Double Way Loop Detector Met China Supply Voertuig Detector

Double Way Loop Detector Met China Supply Voertuig Detector
Double Way Loop Detector Met China Supply Voertuig Detector

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-205
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:US55
  • Minimum bestelling: 5 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdag
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 sets / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 per / maand
Contact met ons

Double Way Loop Detector

Dubbelzijdige lusdetector   resetknop Door op de resetknop te drukken, wordt de voertuigdetector tijdens gebruik en testen handmatig gereset. En de inductiespoel is klaar om het voertuig te onderzoeken. De voertuigdetector moet zo dicht mogelijk bij de detectiecirkel worden geïnstalleerd in een droge, waterdichte en vochtbestendige omgeving. Houd bij het installeren van de voertuigdetector een bepaalde afstand tot andere apparatuur of apparaten voor eenvoudig onderhoud. Het vermogen van de verkeersdetectie   om goed te werken hangt in grote mate af van de inductiespoel waarmee deze is verbonden. Verschillende belangrijke parameters van de spoel omvatten spoelmateriaal, spoelvorm en de juiste constructie. Raadpleeg onze gedetailleerde instructies voor de installatie van de spoel. Tweerichtingsuitgangsrelais. Richting detectie functie; Regelbaar in 3 stappen (hoog. Gemiddeld. Laag). Het heeft tweerichtingsuitgangsrelais. Twee uitgangen daarvan zijn onbeperkt wanneer de bijbehorende lus permanent wordt afgedekt, terwijl de andere multimodus zijn die door gebruikers kunnen worden ingesteld. De richtingsdetectiefunctie kan worden gebruikt om de voertuigflux te analyseren. Het principe is gebaseerd op een verandering in de inductie in de lus die wordt veroorzaakt door de metalen componenten van passerende voertuigen. De wijzigingen worden opgepakt en geëvalueerd door een microprocessor. Gebruiksgemak door automatische kalibratie wanneer de bedrijfsspanning wordt toegepast.

dubbele manier lus detector

 

Het materiaal van de Double Way Loop Detector Coil:  

Onder ideale omstandigheden (ongeacht de impact van alle omgevingsfactoren), houdt de inbedding van de inductiespoel alleen rekening met de grootte van het gebied (of de omtrek) en het aantal windingen, ongeacht het materiaal van de draad. In de praktische engineering echter,   de mechanische   sterkte van de draad en de hoge en lage temperatuur anti-verouderingsproblemen moeten worden overwogen. In sommige omgevingen moet ook rekening worden gehouden met de weerstand tegen zuur en alkali. De verkeerslichtlus   detector werkt niet goed vanwege de veroudering van de draad of onvoldoende treksterkte om schade aan de draad te veroorzaken. In de feitelijke engineering wordt het aanbevolen om Teflon op hoge temperatuur   te gebruiken flexibele draad van 1,0 mm of meer. Het pulsantwoord kan worden ingesteld om op de spoel te drukken of de spoel te verlaten.   De gevoeligheidsfactor verandert zeer weinig wanneer een detectieresultaat een uitvoer is. (% △ L / L). Er zijn 8 gevoeligheidsniveaus instelbaar in de microschakelaar, die zeer flexibel is in instelling en toepassing. Met de optie voor verlenging van de tijd kan het uitgangssignaal met 2 seconden worden verlengd. Spoelfoutindicatie De LED geeft aan wanneer de spoel open of kortgesloten is. Uitgangsrelais normaal open / normaal gesloten Optionele interne jumper kan kiezen voor het uitgangsrelais normaal open of normaal gesloten. Relais, auto, geen auto, spoelfout, geen voeding. tweekanaals lusdetector met laag verbruik.  

dubbele manier lus detector

 

 

Kenmerk van Double Way   Loop Detector:


1. Betrouwbare realisatie van auto-oordeel, inkomende richting en relaisuitgang.

2. Wijd gebruikt in parkeerterreinen met autokaartkaarten, reling anti-smashing auto's, relingen om automatisch te gaan, de auto om de deur automatisch te openen en de auto om de deur en andere controles automatisch te sluiten.

3. Compacte structuur, afzonderlijke kleurensporen voor de hoofdeenheid en basis voor eenvoudige inbedrijfstelling en installatie.

4. De spoel is geïsoleerd van de interne circuits voor betrouwbaarheid en veiligheid.

dubbele manier lus detector

 


 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us