Veiligheidsstraal Infrarood Photocell met Infrarood Photocell Sensor te koop

Productdetails
Merk Edele
Serienummer PS-20
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat Ce
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD19
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T / T, Western Union, in contanten
Pakket details 1 Set / CTN (63 * 32 * 23 cm)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Safety Beam Infrarood fotocel

Safety Beam Infrarood fotocel. In de dagelijkse praktijk wordt de detector onvermijdelijk blootgesteld aan stof, micro-organismen, sneeuw, ijs en mist in de atmosfeer. Gedurende lange tijd een laag stof-achtige vaste vaak verzameld op de buitenwand van de detector. De schelp in relatief vochtige plaatsen, groeit ook een dikke laag canola, en soms ook de vogel trek de uitwerpselen op de detector, die de uitstoot en aanvaarden van infraroodstraling belemmert, waardoor vals alarm. Gebruikers in Japan meestal entrust techniek bedrijven te handhaven gewoonlijk in een maand, het reinigen van de buitenkant van elke detector en vervolgens drogen. Iedereen heeft een goede credit relatie en zullen hun best doen om dit werk te doen. Behalve het reinigen van de detectorbehuizing, wordt een schietproef elke maand uitgevoerd om het alarm prestaties van de diefstalbeveiliging te verifiëren. Safety Beam Infrarood fotocel prijs is zeer concurrerend.  

Veiligheidsstraal infrarood fotocel

 

Receiver optische as Adjustment:

Stap 1: Voer een voorafgaande instelling van de optische as van de ontvanger op dezelfde manier als de " lichtere instelling van de optische as " . Op dit moment, de weg lampje op de ontvanger is uitgeschakeld, het groene indicatorlicht, en er geen flikkering, hetgeen aangeeft dat de optische   as van de ferrule samenvalt, en de zender en ontvanger normaal functioneren.

Stap 2: Er zijn twee kleine gaten op de ontvanger, die worden aangeduid met " + " en " - " respectievelijk. Ze worden gebruikt om de intensiteit van de infrarode licht waargenomen door de ontvanger te testen. De waarde wordt uitgedrukt door spanning, waardoor het licht spanning wordt genoemd. Steek de testkaart (red " + " zwart " - ") van de multimeter naar het lichtontvangende spanning van de meetontvanger. Stel het lenssysteem herhaaldelijk om de waarde van het licht te maximaliseren. Op deze manier de werkende staat van de sonde is op zijn best. Infraroodsensor infrarooddetectie, een infrarooddetector, infrarood fotocel.

Veiligheidsstraal infrarood fotocel

 

 

 

Opmerking: De Safety Beam Infrarood fotocel   twee sets van optische systemen. Het is noodzakelijk om de bovenste en onderste lenzen van de ontvanger afzonderlijk bedekken en stellen totdat de bovenste en onderste lichtgevoelige spanningswaarden zijn hetzelfde. De twee optische systemen van de oudere vier-beam detectoren worden apart ingesteld. Door de overeenkomstige verhouding tussen de vier optische systemen van de zender en de ontvanger, de aanpassing is vrij moeilijk en vereist speciale aanpassingen. Als ze niet goed behandeld, zal het onjuist worden behandeld. Een vals positieve opgetreden of een dode zone beschermd. De ABF vier-beam detector beide delen geïntegreerd tot één geheel, waardoor bouwtechniek veel gemakkelijker. De veiligheid Beam Infrarood fotocel bediening is zeer eenvoudig. bij ontvangst van goederen. kunt u eerst zie onze handleiding. dan zul je een duidelijke kennis van ons product. Hoop van harte dat ons product kan worden herkend   met meer mensen. Wilt u meer details voor de veiligheid beam infrarood fotocel sensor weten. Neem dan gerust contact met ons op.    

Veiligheidsstraal infrarood fotocel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us