Verkeersland Loop Detector Installatie Voertuiglusdetector te koop nieuwe producten

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LD-200
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD53
Minimum bestelling 5 -stukje
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details Carton (50 pc 47*30*35 cm, 14,7 kg)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per/maand

Installatie van de verkeerslussen Detector  

Installatie van de verkeerslussen Detector   Te koop,   De installatieprijs van het verkeersland detector, inductielus verkeersdetector, lusdetector bedradingsschema, lusdetectorprijs

Installatie van verkeerslanddetector

Verkeerslanddetectorinstallatie LD-200   Terminals geproduceerd door ons bedrijf hebben in totaal 11 getallen, die elk een andere functie vertegenwoordigen. Het volgende is een beschrijving van de functie van elke digitale verbinding. (Bij gebruik van verkeerslanddetector-installatie LD-200, eerst moet u aandacht besteden aan de invoervoedingsvoedingsspanning en voor de externe voedingsspanning, raadpleeg de onderstaande grafiek voor meer informatie.
De terminal die overeenkomt met elk nummer, digitale 1 bedrading, stroominvoer is 230, digitale 2 bedrading, dezelfde 230 stroomingang, digitale 3 bedrading, verbinding CH1 Ring Inductie Coil Contact, digitale 4 bedrading, dezelfde verbinding CH1 Ring Inductie Coil Contact, Digitaal 5 Bedrading, verbindings CH2 -ringinductiespoelcontact, digitale 6 bedrading, verbindings CH2 -ringinductiespoelcontact, digitale 7 en 8 bedrading zijn hetzelfde, CH1 -relais Geen spanningscontactuitgang, digitale 9 bedrading, aardingspunt, digitale 10 en 11 bedrading, CH2 -relais Geen spanningscontactuitgang. Het volgende is een inleiding tot de installatie van de verkeerssignaallusdetector LD-200   Paneel, dat voornamelijk de paneelindicatoren en schakelaars verklaart.

Installatie van verkeerslanddetector


Power LED weergegeven op het voorpaneel: als de rode LED hierboven wordt weergegeven. Dit geeft aan dat de stroom van de huidige indicatie -indicatie -detector van de huidige verkeersland -lusdetector de stroom van de stroom werkt. Als de indicator correct werkt, is het indicatielampje ingeschakeld, wat aangeeft dat de externe voeding voor bediening en bedrading normaal is. Als de paneelindicator is uitgeschakeld, is de huidige vermogensverbindingsmethode onjuist of is er geen externe stroominvoer.
Als de CH1-LED wordt weergegeven op het dual-channel sense-paneel: de groene LED-indicator werkt correct, wat aangeeft dat de CH1 de lus en de fout detecteert. Vervolgens, CH2 LED: als het paneel een groene LED weergeeft, geeft dit de CH2 -detectielus en foutstatus aan. SW1 in de tweerichtingsssee: CH1 Loop Dit is de functieaanpassingsschakelaar.

Verkeerslanddetectorinstallatie LD-200   van de grond heeft een verstelbare lusspoel voor intelligente detectie.
Bij de installatie en het gebruik van de installatie van de verkeerslopen van de grond van de grond, is het het beste om te onthouden om de CH1 en CH2 in te stellen als intelligente detectiemodus. De CH1- en CH2 -functies zijn voornamelijk om de installatie van de verkeerssignaallusdetector te voorkomen   Functie van de verschillende modellen van het voertuigchassis. Tegelijkertijd is het beter om het voertuig en het voertuig soepel te identificeren. Als de CH1 en CH2 niet worden aangepast om de intelligente detectiemodus te worden tijdens de installatie, zal het installatie -gevoel van verkeerslussen waarschijnlijk ervoor zorgen dat de detector faalt, en er is geen manier om correct te werken, vooral in het gebied waar de installatiegevoel is Vaak in het geval van trailers en grote vrachtwagens die binnenkomen en verlaten.

Installatie van verkeerslanddetector

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us