer de spoel is aangesloten en de fout kan zijn: het spoelcircuit is kortgesloten, het aantal spoelomwentelingen is onvoldoende (langzaam knipperend); het open circuit en het aantal spoelomwentelingen is te snel ( knippert snel)).
(2) SW1: Gevoeligheidsselectie. Het kan worden gebruikt om de detectiegevoeligheid te verhogen of te verlagen, selecteer de schaal van 0 tot 9, A ~ F, selecteer de pijl om naar F te wijzen is de slechtste, E keer ..., 0 is de sterkste gevoeligheid. Dual Vehicle Loop Detector Prijs LD-200, Power Led: RODE power LED geeft “ aan Ingeschakeld ”   CH1 Detecting Led: Continu On: Geeft voertuigdetectie aan.   Langzaam knipperend: geeft aan dat de lus een kortsluiting is of dat het aantal wendingen na de lus niet voldoende is.   Knippert snel: geeft aan dat de lus een open circuit is of te veel wendingen na de lus.     CH2 Detecting Led: Continu On: Geeft voertuigdetectie aan.   Langzaam knipperend: geeft aan dat de lus een kortsluiting is of dat het aantal wendingen na de lus niet voldoende is.   Knippert snel: geeft aan dat de lus een open circuit is of te veel wendingen na de lus.

Dual Vehicle Loop Detector Prijs

Dubbele voertuiglusdetector Prijs LD-200, 2) Gevoeligheidsselectie De gevoeligheid en frequentie van de lus kunnen worden aangepast met een 7-voudige DIP-schakelaar en 10-voudige DIP-schakelaar. De gebruiker kan 8 verschillende instellingen selecteren door de instelling van de dip-switch in verschillende modi te veranderen, zoals in de onderstaande tabellen met dip-switch-instellingen. DIP-schakelaar 6, 7 en 8 voor CH1-gevoeligheidsselectie, waarbij 0,8 het minst gevoelig is en 0,015 het meest gevoelig Dipswitch 3, 4 en 5 voor CH2-gevoeligheidsselectie met   0,8 is het minst gevoelig en 0,015 is
de meest gevoelige. Dual Vehicle Loop Detector Prijs LD-200,   Schakelaar 1 = S1: Kanaal 1 lusfunctieselectie (10-weg dip-schakelaar)
  1. (Schakelaar 1) DIP 1 & DIP 2 Speciale gevoeligheidsverhoging voor beide aanhangwagens (beide kanalen).

Dual Vehicle Loop Detector Prijs

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us