Infrarood fotoceldetectie voor poortopener, infraroodsensor.

Productdetails
Merk Edele
Serienummer PS-20
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 19
Minimum bestelling 10 Stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 50 sets / CTN
Mogelijkheid om te leveren 10000 per / maand

Infrarood fotoceldetectie

De infraroodfotoceldetectie die gewoonlijk op de markt wordt gebruikt, is het reflectieprincipe van de nabij-infraroodstraal door het object en het licht dat wordt gereflecteerd door de synchrone lus wordt gedetecteerd en de aanwezigheid of afwezigheid van het object wordt gedetecteerd op basis van zijn sterkte, en de fotocel wordt eerst afgegeven. De infraroodstraal bereikt of zendt door het doelobject, en het object of de spiegel reflecteert de infraroodstraal, en de foto-elektrische sensor ontvangt de gereflecteerde straal en beoordeelt het bestaan ​​van het object op basis van de sterkte van de straal. Er zijn veel soorten infrarood foto-elektrische schakelaars, zoals spiegelreflectie, diffuse reflectie, trog, doorgaande bundel en glasvezel. De gemeenschappelijke infrarood fotoceldetectie   foto-elektrische schakelaar heeft twee soorten antireflectietype en reflecterend type. De reflecterende foto-elektrische schakelaar reflecteert het infrarode licht dat wordt uitgezonden door de foto-elektrische schakelaar door het object en wordt ontvangen door de foto-elektrische schakelaar om te bepalen of een object bestaat. Als er een object bestaat, ontvangt de foto-elektrische schakelaar infraroodstralen en werken de contacten, anders worden de contacten gereset. De foto-elektrische schakelaar met zender en ontvanger bestaat uit een afzonderlijke zender en ontvanger. Als er geen obstructie is, ontvangt de ontvanger het infrarode licht dat door de zender wordt uitgezonden en zijn contactactie; wanneer een object wordt geblokkeerd, ontvangt de ontvanger geen infraroodstralen en wordt het contact gereset.

Infrarood fotoceldetectie

 

Het gebruik van foto-elektrische schakelaars en naderingsschakelaars gaat nu veel verder dan de algemene slagbesturing en limietbeveiliging en kan voor vele gelegenheden worden toegepast, zoals tellen op hoge snelheid, snelheidsmeting, vloeistofniveauregeling, het detecteren van de aanwezigheid van objecten en het detecteren van onderdeelgroottes . De verschillende applicatie gebruikt verschillende   infrarood foto-elektrische schakelaars, zoals optische vezel-foto-elektrische schakelaars die gewoonlijk worden gebruikt in elektromagnetische trillingsfeeders. Bij de levering van verpakkingsfolie voor intermitterende verpakkingsmachines worden diffuse foto-elektrische schakelaars gebruikt in continue high-speed verpakkingen. De foto-elektrische schakelaar van het groeftype wordt gewoonlijk in de machine gebruikt.

Infrarood fotoceldetectie


 

We moeten niet alleen de juiste keuze van het type en model van de foto-elektrische schakelaar begrijpen, maar ook de factoren van de fabrikant. Momenteel zijn er veel fabrikanten van foto-elektrische schakelaars in China, en de schaal van ondernemingen varieert, en de kwaliteit is ook heel anders.   Het betekent echter niet dat de kwaliteit van producten van grote ondernemingen relatief goed moet zijn. Over het algemeen hebben directe aankopen bij bedrijven een betere kwaliteitscontrole. Tegenwoordig hanteren sommige bedrijven, zelfs voor hetzelfde model, verschillende prijzen om hun marktaandeel te vergroten. Is de kwaliteit van de interne componenten. Daarom hebben we fabrikanten nodig die een duidelijke garantie hebben op de kwaliteit van gebruik op het moment van aankoop. we hebben vele soorten infrarood fotocelsensor / infrarood fotoceldetectie van goede kwaliteit / groothandel infrarood fotocelsensor.   Betreffende het pakket infrarood fotoceldetectie. we zullen onze standaardkartons gebruiken. en onze klantenfeedback is goed. en onze dozen erg sterk. Neem dus gerust contact met ons op voor infrarood fotoceldetectie. we zullen er altijd zijn en goede diensten bieden voor jullie allemaal.    

 

 

infrarood fotocelsensor

 

 

 


 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us