Groothandelaar Beam Infraroodsensor met goede kwaliteit verkeerslusspoel in de uitverkoop

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LC
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 75
Minimum bestelling 5 Stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 Cirkels (300 meter)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Groothandelaar Beam Infrarood Sensor  

Groothandelaar Beam     De toepassing van de infraroodsensor varieert sterk.   Opmerking: de detector met vier stralen heeft twee sets optische systemen. Het is noodzakelijk om de bovenste en onderste lenzen van de ontvanger afzonderlijk te bedekken en af ​​te stellen totdat de bovenste en onderste fotogevoelige spanningswaarden hetzelfde zijn. De twee sets optische systemen van de oudere detectoren met vier stralen worden afzonderlijk afgesteld. Het is moeilijk aan te passen vanwege de overeenkomstige relatie tussen de twee optische systemen van de zender en de ontvanger. Speciale aandacht voor detail is vereist, en valse alarmen of beveiligde dode zones kunnen optreden als ze niet correct worden afgehandeld. Er is een instelknop voor de schaduwtijd op de ontvanger en de algemene schaduwtijd van de sonde is 50 m / s.

groothandelaar beam infrarood sensor

Wanneer de sonde vanuit de fabriek wordt verzonden, zullen we de schaduwtijd van de sonde aanpassen naar een standaardpositie. Onder normale omstandigheden is deze positie een relatief comfortabele toestand, gezien de omgevingsomstandigheden en de kenmerken van de sonde zelf, dus er is geen speciale. De reden is dat het niet nodig is om de schaduwtijd aan te passen. Als u wilt versterken, moet u de schaduwtijd aanpassen aan veranderingen in de omgeving. Over het algemeen is de schaduwtijd kort en de gevoeligheid van de sonde snel, maar hij is ook erg gevoelig voor dergelijke bladeren en vliegende vogels. De kans op vals alarm wordt groter. De schaduwtijd is lang, de gevoeligheid van de sonde is verminderd en de kans op onderrapportage is groter. De ingenieur moet de schaduwtijd aanpassen aan de werkelijke behoeften van de vesting. Anti-diefstal host-functie van infraroodsensor   nadat de sonde is geplaatst, is hij fraudebestendig. Sluit de schakelaar aan op het ingangscircuit van de zone. Nadat de verbinding is voltooid, dek de buitenste behuizing van de sonde af en draai de bevestigingsschroef vast. Het is vereist dat het zonewaarschuwingslampje niet knippert of oplicht op de antidiefstalhost. Er is geen alarmindicatie-output in de zone. Geeft aan dat de hele zone correct is ingesteld. Anders moet de lijn worden getest, moet de sonde opnieuw in bedrijf worden gesteld en moet de status van de zone opnieuw worden bevestigd. Groothandelaar Beam Infrarood Sensor Hot koop. Als u meer gedetailleerde informatie wilt weten. Neem dan gerust contact met ons op.   Infrarood detectiemateriaal met uitstekend.  

groothandelaar beam infrarood sensor

Het routine-onderhoud van de Beam-infraroodsensor van de groothandel, in het dagelijkse werk van de detector, is vanwege het langdurig gebruik buitenshuis onvermijdelijk om stofmicroben en sneeuwvlokken, vorst en mist in de atmosfeer te ontvangen. Lange tijd zat er een stoffige harde schaal op de buitenkant van de detector. In vochtige gebieden groeit een dikke laag canola. Soms trekt de vogel zijn afval naar de detector. Deze dingen zullen de emissie en acceptatie van infraroodsignalen belemmeren. Veroorzaakt een vals positief signaal. Daarom besteden we speciale aandacht aan het reinigingsprobleem van infraroodstraling. Het is noodzakelijk om het regelmatig te organiseren.

groothandelaar beam infrarood sensor

 

 


 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us