Goede kwaliteit infraroodsensor met straal infrarood fotocelsensor

Goede kwaliteit infraroodsensor met straal infrarood fotocelsensor
Goede kwaliteit infraroodsensor met straal infrarood fotocelsensor

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: PS-20
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 19
  • Minimum bestelling: 10 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 set / 2 stuks
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Goede kwaliteit infraroodsensor

Goede kwaliteit infraroodsensor. Bij het dagelijkse werk wordt de detector onvermijdelijk blootgesteld aan stof, micro-organismen, sneeuw, vorst en mist in de atmosfeer. Lange tijd heeft zich vaak een laag stofachtig hard opgehoopt op de buitenwand van de detector. De schaal, op een relatief vochtige plaats, zal ook een dikke laag koolzaad laten groeien, en soms trekt de vogel ook de uitwerpselen naar de infraroodsensor van goede kwaliteit,   die de emissie en acceptatie van infraroodstraling belemmeren en vals alarm veroorzaken.   Gebruikers in Japan vertrouwen technische bedrijven meestal toe om, meestal binnen ongeveer een maand, de buitenkant van elke detector te reinigen en vervolgens te drogen. Iedereen heeft een goede kredietrelatie opgebouwd en zal zijn best doen om dit werk te doen. Naast het schoonmaken van de detectorbehuizing, wordt er om de maand een brandtest uitgevoerd om de alarmprestaties van het antidiefstalsysteem te verifiëren.

infraroodsensor van goede kwaliteit

Afstelling optische as ontvanger: Stap 1: Voer een voorlopige afstelling van de optische as van de ontvanger uit op dezelfde manier als de " lichtere aanpassing van de optische as " . Op dit moment is het rode waarschuwingslampje op de ontvanger uit, is het groene indicatielampje aan en is er geen flikkering, wat aangeeft dat de optische as van de ferrule samenvalt en dat de zender en ontvanger normaal functioneren. Stap 2: Er zijn twee kleine gaatjes in de ontvanger, die zijn gemarkeerd met " + " en " - " respectievelijk. Ze worden gebruikt om de intensiteit van het infraroodlicht dat door de ontvanger wordt waargenomen, te testen. De waarde wordt uitgedrukt door spanning, die de lichtspanning wordt genoemd. Steek de testkaart (rood " + ", zwart " - ") van de multimeter in de lichtontvangende spanning van de meetontvanger. Pas het lenssysteem herhaaldelijk aan om de waarde van het licht te maximaliseren. Op deze manier is de werkende staat van de sonde op zijn best. Infraroodsensor, infrarooddetectie, infraroodstraalsensor. Wanneer je kiest voor een infrarood detectie. je moet weten hoe je het moet gebruiken. Maar don ' maak je er geen zorgen over. Wanneer we goederen bij u afleveren. We zullen de Engelse handleiding voor u uitrusten. onze verkoopdiensten zijn erg goed.  

infraroodsensor van goede kwaliteit

Kenmerken:
1. Enkele straal sensor / enkele straal detector wordt gebruikt voor automatische schuifdeur, roldeur, garagedeurramen.
2. Bestaat uit een zender en een ontvanger en de geïntegreerde versterker kan een infraroodstraal produceren. Smalle infraroodstraal (I of II) kan onderbreking door extern licht voorkomen.
3. Zelfs geïnstalleerd op lage hoogte (20-40 cm vanaf de vloer), kan de detectieafstand ook worden gegarandeerd (5-15 meter).
4. De geproduceerde straal heeft een zelfdetecterende functie voor de schuifdeuren. Zodra de zelfdetecterende straal wordt onderbroken, stopt de deur met sluiten en keert snel terug naar de uiterste breedte. De deur gaat open totdat de detectiestraal wordt hervat. Wanneer de deur volledig sluit. Het gebruik van de infraroodsensor van goede kwaliteit is breed.  

infraroodsensor van goede kwaliteit

 

 

 

 

 

 


 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us