Verkeerssignaallusdetector Installatie Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Verkeerssignaallusdetector Installatie Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten
Verkeerssignaallusdetector Installatie Voertuiglusdetector te koop Nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD53
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos (50 stuks 47 * 30 * 35 cm, 14,7 kg)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Installatie verkeerssignaallusdetector  

Installatie verkeerssignaallusdetector   Te koop,   Installatieprijs verkeerssignaallusdetector, inductielusverkeersdetector, bedradingsschema lusdetector, prijs lusdetector

Installatie van verkeerssignaallusdetector

Installatie verkeerssignaallusdetector LD-200   terminals geproduceerd door ons bedrijf hebben in totaal 11 nummers, die elk een andere functie vertegenwoordigen. Hieronder volgt een beschrijving van de functie van elke digitale verbinding. (Als u de LD-200-installatie voor een verkeerssignaallusdetector gebruikt, moet u allereerst letten op de ingangsvoedingsspanning en voor de externe voedingsspanning verwijzen wij u naar de onderstaande tabel voor details.
De terminal corresponderend met elk nummer, digitale 1 bedrading, voedingsingang is 230, digitale 2 bedrading, dezelfde 230 stroomingang, digitale 3 bedrading, aansluiting CH1 ring inductiespoelcontact, digitaal 4 bedrading, dezelfde aansluiting CH1 ring inductiespoelcontact, digitaal 5 bedrading, aansluiting CH2 ring inductiespoelcontact, digitaal 6 bedrading, aansluiting CH2 ring inductiespoelcontact, digitale 7 en 8 bedrading zijn hetzelfde, CH1 relais geen spanningscontactuitgang, Digitaal 9 bedrading, aardingspunt, digitaal 10 en 11 bedrading, CH2 relais geen spanning contactuitgang. Het volgende is een inleiding tot de installatie van de Traffic Signal Loop Detector LD-200   paneel, waarin voornamelijk de paneelindicatoren en schakelaars worden uitgelegd.

Installatie van verkeerssignaallusdetector


POWER LED weergegeven op het voorpaneel: Als de rode LED hierboven wordt weergegeven. Dit geeft aan dat de huidige stroomstatus van de detector voor verkeerssignaaldetectorinstallatie werkt. Als de indicator goed werkt, brandt het indicatielampje, wat aangeeft dat de externe voeding voor werking en bedrading normaal is. Als de paneelindicator uit is, is de huidige voedingsaansluitingsmethode onjuist of is er geen externe voedingsingang.
Als de CH1-LED wordt weergegeven op het tweekanaals detectiepaneel: de groene LED-indicator werkt correct, wat aangeeft dat de CH1 de lus en de fout detecteert. Vervolgens CH2 LED: Als het paneel een groene LED weergeeft, geeft dit de CH2 detectielus en foutstatus aan. SW1 in twee richtingen: CH1 LOOP Dit is de functie instelschakelaar.

Installatie verkeerssignaallusdetector LD-200   van de grond heeft een instelbare lusspoel voor intelligente detectie.
Bij de installatie en het gebruik van de Traffic Signal Loop Detector Installatie van de grond, is het het beste om te onthouden om CH1 en CH2 in te stellen als intelligente detectiemodus. De CH1- en CH2-functies zijn voornamelijk bedoeld om de installatie van de verkeerssignaallusdetector   te vermijden functie van de verschillende modellen van het voertuigchassis. Tegelijkertijd is het beter om het voertuig en het passerende voertuig soepel te identificeren. Als de CH1 en CH2 tijdens de installatie niet zijn aangepast om de intelligente detectiemodus te worden, zal het gevoel van de installatie van een verkeerssignaallusdetector er waarschijnlijk voor zorgen dat de detector uitvalt en is er geen manier om correct te werken, vooral in het gebied waar de installatie zin heeft. vaak Bij aanhangwagens en grote vrachtwagens die in- en uitstappen.

Installatie van verkeerssignaallusdetector

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us