Infrarood detector met hete verkoop infrarood fotocelsensor

Productdetails
Merk Edele
Serienummer PS-20
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 19
Minimum bestelling 10 Stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 50 sets / CTN
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Infrarood detector

Infrarooddetector - infraroodlicht zendt niet met tussenpozen 1000 stralen per seconde uit, dus het is een pulserende infraroodstraal. Als gevolg hiervan kunnen deze schotenparen niet erg ver worden verzonden (binnen 600 meter). Een infrarooddetector die gebruikmaakt van een modus voor het onderscheppen van een straal onderschept een onzichtbare infraroodstraal en veroorzaakt een alarm wanneer iemand de bewakingszone passeert. Meestal gebruikt voor buitenmuuralarmen, wordt het altijd in paren gebruikt: één lancering en één ontvangen. De zender zendt een of meer infraroodstralen uit die niet door het menselijk oog kunnen worden waargenomen en vormt een waarschuwingslijn. Wanneer een object passeert, wordt het licht geblokkeerd, verandert het ontvangersignaal en wordt het alarm versterkt. Infraroodstraling   sondes moeten de juiste reactietijd kiezen: te kort kan onnodige interferentie veroorzaken, zoals vliegende vogels, passerende kleine dieren, enz .; De kortste schaduwtijd wordt doorgaans bepaald met een snelheid van 10 m / s. Als de persoon ' s breedte is 20 cm, de kortste onderbrekingstijd is 20 milliseconden. Alarmen langer dan 20 milliseconden, minder dan 20 milliseconden zonder alarm.

Iedereen heeft een beter begrip van infrarood detector, en kan ook beter gebruik maken van infrarood stralingsdetectoren. Infrarood stralingsdetectoren zijn hoogtechnologische producten die ons leven meer gemak kunnen bieden. Iedereen zou goed moeten zijn in het gebruik van hulpmiddelen om onszelf te beschermen. Infrarood sensor / infrarood detectie / infrarood fotocel detectie.

infrarood detector

Het kenmerk van de infrarooddetector.

1. professionele MUC-module met geavanceerde technologie en superieure prestaties.

2. Conversieherkenningstechnologie voor kunstmatige intelligentie om   te voorkomen kwaadwillende inbraak.

3. Digitale frequentieomzetting super sterke signaalfiltering, goede betrouwbaarheid, sterk anti-interferentievermogen.

4. Met waterdichte, stofdichte, insectenvrije inlaat.

5. Met meerdere anti-demontage, anti-power off, anti-mobiele bescherming.

6. Automatische foutcode anti-jamming technologie.  

7. Ingebouwde spanningsweergave van de optische as, handig mechanisme voor het afstellen van de optische as.

8. Ultra-low power control, de transmissieafstand is groter.

9. De hele machinestructuur is geïntegreerd en geoptimaliseerd, de vorm is licht, eenvoudig en erg mooi.  

10. De afstand van de anti-schietwaarschuwing is stabiel, hooggevoelig, de klok rond binnen en buiten te werken.  

11 Bedrade alarmuitgang, kan worden aangesloten op verschillende alarmhosts thuis en aan boord.  

infrarood detector

 

De infrarood detectoren worden voornamelijk gebruikt in gebouw   zoals hekken en gebouwen met relatief grote afstanden. In vergelijking met infrarood stralingsbarrières zijn ze beter bestand tegen regen, stof en interferentie en worden ze voornamelijk gebruikt in huisbeveiligingssystemen. In de villa en in het enige huis. Gangbare actief infrarood detectoren hebben twee stralen, drie stralen en vier stralen. De afstand varieert van 30 meter tot 300 meter. Sommige fabrikanten produceren ook multi-beam over lange afstanden " lichte muren " , die voornamelijk worden gebruikt in fabrieken en mijnen en op enkele bijzondere plaatsen. Bij thuistoepassingen gebruiken we tot 100 meter aan producten.   Op deze afstand kunnen infraroodhekken en infrarooddetectoren worden gebruikt. Als het is geïnstalleerd met balkons, ramen, gangpaden, ect.,   gebruik infraroodhekken; Voor installatie in gebouwen, muren enz. Moeten infrarooddetectoren worden gebruikt; Bij het selecteren van producten kunnen alleen producten worden geselecteerd die groter zijn dan de werkelijke detectieafstand. Let er a.u.b. op dat de detector die aan de muur is gemonteerd een maximale horizontale afstand van meer dan 30 m van de muur mag hebben, wat speciale aandacht vereist wanneer de muur in een gebogen vorm is gebogen.

infrarood detector

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us