Double Way Loop Detector met China Supply Vehicle Detector

Double Way Loop Detector met China Supply Vehicle Detector
Double Way Loop Detector met China Supply Vehicle Detector

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-205
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:US55
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 per / maand
Contact met ons

Dubbelzijdige lusdetector

Dubbelzijdige lusdetector   resetknop Door op de resetknop te drukken, wordt de voertuigdetector handmatig gereset tijdens gebruik en testen. En de inductiespoel is klaar om het voertuig te onderzoeken. De voertuigdetector moet in een droge, waterdichte en vochtbestendige omgeving worden geïnstalleerd, zo dicht mogelijk bij de detectiecirkel. Bewaar bij het installeren van de voertuigdetector een bepaalde afstand tot andere apparatuur of apparaten voor eenvoudig onderhoud. Het vermogen van de verkeersdetectie   om goed te werken hangt voor een groot deel af van de inductiespoel waarop deze is aangesloten. Enkele belangrijke parameters van de spoel zijn het spoelmateriaal, de spoelvorm en de juiste constructie. Raadpleeg onze gedetailleerde instructies voor de installatie van de spoel. Tweeweg uitgangsrelais. Richting detectie functie; Instelbaar in 3 stappen (hoog. Medium. Laag). Het heeft tweeweg uitgangsrelais. Twee uitgangen hiervan zijn onbeperkt wanneer de corresponderende lus permanent is bedekt, terwijl de andere multi-mode zijn die door gebruikers kunnen worden ingesteld. De richtingsdetectiefunctie kan worden gebruikt om de voertuigflux te statistieken. Het principe is gebaseerd op een verandering in de inductantie binnen de lus die wordt veroorzaakt door de metalen componenten van passerende voertuigen. De wijzigingen worden opgepikt en geëvalueerd door een microprocessor. Gebruiksgemak door automatische kalibratie wanneer de bedrijfsspanning wordt toegepast.

dubbele lusdetector

 

Het materiaal van de Double Way Loop Detector Coil:  

Onder ideale omstandigheden (ongeacht de impact van alle omgevingsfactoren), houdt de inbedding van de inductorspoel alleen rekening met de grootte van het gebied (of omtrek) en het aantal windingen, ongeacht het materiaal van de draad. In praktische engineering echter   de mechanische   De sterkte van de draad en de anti-verouderingsproblemen bij hoge en lage temperaturen moeten in overweging worden genomen. In sommige omgevingen moet ook rekening worden gehouden met de zuur- en alkalicorrosiebestendigheid. De stoplichtlus   detector zal niet goed functioneren als gevolg van veroudering van de draad of onvoldoende treksterkte om schade aan de draad te veroorzaken. In de feitelijke engineering wordt het aanbevolen om Teflon hoge temperatuur   te gebruiken flexibele draad van 1,0 mm of meer. Het pulsantwoord kan worden ingesteld om naar de spoel te drukken of de spoel te verlaten.   De gevoeligheidsfactor verandert weinig wanneer een detectieresultaat een output is. (% △ L / L). Er zijn 8 gevoeligheidsniveaus instelbaar in de microschakelaar, die zeer flexibel is in instelling en toepassing. Met de optie voor tijdverlenging kan het uitgangssignaal met 2 seconden worden verlengd. Spoelfoutindicatie De LED geeft aan wanneer de spoel open of kortgesloten is. Uitgangsrelais normaal open / normaal gesloten Optionele interne jumper kan het uitgangsrelais normaal open of normaal gesloten kiezen. Relais, auto, geen auto, spoelfout, geen stroomvoorziening. dubbelkanaals lusdetector met laag verbruik.  

dubbele lusdetector

 

 

Kenmerk van Double Way   Lusdetector:


1. betrouwbare realisatie van auto oordeel, inkomende richting en relaisuitgang.

2. Wijd gebruikt op parkeerplaatsen met auto-leeskaarten, reling anti-smash-auto's, relingen om automatisch te gaan, de auto om de deur automatisch te openen en de auto om de deur automatisch te sluiten en andere bedieningselementen.

3. compacte structuur, aparte kleursporen voor de hoofdeenheid en basis voor eenvoudige inbedrijfstelling en installatie.

4. De spoel is geïsoleerd van de interne schakelingen voor betrouwbaarheid en veiligheid.

dubbele lusdetector

 


 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us