Hoogwaardige voertuiglusdetector Inductieve lusvoertuigdetector

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-106
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 39
Minimum bestelling 5 Stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 25 reeksen / CTN
Mogelijkheid om te leveren 5000 per / maand

Hoogwaardige voertuiglusdetector

Hoogwaardige voertuiglusdetector, hoogwaardige voertuiglusdetector te koop,   Inductieve lus voertuigdetector, lusdetector bedradingsschema, voertuigdetector lusdetectorprijs

Hoogwaardige voertuiglusdetector

Over onze fabriek, R & D Afdeling: biedt technische normen met betrekking tot het testen van productinspectie en upgrades voor productonderhoud.   Engineering Department: werk goed in de werkgelegenheidsgids, stuklijstcontrole en gerelateerde technische documenten. Inkoopafdeling / Magazijnafdeling: om de nauwkeurigheid van de aankooplevering, kwaliteitsborging van binnenkomend materiaal en opslag te garanderen. Productieafdeling: Redelijk de productie regelen, de productie-efficiëntie verbeteren en ervoor zorgen dat het slagingspercentage van afgewerkte producten 100% is.   Kwaliteitsafdeling: test producten rigoureus volgens producttestnormen om ervoor te zorgen dat de klanttevredenheid 90% is. Marketingafdeling ent: Communiceer tijdig met klanten, geef tijdig feedback aan klanteninformatie en promoot productupgrades

Product hoge en lage temperatuur werktest: testomstandigheden: het product wordt geplaatst in een hoge en lage temperatuur box met constante temperatuur en vochtigheid, testtools: hoge en lage temperatuur box multimeter, oscilloscoop, enz.
Gebruik de I-vormige inductor als aardingsspoel (de gevoeligheid ligt binnen de norm) en plaats het product in de hoge en lage temperatuurdoos.
Hoogwaardige voertuiglusdetector, één fase: wissel tussen 0-70 graden, de tijd wordt eenmaal per 1 uur geschakeld, er is geen crash in de test gedurende 24 uur en de A- en B-relaisuitgangen zijn verbonden om te zien of er is een defect.
De tweede fase: wissel tussen -40 - +70 graden, de tijd wordt eenmaal in 1 uur geschakeld, er is geen crash in de test gedurende 24 uur, verander dan in 2 uur om de test te wisselen om te zien of er een crash is, en verbind de A- en B-relaisuitgangen om te zien of er een fout is. actie.

Hoogwaardige voertuiglusdetector

Hoogwaardige voertuiglusdetector, LD-106 De producten zijn van industriële kwaliteit en worden voornamelijk gebruikt voor de detectie van voertuigaanwezigheid, geschikt voor veiligheid, controle of voertuigtelling op het gebied van verkeer en parkeren. Het gebruiksmodel wordt gekenmerkt doordat de buitenste spoel moet werken en het uitgangssignaal voornamelijk een relaiscontactmodus aanneemt, die kan worden gebruikt voor het besturen van de automatische deur, de poortrem, het verkeerslichtlicht en de automatische kaartuitgifte machine in het parkeersysteem om de functie van één auto en één kaart te realiseren. Het is de belangrijkste uitrusting bij de hoofdcontrole van verkeersapparatuur, zoals slimme parkeerplaatsen.

Hoogwaardige voertuiglusdetector, nobele voertuiglusdetector van   Kenmerken en voordelen: Pas een adaptief filteralgoritme, stabiliteit bij hoge temperaturen en automatische compensatie van omgevingsafwijkingen toe. De reactiesnelheid is snel, de snelste detectie is 10 milliseconden en de maximale snelheid kan worden gedetecteerd bij 200 km / u. Met een 0-E totaal van 15 gevoeligheid niet-verbeterde modus / verbeterde modus, geschikt voor verschillende modellen. Spoelfout (open / kort, onvoldoende inductantie / overtreffen) automatische detectiefunctie. AB dual relais solid state output, 0-30S output tijd instelbaar. De gronddetectiespoel is instelbaar in meerdere frequenties en is verdeeld in vier frequenties: hoge frequentie, midden-hoge frequentie, midden-lage frequentie en lage frequentie.   Met de poort kunnen anti-smashing en automatische sluiting worden gerealiseerd.

Hoogwaardige voertuiglusdetector

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us