Tweekanaals lusvoertuig Detector Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Tweekanaals lusvoertuig Detector Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten
Tweekanaals lusvoertuig Detector Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 56
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50st 47 * 30 * 35 cm 14,7 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Voertuigdetector met dubbele kanaallus

Tweekanaals lus-voertuigdetector te koop   Prijs van tweekanaals voertuigdetector, inductieve voertuigdetector, kabel voor voertuiglusdetector, bedradingsschema voor lusdetector.

Voertuigdetector met dubbele kanaallus

Met betrekking tot Loop Vehicle Detector zijn de vormen en functies van de fabrieken verschillend. De basisterminals zijn verschillend. De door onze fabriek geproduceerde dubbelkanaals-voertuigdetector heeft in totaal 11 cijfers op de terminals, variërend van 1 tot 11, elk met verschillende functies. De volgende stap is om de functiebeschrijving van elk digitaal gebruik te beschrijven. (Als u dit soort tweekanaals-voertuigdetector LD200-gevoel in onze fabriek gebruikt, let dan voor gebruik op de spanning van de ingangsvoeding en de externe voedingsspanning van het product. Raadpleeg het volgende voor details. Begin eerst met bedrading nummer 1, voedingsingang 230VAC, wat de spanning van het product is; bedradingsmethode digitaal 2 is hetzelfde, gebruik 230VAC-voedingsingang; digitale 3 bedrading, sluit CH1 ringinductiespoelcontact aan; digitale 4 bedrading, dezelfde verbinding CH1 ring Inductiespoelcontact; digitaal 5 bedradingen, aansluiting CH2 ring inductiespoelcontact; digitaal 6 bedrading, aansluiting CH2 ring inductiespoelcontact; nummers 7 en 8 zijn hetzelfde voor de twee contacten, CH1 relais heeft geen spanningscontactuitgang; digitaal 9 bedrading , Dit punt is het aardingspunt; de twee klemmen van de nummers 10 en 11 zijn hetzelfde, en het CH2-relais heeft geen spanningscontactuitgang.

Voertuigdetector met dubbele kanaallus

Het volgende dat u moet begrijpen, is de introductie van de paneelfunctie van de tweekanaals voertuigdetector LD200. Het introduceert voornamelijk het Tongbai-indicatielampje om de status van normaal werk weer te geven en het gebruik van de schakelaar. Wanneer u de tweekanaals voertuigdetector LD200 gebruikt, let dan op alle functie-informatie die op het paneel is gemarkeerd, het paneel kan de POWER-LED zien: Als de stroom is ingeschakeld en de POWER-LED de rode LED toont. Merk op dat de huidige tweekanaals voertuigdetector LD200   indicatie detector power staat is al ingeschakeld. Het indicatielampje brandt, het werkt normaal, wat aangeeft dat de werking en externe voeding correct zijn. Als de paneelindicator uit is, is de huidige voedingsaansluitingsmethode onjuist of is de externe voedingsingang niet ingeschakeld. Als u de CH1-led op het tweekanaals aardpaneel ziet: Tegelijkertijd gaat de groene led branden, wat aangeeft dat het indicatielampje correct werkt,   Voertuigdetector met dubbele kanaallus die aangeeft dat de CH1-detectielus normaal en defect werkt. Kijk vervolgens naar de CH2-led: als het paneel een groen led-indicatielampje heeft, geeft dit de werking van de CH2-detectielus aan, fout twee toestanden.

Onze fabriek heeft   een professionele R & D-team, verkoopteam en after-sales serviceteam verwelkomt   om onze website te bezoeken om meer informatieproducten te kennen.Als u meer wilt weten, neem dan contact met mij op als er interesses zijn, wij zullen u zo snel mogelijk een offerte geven vanaf uw verzoek.

Voertuigdetector met dubbele kanaallus

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us