Infrarood fotoceldetectie voor straal infraroodsensor te koop

Infrarood fotoceldetectie voor straal infraroodsensor te koop
Infrarood fotoceldetectie voor straal infraroodsensor te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: PS-20
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 19
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Infrarood fotoceldetectie

Infrarood fotoceldetectie. Bij het dagelijkse werk wordt de detector onvermijdelijk blootgesteld aan stof, micro-organismen, sneeuw, vorst en mist in de atmosfeer. Lange tijd heeft zich vaak een laag stofachtig hard opgehoopt op de buitenwand van de detector. De schaal, op een relatief vochtige plaats, zal ook een dikke laag canola laten groeien, en soms trekt de vogel ook de uitwerpselen op de detector, wat de emissie en acceptatie van infraroodstraling belemmert en vals alarm veroorzaakt. Gebruikers in Japan vertrouwen technische bedrijven meestal toe om, meestal binnen ongeveer een maand, de buitenkant van elke detector te reinigen en vervolgens te drogen. Iedereen heeft een goede kredietrelatie opgebouwd en zal zijn best doen om dit werk te doen. Naast het schoonmaken van de detectorbehuizing, wordt er om de maand een brandtest uitgevoerd om de alarmprestaties van het antidiefstalsysteem te verifiëren. Wanneer u onze infrarood fotoceldetectie gebruikt. Zorg alsjeblieft voor het bedradingsschema. als uw diagram niet klopt. Dan heeft het effect op de normale werking.   En onze werkspanning voor infrarood fotoceldetectie: 12-24VDC.   Infrarood sensor / Infrarood detectie / Infrarood fotoceldetector / Infrarood fotocelsensor.    

Infrarood fotoceldetectie

 

 

Ontvanger optische as instelbaar:

Stap 1: Voer een voorlopige aanpassing van de optische as van de ontvanger uit op dezelfde manier als de " lichtere aanpassing van de optische   as " . Op dit moment is het rode waarschuwingslampje op de ontvanger uit, is het groene indicatielampje aan en is er geen flikkering, wat aangeeft dat de optische as van de ferrule samenvalt en dat de zender en ontvanger normaal functioneren.  

Stap 2: Er zijn twee kleine gaatjes   op de ontvanger, die zijn gemarkeerd met " + " en " - " respectievelijk. Ze worden gebruikt om de intensiteit van het infraroodlicht dat door de ontvanger wordt waargenomen, te testen. De waarde wordt uitgedrukt door spanning, die de lichtspanning wordt genoemd. Steek de testkaart (rood " + ", zwart " - ") van de multimeter in de lichtontvangende spanning van de meetontvanger. Pas het lenssysteem herhaaldelijk aan om de waarde van het licht te maximaliseren. Op deze manier is de werkende staat van de sonde op zijn best.

Infrarood fotoceldetectie

Opmerking: de detector met vier stralen heeft twee   sets van optische systemen. Het is noodzakelijk om de bovenste en onderste lens van   te bedekken de ontvanger afzonderlijk en pas aan tot de bovenste en onderste lichtgevoelige   spanningswaarden zijn hetzelfde. De twee sets optische systemen van de oudere detectoren met vier stralen worden afzonderlijk afgesteld. Vanwege de overeenkomstige relatie tussen de vier optische systemen van de zender en de ontvanger, is de afstelling vrij moeilijk en vereist speciale afstelling. Als het niet op de juiste manier wordt behandeld, zal het niet op de juiste manier worden behandeld. Er is een vals positief resultaat opgetreden of een dode zone is beveiligd. De ABF-detector met vier stralen heeft de twee delen in één eenheid geïntegreerd, waardoor de constructie veel eenvoudiger wordt. De infrarood fotocel detectiefunctie is zeer compleet.  

Infrarood fotoceldetectie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us